malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 hahahahha mmbaj zrób jeszcze taki mixik fotek jak wianuszkowa Pysia płacze nad byczącym się wianuszkowym TZtem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mmbbaj napisał(a):No widzisz kochana, ty jedna się na tym poznałaś :lol: Najlepsze rzeczy powstają przez przypadek :evil_lol: Pysiu, jak ci się ubranko nie podoba to masz wianuszek i przestań płakać :diabloti: .............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i spadam już bo zamiast się szykować do wyjazdu to ja przy kompie siedzę :evil_lol::crazyeye:o Pysia z wiankiem;) Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hahaha....:roflt: Super wianuszkowa Pysia :klacz: Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mmbbaj napisał(a):No widzisz kochana, ty jedna się na tym poznałaś :lol: Najlepsze rzeczy powstają przez przypadek :evil_lol: Pysiu, jak ci się ubranko nie podoba to masz wianuszek i przestań płakać :diabloti: .............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i spadam już bo zamiast się szykować do wyjazdu to ja przy kompie siedzę :evil_lol: No i właśnie powstała galeria " Loży Szydercow" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja Ci dam rożowy :mad: :mad: :mad: Masz szczeście że wyjeżdżasz ale i tak Cie kiedyś dorwe :eviltong: Swoją drogą z tymi łzami i wianuszkie ta fota jest stanowczo lepsza niż ta zrobiona przez Weszke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysia napisał(a):No i właśnie powstała galeria " Loży Szydercow" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja Ci dam rożowy :mad: :mad: :mad: Masz szczeście że wyjeżdżasz ale i tak Cie kiedyś dorwe :eviltong: Swoją drogą z tymi łzami i wianuszkie ta fota jest stanowczo lepsza niż ta zrobiona przez Weszke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Smutno mi :placz: różowy wianek bez brokatu :crazyeye: Danka Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 da-NUTKA napisał(a):Smutno mi :placz: różowy wianek bez brokatu :crazyeye: Danka mmbaj :) Dawaj brokat na włosy bo da-NUTKA płacze ;) Quote
mmbbaj Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 malawaszka napisał(a):hahahahha mmbaj zrób jeszcze taki mixik fotek jak wianuszkowa Pysia płacze nad byczącym się wianuszkowym TZtem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :bigok: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mmbbaj napisał(a)::bigok: hahahahahaha bowskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wez no jeszcze tym brokatem potraktuj fotke ;) ;) i będzie git :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No dzisiaj nie dość, ze spadlam z krzesla to sie jeszcze posikałam :roflt: :roflt: ciekawe co bedzie jutro? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mmbbaj napisał(a)::bigok: :multi::multi::multi::multi::multi:o tak brokat , koniecznie brokatem Małgosiu:p Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dawaj brokat Małgosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zanim pomaluje to powiesze to w salonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bedzie pasowac jak ulał :evil_lol: A potem wsadze Weszce do jej budki :diabloti: Quote
mmbbaj Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysia napisał(a): Dawaj brokat Małgosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zanim pomaluje to powiesze to w salonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bedzie pasowac jak ulał :evil_lol: A potem wsadze Weszce do jej budki :diabloti: KONIEC ! Nie mam brokatu :diabloti: Zamiast się szykować do wyjazdu to ja w kompie siedzę :placz: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mmbbaj napisał(a):KONIEC ! Nie mam brokatu :diabloti: Zamiast się szykować do wyjazdu to ja w kompie siedzę :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeciez to normalne;) Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mmbbaj napisał(a):KONIEC ! Nie mam brokatu :diabloti: Zamiast się szykować do wyjazdu to ja w kompie siedzę :placz: Nie przejmuj sie :evil_lol: Mnie w trakcie remontu też pewnie bedzie brakowało kompa :evil_lol: Naszczeście dopoki nie pomalujemy i nie wprowadzimy sie to go tam nie bedzie :diabloti: Jestem sadomasochistka ale go wstawie tam na końcu..... Quote
da-NUTKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysia napisał(a):Jestem sadomasochistka ale go wstawie tam na końcu..... Hi, hi......... nie wierzę......... A jeszcze, jeżeli mogłabym zasugerować coś z pewną nieśmiałością :eviltong: , to do tych różowych ramek proponowałabym dodać solidne, bardzo ozdobne złote rameczki......... I wtedy to chyba będzie już ............mmniodzio :crazyeye: Danka Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 da-NUTKA napisał(a):Hi, hi......... nie wierzę......... A jeszcze, jeżeli mogłabym zasugerować coś z pewną nieśmiałością :eviltong: , to do tych różowych ramek proponowałabym dodać solidne, bardzo ozdobne złote rameczki......... I wtedy to chyba będzie już ............mmniodzio :crazyeye: Danka Wiesz co? Ja chyba poprzednim właścicielom te fotke w tych złotych ramach podaruje na nowe mieszknie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :placz:Pysiu nie rób tego ,ze znikniesz na wieki :cool3: Quote
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No no jaka Pysia piekna na tym zdjęciu i z jakim przystojniakiem jest:lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:Pysiu nie rób tego ,ze znikniesz na wieki :cool3: zyczysz jej dlugiego remontu? :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:Pysiu nie rób tego ,ze znikniesz na wieki :cool3: No Alu :cool1: Przecież masz przyjechac i mi pomoc z TZtem :eviltong: Obiecałaś :razz: I Weszka też :lol: Teraz sie nie wywiniecie :eviltong: W ten sposob szybko mi to pojdzie :evil_lol: Agga - ja....uśmiałam sie do łez z tych fot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysia napisał(a): Agga - ja....uśmiałam sie do łez z tych fot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No fota pierwsza klasa. Tylko pozazdrościć:lol: tego przystojniaka.:lol: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pysia napisał(a): Dawaj brokat Małgosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zanim pomaluje to powiesze to w salonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bedzie pasowac jak ulał :evil_lol: A potem wsadze Weszce do jej budki :diabloti: Super :lol: :lol: :lol: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Czesc Pysia :multi: Nie znikaj na remont z dogo, u Ciebie zawsze wesolo :cool3: :D Quote
Recommended Posts