Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ufffff to kamulec z serducha :razz: Po 19-tej mam dzwonic po wyniki. Papierek bedzie jutro ale ja nie wytrzymam. Zadzwonie i zapytam o wyniki. Musze wiedziec czy jest w moczu białko czy nie bo spac nie bede w nocy!:shake: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Pysia']Po 19-tej mam dzwonic po wyniki. Papierek bedzie jutro ale ja nie wytrzymam. Zadzwonie i zapytam o wyniki. Musze wiedziec czy jest w moczu białko czy nie bo spac nie bede w nocy!:shake:;)zobaczysz ,że nie będzie :razz: Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)zobaczysz ,że nie będzie :razz: Wszystko wskazuje na zwykłe przeziebienie ale MUSZE byc pewna ... Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Pysia napisał(a):wydaje taki gardłowy dźwiek przefajny :smile: znam ten dźwięk :multi: jest cuudnnyyyyy :loveu: ale niewtajemniczeni myslą, ze pies warczy :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Pysia']Po 19-tej mam dzwonic po wyniki. Papierek bedzie jutro ale ja nie wytrzymam. Zadzwonie i zapytam o wyniki. Musze wiedziec czy jest w moczu białko czy nie bo spac nie bede w nocy!:shake::mad::mad::mad:Pysiu jest po 19 ..proszę o info ;) Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dzwoniłam i okazuje sie ze moje strachy były stanowczo na wyrost :multi: :multi: :multi: Poprostu lekkie zapalenie pecherza :) Z wynikow wychodzi ze jest ok i szybciutko sie wyleczy :multi: :multi: :multi: Uffffffffffff !!!!!!!!!!! Słyszałyście łomot tego kamienia ktory mi z serca spadł? :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Pysia napisał(a): Słyszałyście łomot tego kamienia ktory mi z serca spadł? :evil_lol: jasne, az u mnie podloga zadudnila :lol: Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PIKA napisał(a):jasne, az u mnie podloga zadudnila :lol: TZ ciągle wrzeszczał dlaczego jeszcze tych wynikow nie ma ;) Karol czekał na wieści w butach bo wychodził na spacerek. A potem kompletny misz masz w domu z radości :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Pysia']Dzwoniłam i okazuje sie ze moje strachy były stanowczo na wyrost :multi: :multi: :multi: Poprostu lekkie zapalenie pecherza :) Z wynikow wychodzi ze jest ok i szybciutko sie wyleczy :multi: :multi: :multi: Uffffffffffff !!!!!!!!!!! Słyszałyście łomot tego kamienia ktory mi z serca spadł? :evil_lol::multi::multi::multi:wiedziałam wiedziałam :multi::multi::multi:u mnie az sie szyby zatrzesły :razz: Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wiedziałam wiedziałam :multi::multi::multi:u mnie az sie szyby zatrzesły :razz: To super ze nie powylatywały bo bys mnie potem kosztami obciążyła :eviltong: :evil_lol: Quote
LAZY Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Widzę Pysiu, że kolejna psiowa panikwara jestes:evil_lol: Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 LAZY napisał(a):Widzę Pysiu, że kolejna psiowa panikwara jestes:evil_lol: Pewnie ze jestem :evil_lol: I to jaka :razz: Nie chciałabyś mnie widziec przed porodem Zmorki :evil_lol: A podczas to praktycznie wyzywałam sie od najgorszych i co ja najlepszego zrobiłam i panikowałam ze jak sie Zmorce cos stanie to ja sie powiesze itd :evil_lol: Tzn robiłam to tak w srodku bo na zewnątrz byłam oazą spokoju :evil_lol: A potem mierzyłam temperature otoczeniu aby dzieci nie zmarzły albo odwrotnie :evil_lol: Paranoja normalnie :evil_lol: Dodam ze przy ciezarnej Zmorce zabronione było palic :cool3: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 LAZY napisał(a):Widzę Pysiu, że kolejna psiowa panikwara jestes:evil_lol: hahaa ale która z nas nie jest :lol: Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 malawaszka napisał(a):hahaa ale która z nas nie jest :lol: Ja to nad synem nawet tak sie nie trzesłam :shake: Wprost przeciwnie....Chciałam wychowac faceta a nie delikatesika a tu... Chyba zaczne sie leczyc ;) Quote
beria Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Pysia napisał(a):Ja to nad synem nawet tak sie nie trzesłam :shake: Wprost przeciwnie....Chciałam wychowac faceta a nie delikatesika a tu... Chyba zaczne sie leczyc ;) Też tak mam ;) Quote
Pysia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Zmoreczka dzisiaj na nowo jest wesołym zabawowym psiakiem :multi: Wrociły jej te zmorowate iskierki w oczkach :) Na dworze postanowiła odbic sobie te kilka dni i ciągle była w biegu :evil_lol: Udało jej sie nawet labke w zabawie wykończyc.... :multi: :multi: :multi: Znowu widze jej sprint i te zakrety w miejscu :loveu: Ech jak miło :lol: Quote
Pysia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Patka napisał(a):bardzo sie cieszę :) buziaki dla Zmorki!! Zmoreczka wybuziakowana okropaśnie ;) Teraz dostała wołowinki duszonej i aż wzdycha z zadowolenia ;) No nie dziwie jej sie...To miał byc moj obiad...:evil_lol: Quote
anetta Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 :multi: superrrrrrrrr!!!! Kurcze! Nie pokazuja mi sie ikonki przy postach, avy, i inne takie mniejsze duperele :mad::mad: Dzis rano mi dogo nie chodzilo...ZNOW! To pewnie sprawka Admina...:mad: Quote
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 o widzisz Pysia wszystko dobzre się skonczylo :multi: a mowilam nie kapać psa w wannie :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='anetta']:multi: superrrrrrrrr!!!! Kurcze! Nie pokazuja mi sie ikonki przy postach, avy, i inne takie mniejsze duperele :mad::mad: Dzis rano mi dogo nie chodzilo...ZNOW! To pewnie sprawka Admina...:mad:admin się na nas zemścił za marudzenie albo politykowanie , a my teraz mamy RAJ a nie rząd :p CZEŚĆ PYSIU chyba dobry miałaś mieć obiadek :p Quote
Pysia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='PIKA']o widzisz Pysia wszystko dobzre się skonczylo :multi: a mowilam nie kapać psa w wannie :evil_lol: I miałaś racje ;) Od dzisiaj kapiele tylko w zbiornikach na dworze :eviltong: I bez szamponu :evil_lol: Tylko nie wiem co kot na to powie.... [quote name='Alicjarydzewska']CZEŚĆ PYSIU chyba dobry miałaś mieć obiadek :p No chyba tak bo oblizywania sie nie było konca :evil_lol: Ale tym razem to ja jej go sama dałam:p Quote
Recommended Posts