Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
I miałaś racje ;) Od dzisiaj kapiele tylko w zbiornikach na dworze :eviltong: I bez szamponu :evil_lol: Tylko nie wiem co kot na to powie....

a co ma do tego kot? :hmmmm:

Posted

PIKA napisał(a):
a co ma do tego kot? :hmmmm:

Bo po 2 latach kapania bez pomocy szamponu i w zbiornikach obawiam sie ze wyprowadzi sie z domu z powodu zapachu jaki bedzie w nim panował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a widziałaś kota, który lubi się kąpać w jeziorze?? :evil_lol:

PIKA - wybierz interpretacje jaka chcesz :evil_lol: Moja lub Malawaszki :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Bo po 2 latach kapania bez pomocy szamponu i w zbiornikach obawiam sie ze wyprowadzi sie z domu z powodu zapachu jaki bedzie w nim panował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

eetam
ja Saby nie kapalam z rok i dopiero teraz się wykapala w kanałku i jest czysta, świerzutka i taka mięciutka :loveu: i wcale nie smierdzi :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
a widziałaś kota, który lubi się kąpać w jeziorze?? :evil_lol:

a to Pysia kota razem ze Zmoroszelami kąpie ? :crazyeye:

Posted

[quote name='PIKA']eetam
ja Saby nie kapalam z rok i dopiero teraz się wykapala w kanałku i jest czysta, świerzutka i taka mięciutka :loveu: i wcale nie smierdzi :evil_lol:

a to Pysia kota razem ze Zmoroszelami kąpie ? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i znów sie uhahałam na cacy :evil_lol:

Posted

A miło tak pic beze mnie? :mad: ;)
Dzisiaj chciałam sobie odwyk zrobic ale na koniec dnia nie wytrzymałam :evil_lol:
Wszystkim dziekuje za nominacje :) 11 miesjce to jest coś zwazywszy na jakośc fotek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Powiedziałam Zmorce ze wampirek sie podobał ;)
Zaczełam sie tez zastanawiac jak zabrac kota do wykąpania na Pogorie ( to tak na marginiesie tego co Malawaszka zainsynuowała ;) ) Jak myslicie? Linka bedzie dobra?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy od razu zabrac sznur aby sie powiesił ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='r_2005']Pysia, pytanko mam. Czy Twoje ogromniaste suczydła mają cieczkę tylko raz w roku?
Nie :) Moje wielkie suczydła mają cieczke dwa razy w roku :)

Posted

Zaniedbałam strasznie galerie :roll: Pora sie obudzic ;)
Zmoreczka zebraczka

Popluta Szelma

Dywan to jest to na czym miło leżec

Koń by sie usmiał

Co ona mi daje?

Sprobuje ;)

Posted

r_2005 napisał(a):
Bo na weterynarii ktoś napisał, że suki olbrzymich ras to mają raz w roku:roll:
raczej cos takiego się zdarza u suk ras tzw "pierwotnych" Wiem, ze suki ogara mają raz w roku
O olbrzymach nie slyszalam :roll: i wszystkie jakie znam cieką sie 2 razy w roku :roll:
daj linka do tego tematu to sprostujemy :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
raczej cos takiego się zdarza u suk ras tzw "pierwotnych" Wiem, ze suki ogara mają raz w roku
O olbrzymach nie slyszalam :roll: i wszystkie jakie znam cieką sie 2 razy w roku :roll:
daj linka do tego tematu to sprostujemy :roll:

Tym razem mimo checi dogryzania zgodze sie z Tobą w 100% :evil_lol:

Posted

[quote name='r_2005']Pysia, obejrzałam sobie dzieci Froda:crazyeye: Z Szelmą to będzie dopiero:crazyeye:
Cuda będą:loveu:
No to trzymaj kciuki aby były ...Mysle ze każde kciuki bedą nam potrzebne ;)

Posted

Porozmawiajmy

Tatusiu bo mam powazny problem

Zajety jestes?

No to sama sie popieszcze ;)

Ale po brzuszku to musisz mnie pogłaskac

Zrob to :) Ja tak pieknie sie usmiecham ;)