Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

LAZY napisał(a):
No to piątkowe popołudnie mamy zarezerwowane! :lol: :angel:

Fajnie :) To znaczy że wybierasz się pomóc ? :evilbat: Ze Szczecina niedaleko.... :laola:

Posted

Pysia napisał(a):
LAZY napisał(a):
No to piątkowe popołudnie mamy zarezerwowane! :lol: :angel:

Fajnie :) To znaczy że wybierasz się pomóc ? :evilbat: Ze Szczecina niedaleko.... :laola:

Nawet nie wiesz jakbym chciala...ale szczerze to byłabym cała w stresie... :o Będę Cię wspierac duchowo kochana! :wink:

Posted

Ja to choliba kazy poród na dogomani rpzezywam...w domu sie tylko pytaja co ja sie tak dre:P Więc akurat na duchowe wsparcie z mojej strony to jak nabardziej mozesz liczyc. Ale ma to swoja cene... :D Duzo zdjęc maluszków! :wink:

Posted

Pysia napisał(a):
Przyda sie i takie wspieranie :) Będzie mi milo pomysleć że ktoś mnie wspiera :drinking:

Nie będe świnia, zaczynam cię wspierac juz dzisiaj :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

asher napisał(a):
Pysia napisał(a):
Przyda sie i takie wspieranie :) Będzie mi milo pomysleć że ktoś mnie wspiera :drinking:

Nie będe świnia, zaczynam cię wspierac juz dzisiaj :drinking: :drinking: :drinking:

Od takiego wspeirania to będzie nas głowa bolec...hihi...ale lepiej zebysmy my Pysię wspeirali niz zeby ona sama sie tak wspierała... :wink:

Posted

Pysia napisał(a):
Zmorki gonić nie będe :) Niech urodzi w piątek ;) Najlepiej jak zacznie popołudniu :lol: Rozmawiałam z nią o tym i chyba się ze mną zgadza :wink:

Normalnie cudne jesteście :iloveyou:

Duchowo wspierać będziemy też :bigok:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Pysia napisał(a):
Zmorki gonić nie będe :) Niech urodzi w piątek ;) Najlepiej jak zacznie popołudniu :lol: Rozmawiałam z nią o tym i chyba się ze mną zgadza :wink:

Normalnie cudne jesteście :iloveyou:

Duchowo wspierać będziemy też :bigok:

No co ? Nie gadałaś nigdy z psem na jakis temat? Ja swoją prosiłam już o wiele rzeczy i zawsze się ze mna zgadzała ;) Jest lepsza niz facet :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
a w to Ci wierze,ze lepszy pies niz facet :D .Tez trzymam kciuki za zblizajacy sie cud :D

A wiesz dlaczego pies lepszy ? Bo z facetem nigdy bym na ring nie wyszła nie mówiąc juz o bieganiu czy wystawianiu go :multi:

Posted

Pysia napisał(a):
z facetem nigdy bym na ring nie wyszła nie mówiąc juz o bieganiu czy wystawianiu go :multi:

Pysia :biggrina:

Ze swoimi stworami jasne, że gadam :lol: I faktycznie, nie sprzeciwiają się specjalnie :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
daga10011 napisał(a):
a w to Ci wierze,ze lepszy pies niz facet :D .Tez trzymam kciuki za zblizajacy sie cud :D

A wiesz dlaczego pies lepszy ? Bo z facetem nigdy bym na ring nie wyszła nie mówiąc juz o bieganiu czy wystawianiu go :multi:

Wyjść i wystawić to w sumie by bylo można, ale czy aby na pewno taki jeden z drugim facet zrobiłby hodowlankę i otrzymał status reproduktora? :hmmmm: :niewiem:

Posted

asher napisał(a):
Pysia napisał(a):
daga10011 napisał(a):

Wyjść i wystawić to w sumie by bylo można, ale czy aby na pewno taki jeden z drugim facet zrobiłby hodowlankę i otrzymał status reproduktora? :hmmmm: :niewiem:

Co niektórzy to pewnie zostaliby juz na wejsciu zdeskwalifikowani....

Posted

Pysia napisał(a):
asher napisał(a):
Pysia napisał(a):
daga10011 napisał(a):

Co niektórzy to pewnie zostaliby juz na wejsciu zdeskwalifikowani....

Na wejściu na wystawę ....

Posted

Niech ta waszka wstawia te zdjęcia :) Grubej ciężarówki ;) I powiem Wam ze sa też superowe z nią tylko. Jak nie wstawi to proszę kogokolwiek o maila swojego;) Wysle i sie wstawi :lol: Szkoda ze ja nie mam programu - byloby na bank wesoło ;)
Waszka - żaruję ;)

Posted

Malawaszka...Ciężarówki z regóły nie sa boskie....A do kościółka nie pódę !! Będę miała dzieci z prawego łoża- spowiadać się nie muszę ;)