Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Witaj Pysiu przynoszaca szczęście :razz: :razz: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Vectra napisał(a):Witaj Pysiu przynoszaca szczęście :razz: :razz: Witaj Vectro bedąca tłem dla szalonych psow :evil_lol: A Weszka rzeczywiście chciała uśmiercic pana sedziego :evil_lol: Widziałam na własne oczy :crazyeye: Ale dlaczego kolorowych parasolem :razz: Innych sposobow nie ma ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze sie facet do niej uśmiechał potem .... Quote
resuruss Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ja potwierdzam słowa Pysi!!!!! Przynosi szczescie jak nic!!!!!!Dziekuje Pysiu za trzymanie kciukow :multi: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Witaj Pysiu :multi: I jak wrażenia z ringu :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 resuruss napisał(a):Ja potwierdzam słowa Pysi!!!!! Przynosi szczescie jak nic!!!!!!Dziekuje Pysiu za trzymanie kciukow :multi: Kurna akurat Tobie to chciałam BISa przytrzymac .....Może nie powinnam tak myślec wtedy tylko zając sie czymś innym jak przy tamtych ? Quote
resuruss Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Kochana Pysiu!!!Mi i Siwemu zupelnie wystarczy to co zdobyl!!!!W koncu wystawia sie dopiero 4 miesiace.Ma chlopak czas jeszzce,ale Ty musisz byc obowiazkowo przy ringu jak sie bedziemy wystawiac :multi: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 resuruss napisał(a):Kochana Pysiu!!!Mi i Siwemu zupelnie wystarczy to co zdobyl!!!!W koncu wystawia sie dopiero 4 miesiace.Ma chlopak czas jeszczce,ale Ty musisz byc obowiazkowo przy ringu jak sie bedziemy wystawiac :multi: To trzeba nas na wystawe zabrac ;) Wtedy na 100% bedziemy :evil_lol: Quote
resuruss Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Zabierzemy!!!!!Nie wiem jak sie pomiescimy ,ale to sie potem pomysli :multi: A tu Twoj wykciukowany : Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 jo-jo napisał(a):Witaj Pysiu :multi: I jak wrażenia z ringu :evil_lol: Ringowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale podziwiam sedziow.... Quote
PIKA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Cześć Pysiu przynoszaca szczęscie :multi: Waszka deszcz byl, ze parsol mialas? :hmmmm: Pysia napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):No to może ja bym Cię przygarnęła - i dała coś do potrzymania razem z kciukami ... :loveu:A co proponujesz Haniu :evil_lol: :razz: ja proponuje kupon TOTKA :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Pysiu przynoszaca szczęscie :multi: Waszka deszcz byl, ze parsol mialas? :hmmmm: ja proponuje kupon TOTKA :evil_lol: Weszunia boi sie słoneczka ;) Ale teraz zaczynam sie zastanawiac czy ona przypadkiem go nie zabrała z myślą o mordzie :diabloti: Kupon TOTKA powiadasz ? Oki ale pod warunkiem że Hania ma dobrą pamiec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Pysia napisał(a):Weszunia boi sie słoneczka ;) Ale teraz zaczynam sie zastanawiac czy ona przypadkiem go nie zabrała z myślą o mordzie :diabloti: :crazyeye: o czyjej mordzie??? :crazyeye: PIKA to był parasol dający cień :razz: przynajmniej nie bolała mnie potem głowa i nie było mi niedobrze jak niektórym po wystawie :roll: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: o czyjej mordzie??? :crazyeye: PIKA to był parasol dający cień :razz: przynajmniej nie bolała mnie potem głowa i nie było mi niedobrze jak niektórym po wystawie :roll: O mordzie na pewnym panu ktory stał na ringu :evil_lol: Niektorzy nie byczyli sie tylko ciezko pracowali na wystawie :eviltong: I nie mieli czasu na piknik pod fruwającym parasolem :-( Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 resuruss napisał(a):Zabierzemy!!!!!Nie wiem jak sie pomiescimy ,ale to sie potem pomysli :multi: A tu Twoj wykciukowany : Widzicie baby jedne jaki piekny moj Wykciukowany ?? :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A wiecie jak on sie rusza ??!! Normalnie jednorożec z bajki tylko bez rogu :loveu: :loveu: :loveu: Taki wyśniony w dzieciństwie :loveu: :loveu: :loveu: I powiem Wam ze kiedyś myślałam że grzywce łysą są paskudne :crazyeye: Ale byłam durna....:razz: Przecież to kwintesencja gracji i piekna :loveu: Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Pysia napisał(a): A sedziowac nigdy nie bede ..... Mnie tam wystarczy jak potrzymasz kartę ocen i...kciuki :evil_lol: malawaszka napisał(a):hihihi a ja Wam powiem co mnie się przydarzyło na ringu głównym :evil_lol: siedzimy sobie z Elitesse i jej TZ, elegancko stolik, parasolka - nagle patrzę a jakas parasolka wylądowała na ringu głównym, patrzę a TO MOJA parasolka :crazyeye: :oops: na szczęście sędzia był wyrozumiały i podał mi parasolkę niesforną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Waszeczko umarłam! :lol: Quote
resuruss Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 No durna bylas!!!!!Moj Siwy to Krol Elegancji :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Cytat: Napisał(a) malawaszka :crazyeye: o czyjej mordzie??? :crazyeye: O mordzie na pewnym panu ktory stał na ringu :evil_lol: O W MORDĘ ! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cytat: Napisał(a) malawaszka :crazyeye: o czyjej mordzie??? :crazyeye: O mordzie na pewnym panu ktory stał na ringu :evil_lol: O W MORDĘ ! :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Umarłam .... Quote
beria Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Pysiu gratulacje :multi: Debiut na ringu wyszedł Ci świetnie :multi: Pysia napisał(a): A Wesz na kołnierzu robiła mi durne foty jak byłam na ringu!! I to nie w pozycji wystawowej :angryy: A ja mam te fotki :grins: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ja też poprosze o numery totka :grins: :grins: :grins: odpale ci działke z wygranej Quote
Paula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 malawaszka napisał(a): :evil_lol: siedzimy sobie z Elitesse i jej TZ, elegancko stolik, parasolka - nagle patrzę a jakas parasolka wylądowała na ringu głównym, patrzę a TO MOJA parasolka :crazyeye: :oops: na szczęście sędzia był wyrozumiały i podał mi parasolkę niesforną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a)::crazyeye: o czyjej mordzie??? :crazyeye: Buhahahaha....................:megagrin: :grins: :biggrina: Kobitek dogomaniackie rozmowy :evil_lol: : Vectra napisał(a):Witaj Pysiu przynoszaca szczęście :razz: :razz: Pysia napisał(a):Witaj Vectro bedąca tłem dla szalonych psow :evil_lol: :lol!: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 paula_z napisał(a):Buhahahaha....................:megagrin: :grins: :biggrina: Kobitek dogomaniackie rozmowy :evil_lol: : :lol!: Ty się tu Paula nie smniej :razz: :razz: bo my tu kunturarne chcemy być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Tu sie nie da nie smiac, ja sie tu zapluwam :lol!: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 paula_z napisał(a):Tu sie nie da nie smiac, ja sie tu zapluwam :lol!: ino się tylko nie udław :evil_lol: :evil_lol: cholera jaki ja mam dziś dobry humor :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 paula_z napisał(a):Tu sie nie da nie smiac, ja sie tu zapluwam :lol!: ehhh zapluło się dziecko :shake: śliniaczek kupić?? :razz: Quote
Recommended Posts