PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Pysia napisał(a):I miałaś racje ;) Od dzisiaj kapiele tylko w zbiornikach na dworze :eviltong: I bez szamponu :evil_lol: Tylko nie wiem co kot na to powie.... a co ma do tego kot? :hmmmm: Quote
Pysia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 PIKA napisał(a):a co ma do tego kot? :hmmmm: Bo po 2 latach kapania bez pomocy szamponu i w zbiornikach obawiam sie ze wyprowadzi sie z domu z powodu zapachu jaki bedzie w nim panował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 PIKA napisał(a):a co ma do tego kot? :hmmmm: a widziałaś kota, który lubi się kąpać w jeziorze?? :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 malawaszka napisał(a):a widziałaś kota, który lubi się kąpać w jeziorze?? :evil_lol: PIKA - wybierz interpretacje jaka chcesz :evil_lol: Moja lub Malawaszki :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Pysia napisał(a):Bo po 2 latach kapania bez pomocy szamponu i w zbiornikach obawiam sie ze wyprowadzi sie z domu z powodu zapachu jaki bedzie w nim panował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eetam ja Saby nie kapalam z rok i dopiero teraz się wykapala w kanałku i jest czysta, świerzutka i taka mięciutka :loveu: i wcale nie smierdzi :evil_lol: malawaszka napisał(a): a widziałaś kota, który lubi się kąpać w jeziorze?? :evil_lol: a to Pysia kota razem ze Zmoroszelami kąpie ? :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='PIKA']eetam ja Saby nie kapalam z rok i dopiero teraz się wykapala w kanałku i jest czysta, świerzutka i taka mięciutka :loveu: i wcale nie smierdzi :evil_lol: a to Pysia kota razem ze Zmoroszelami kąpie ? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i znów sie uhahałam na cacy :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i znów sie uhahałam na cacy :evil_lol: ja tyyyyyż hahahahah ....... nie no padam, padam wręcz ze smiechu :mdleje: :D Quote
AlKil Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Gratulacje za zajecie 11 miejsca na zdjęcie kwietnia!!!:cool2: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 AlKil napisał(a):Gratulacje za zajecie 11 miejsca na zdjęcie kwietnia!!!:cool2: No, słuchajcie, każda okazja jest dobra, by ją opic :razz: :razz: :drinking: Quote
AlKil Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 No zgadza się...Pysia się zdziwi jak tu zajrzy i zobaczy imprę bez jej udziału... :beerchug::cunao::beerchug: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 AlKil napisał(a):No zgadza się...Pysia się zdziwi jak tu zajrzy i zobaczy imprę bez jej udziału... :beerchug::cunao::beerchug: co z tego, ze srodek dnia :drinking: :d Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to chluśniem bo uśniem:evil_lol: :chlup::chlup::chlup::chlup::chlup: Quote
Pysia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A miło tak pic beze mnie? :mad: ;) Dzisiaj chciałam sobie odwyk zrobic ale na koniec dnia nie wytrzymałam :evil_lol: Wszystkim dziekuje za nominacje :) 11 miesjce to jest coś zwazywszy na jakośc fotek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Powiedziałam Zmorce ze wampirek sie podobał ;) Zaczełam sie tez zastanawiac jak zabrac kota do wykąpania na Pogorie ( to tak na marginiesie tego co Malawaszka zainsynuowała ;) ) Jak myslicie? Linka bedzie dobra?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy od razu zabrac sznur aby sie powiesił ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
r_2005 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pysia, pytanko mam. Czy Twoje ogromniaste suczydła mają cieczkę tylko raz w roku? Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='r_2005']Pysia, pytanko mam. Czy Twoje ogromniaste suczydła mają cieczkę tylko raz w roku? Nie :) Moje wielkie suczydła mają cieczke dwa razy w roku :) Quote
r_2005 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Bo na weterynarii ktoś napisał, że suki olbrzymich ras to mają raz w roku:roll: Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Zaniedbałam strasznie galerie :roll: Pora sie obudzic ;) Zmoreczka zebraczka Popluta Szelma Dywan to jest to na czym miło leżec Koń by sie usmiał Co ona mi daje? Sprobuje ;) Quote
PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 r_2005 napisał(a):Bo na weterynarii ktoś napisał, że suki olbrzymich ras to mają raz w roku:roll: raczej cos takiego się zdarza u suk ras tzw "pierwotnych" Wiem, ze suki ogara mają raz w roku O olbrzymach nie slyszalam :roll: i wszystkie jakie znam cieką sie 2 razy w roku :roll: daj linka do tego tematu to sprostujemy :roll: Quote
r_2005 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Proszę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24861&page=11 nie jest to co prawda temat o cieczkach, ale na boczku też się o tym mówi:lol: Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 PIKA napisał(a):raczej cos takiego się zdarza u suk ras tzw "pierwotnych" Wiem, ze suki ogara mają raz w roku O olbrzymach nie slyszalam :roll: i wszystkie jakie znam cieką sie 2 razy w roku :roll: daj linka do tego tematu to sprostujemy :roll: Tym razem mimo checi dogryzania zgodze sie z Tobą w 100% :evil_lol: Quote
r_2005 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pysia napisał(a):Tym razem mimo checi dogryzania zgodze sie z Tobą w 100% :evil_lol: Dziewczyny, nie gryźcie się:lol: Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 r_2005 napisał(a):Dziewczyny, nie gryźcie się:lol: My kochamy sie gryźć :loveu: Quote
r_2005 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pysia, obejrzałam sobie dzieci Froda:crazyeye: Z Szelmą to będzie dopiero:crazyeye: Cuda będą:loveu: Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='r_2005']Pysia, obejrzałam sobie dzieci Froda:crazyeye: Z Szelmą to będzie dopiero:crazyeye: Cuda będą:loveu: No to trzymaj kciuki aby były ...Mysle ze każde kciuki bedą nam potrzebne ;) Quote
Pysia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Porozmawiajmy Tatusiu bo mam powazny problem Zajety jestes? No to sama sie popieszcze ;) Ale po brzuszku to musisz mnie pogłaskac Zrob to :) Ja tak pieknie sie usmiecham ;) Quote
Recommended Posts