Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
No widzisz kochana, ty jedna się na tym poznałaś :lol: Najlepsze rzeczy powstają przez przypadek :evil_lol:

Pysiu, jak ci się ubranko nie podoba to masz wianuszek i przestań płakać :diabloti: .............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i spadam już bo zamiast się szykować do wyjazdu to ja przy kompie siedzę :evil_lol:
:crazyeye:o Pysia z wiankiem;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
No widzisz kochana, ty jedna się na tym poznałaś :lol: Najlepsze rzeczy powstają przez przypadek :evil_lol:

Pysiu, jak ci się ubranko nie podoba to masz wianuszek i przestań płakać :diabloti: .............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i spadam już bo zamiast się szykować do wyjazdu to ja przy kompie siedzę :evil_lol:

No i właśnie powstała galeria " Loży Szydercow" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja Ci dam rożowy :mad: :mad: :mad: Masz szczeście że wyjeżdżasz ale i tak Cie kiedyś dorwe :eviltong:
Swoją drogą z tymi łzami i wianuszkie ta fota jest stanowczo lepsza niż ta zrobiona przez Weszke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No i właśnie powstała galeria " Loży Szydercow" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja Ci dam rożowy :mad: :mad: :mad: Masz szczeście że wyjeżdżasz ale i tak Cie kiedyś dorwe :eviltong:
Swoją drogą z tymi łzami i wianuszkie ta fota jest stanowczo lepsza niż ta zrobiona przez Weszke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Smutno mi :placz: różowy wianek bez brokatu :crazyeye:

Danka

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahha mmbaj zrób jeszcze taki mixik fotek jak wianuszkowa Pysia płacze nad byczącym się wianuszkowym TZtem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:bigok:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:bigok:

hahahahahaha bowskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wez no jeszcze tym brokatem potraktuj fotke ;) ;) i będzie git :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dawaj brokat Małgosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zanim pomaluje to powiesze to w salonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bedzie pasowac jak ulał :evil_lol: A potem wsadze Weszce do jej budki :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Dawaj brokat Małgosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zanim pomaluje to powiesze to w salonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bedzie pasowac jak ulał :evil_lol: A potem wsadze Weszce do jej budki :diabloti:

KONIEC ! Nie mam brokatu :diabloti: Zamiast się szykować do wyjazdu to ja w kompie siedzę :placz:

Posted

mmbbaj napisał(a):
KONIEC ! Nie mam brokatu :diabloti: Zamiast się szykować do wyjazdu to ja w kompie siedzę :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeciez to normalne;)

Posted

mmbbaj napisał(a):

Nie przejmuj sie :evil_lol: Mnie w trakcie remontu też pewnie bedzie brakowało kompa :evil_lol: Naszczeście dopoki nie pomalujemy i nie wprowadzimy sie to go tam nie bedzie :diabloti:
Jestem sadomasochistka ale go wstawie tam na końcu.....

Posted

Pysia napisał(a):
Jestem sadomasochistka ale go wstawie tam na końcu.....

Hi, hi......... nie wierzę.........

A jeszcze, jeżeli mogłabym zasugerować coś z pewną nieśmiałością :eviltong: , to do tych różowych ramek proponowałabym dodać solidne, bardzo ozdobne złote rameczki......... I wtedy to chyba będzie już ............mmniodzio :crazyeye:

Danka

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Hi, hi......... nie wierzę.........

A jeszcze, jeżeli mogłabym zasugerować coś z pewną nieśmiałością :eviltong: , to do tych różowych ramek proponowałabym dodać solidne, bardzo ozdobne złote rameczki......... I wtedy to chyba będzie już ............mmniodzio :crazyeye:

Danka

Wiesz co? Ja chyba poprzednim właścicielom te fotke w tych złotych ramach podaruje na nowe mieszknie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz:Pysiu nie rób tego ,ze znikniesz na wieki :cool3:

No Alu :cool1: Przecież masz przyjechac i mi pomoc z TZtem :eviltong: Obiecałaś :razz: I Weszka też :lol: Teraz sie nie wywiniecie :eviltong: W ten sposob szybko mi to pojdzie :evil_lol:
Agga - ja....uśmiałam sie do łez z tych fot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Agga - ja....uśmiałam sie do łez z tych fot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No fota pierwsza klasa. Tylko pozazdrościć:lol: tego przystojniaka.:lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Super :lol: :lol: :lol: