Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O, jest moja kocia miłość !

No to prosze wiecej ;)
Teraz mnie chyba juz focic z tą firanka nie bedzie?

Wstyd...Ufociła:angryy:

Złap mnie kobieto

Akurat...

Masz Zmory swinke na pocieszenie...

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Tommy uciekinier :evil_lol:
Ja to nie wiedzialam, ze Zmorcia to taka mamcia i dba o synka Tommy'ego. :loveu:
Tommy nie znosi aparatu :evil_lol: Jak tylko go biore do reki to zwiewa i sie chowa w najdalszym kacie :mad:
No ja tez jestem zdziwiona ze Zmorka go broni :crazyeye: Ja za te pazury tobym palcem nie tkneła nawet jakby go katrupili ;) Zmorka widac lubi jak jej ktos skacze po głowie :cool1:
Przylazła zobaczyc co sie dzieje

Zafaflany brudas czarny :angryy:

Na szczeście mnie nie uślimptała...

Odchodzi...Nareszcie...Koniec sesji

Posted

[quote name='Maga100']Czy ja się aby nie powtórzę, gdy napiszę, że kocham Twojego kota! :oops:
No to mam pomysł ;) Pogadaj z Karolem moze Ci go odstapi ;)
LAZY - Ta Twoja kruszynka jest taka słodka ze znowu mnie dopadła choroba " Chce jeszcze jednego psa" ;) TZ jest znowu baaaaaaaaardzo chory...:evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Zafaflany brudas czarny odszedł i Tommy momentalnie spuścił ogonek niżej. :evil_lol: Piękny jest! :loveu:
Zdrajca Tommy połozył sie teraz na Karolu i nagadał mu na mnie goopot :mad: Że niby ja go z aparatem przesladowałam :crazyeye: Teraz Karol go pieści i pociesza...Masakra w tym domu :placz: Kłamia wszyscy a potem na mnie jest :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Psy, koty, a tu jeden biedny bezdomny slimaczek w tym wszystkim :shake:

Łomatko!! PIKA !! Ale Ty do tyłu jesteś!! Ja temu ślimaczkowi juz domek dobry znalazłam ;) Żal mi sie zrobiło biedaczka...:evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Dobry wieczor Pysiu!
Własnie, własnie, gadaj nam tu zaraz co wysępiłaś? :cool3:

A nic szczególnego bo czasu nie było :( Dość późno pojechaliśmy. Kupiłam sobie tylko bluzeczke i taki cieniutki sweterek na spacery z psami ;)
Witajcie po wczorajszym dniu kiedy to nie udało mi sie tutaj ani raz wejść :angryy: :angryy: :angryy: Kompletna masakra. Czy ktoś wie co się działo ze " Nie mozna było odnaleźć serwera" ?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Witaj Pysiu .....ja też przeżywałam chwile grozy kiedy nie mogłam dotrzeć na dogo:oops:, ale już JEST:p
Prawda ze jest to straszne? :angryy: Klikałam i klikałam bez konca wpatrujac się na napis jaki mi wyskakiwał....Chyba jestem uzalezniona :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Prawda ze jest to straszne? :angryy: Klikałam i klikałam bez konca wpatrujac się na napis jaki mi wyskakiwał....Chyba jestem uzalezniona :evil_lol::peee tam zaraz uzależniona .....popatrz na te co do 1 w nocy siedziały zeby poklikać na dogo :evil_lol:

Posted

Cześć Pysiu :multi:

Pysia napisał(a):
Czy ktoś wie co się działo ze " Nie mozna było odnaleźć serwera" ?

Serwer byl taki "busy" ze postanowil wyskoczyc na krótki odpoczynek w jakies odludne miejsce :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:peee tam zaraz uzależniona .....popatrz na te co do 1 w nocy siedziały zeby poklikać na dogo :evil_lol:
No ...Przyznaję ze moze ze mną nie jest aż tak źle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chociaz to nie moja zasługa tylko Karola który miał nocną sesje i od 21.00 siedział na kompie :angryy: Nie dał się zgonić :placz: Nawet asio wrzeszczałam :placz: No ale za to pospacerowałysmy z Malawaszką w nocy :evil_lol: Trzeba było czymś zabić czas ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nie chcę Cię martwic ale ja wtedy spacerowałam z Waszką :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Waszka po nocy pisała :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Waszka po nocy pisała :evil_lol:

tam zaraz pisała :cool1: przed spaniem sprawdziłam czy działa - tak dla spokojności i grzecznie spać poszłam :eviltong: