Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj Pysiu przynoszaca szczęście :razz: :razz:

Witaj Vectro bedąca tłem dla szalonych psow :evil_lol:
A Weszka rzeczywiście chciała uśmiercic pana sedziego :evil_lol: Widziałam na własne oczy :crazyeye: Ale dlaczego kolorowych parasolem :razz: Innych sposobow nie ma ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I jeszcze sie facet do niej uśmiechał potem ....

Posted

resuruss napisał(a):
Ja potwierdzam słowa Pysi!!!!!
Przynosi szczescie jak nic!!!!!!Dziekuje Pysiu za trzymanie kciukow :multi:

Kurna akurat Tobie to chciałam BISa przytrzymac .....Może nie powinnam tak myślec wtedy tylko zając sie czymś innym jak przy tamtych ?

Posted

Kochana Pysiu!!!Mi i Siwemu zupelnie wystarczy to co zdobyl!!!!W koncu wystawia sie dopiero 4 miesiace.Ma chlopak czas jeszzce,ale Ty musisz byc obowiazkowo przy ringu jak sie bedziemy wystawiac :multi:

Posted

resuruss napisał(a):
Kochana Pysiu!!!Mi i Siwemu zupelnie wystarczy to co zdobyl!!!!W koncu wystawia sie dopiero 4 miesiace.Ma chlopak czas jeszczce,ale Ty musisz byc obowiazkowo przy ringu jak sie bedziemy wystawiac :multi:

To trzeba nas na wystawe zabrac ;) Wtedy na 100% bedziemy :evil_lol:

Posted

Cześć Pysiu przynoszaca szczęscie :multi:

Waszka deszcz byl, ze parsol mialas? :hmmmm:

Pysia napisał(a):
HankaRupczewska napisał(a):
No to może ja bym Cię przygarnęła - i dała coś do potrzymania razem z kciukami ... :loveu:
A co proponujesz Haniu :evil_lol: :razz:

ja proponuje kupon TOTKA :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Pysiu przynoszaca szczęscie :multi:

Waszka deszcz byl, ze parsol mialas? :hmmmm:

ja proponuje kupon TOTKA :evil_lol:

Weszunia boi sie słoneczka ;) Ale teraz zaczynam sie zastanawiac czy ona przypadkiem go nie zabrała z myślą o mordzie :diabloti:
Kupon TOTKA powiadasz ? Oki ale pod warunkiem że Hania ma dobrą pamiec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Weszunia boi sie słoneczka ;) Ale teraz zaczynam sie zastanawiac czy ona przypadkiem go nie zabrała z myślą o mordzie :diabloti:

:crazyeye: o czyjej mordzie??? :crazyeye:

PIKA to był parasol dający cień :razz: przynajmniej nie bolała mnie potem głowa i nie było mi niedobrze jak niektórym po wystawie :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):

PIKA to był parasol dający cień :razz: przynajmniej nie bolała mnie potem głowa i nie było mi niedobrze jak niektórym po wystawie :roll:

O mordzie na pewnym panu ktory stał na ringu :evil_lol:
Niektorzy nie byczyli sie tylko ciezko pracowali na wystawie :eviltong: I nie mieli czasu na piknik pod fruwającym parasolem :-(

Posted

resuruss napisał(a):
Zabierzemy!!!!!Nie wiem jak sie pomiescimy ,ale to sie potem pomysli :multi:

A tu Twoj wykciukowany :

Widzicie baby jedne jaki piekny moj Wykciukowany ?? :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A wiecie jak on sie rusza ??!! Normalnie jednorożec z bajki tylko bez rogu :loveu: :loveu: :loveu: Taki wyśniony w dzieciństwie :loveu: :loveu: :loveu:
I powiem Wam ze kiedyś myślałam że grzywce łysą są paskudne :crazyeye: Ale byłam durna....:razz: Przecież to kwintesencja gracji i piekna :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

A sedziowac nigdy nie bede .....

Mnie tam wystarczy jak potrzymasz kartę ocen i...kciuki :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
hihihi a ja Wam powiem co mnie się przydarzyło na ringu głównym :evil_lol: siedzimy sobie z Elitesse i jej TZ, elegancko stolik, parasolka - nagle patrzę a jakas parasolka wylądowała na ringu głównym, patrzę a TO MOJA parasolka :crazyeye: :oops: na szczęście sędzia był wyrozumiały i podał mi parasolkę niesforną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: Waszeczko umarłam! :lol:

Posted

Cytat:
Napisał(a) malawaszka

O W MORDĘ ! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Cytat:
Napisał(a) malawaszka

O W MORDĘ !

:mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Umarłam ....

Posted

Pysiu gratulacje :multi: Debiut na ringu wyszedł Ci świetnie :multi:

Pysia napisał(a):

A Wesz na kołnierzu robiła mi durne foty jak byłam na ringu!! I to nie w pozycji wystawowej :angryy:

A ja mam te fotki :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: siedzimy sobie z Elitesse i jej TZ, elegancko stolik, parasolka - nagle patrzę a jakas parasolka wylądowała na ringu głównym, patrzę a TO MOJA parasolka :crazyeye: :oops: na szczęście sędzia był wyrozumiały i podał mi parasolkę niesforną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

malawaszka napisał(a):

Buhahahaha....................:megagrin: :grins: :biggrina:

Kobitek dogomaniackie rozmowy :evil_lol: :
Vectra napisał(a):
Witaj Pysiu przynoszaca szczęście :razz: :razz:

Pysia napisał(a):
Witaj Vectro bedąca tłem dla szalonych psow :evil_lol:

:lol!:

Posted

paula_z napisał(a):
Buhahahaha....................:megagrin: :grins: :biggrina:

Kobitek dogomaniackie rozmowy :evil_lol: :

:lol!:

Ty się tu Paula nie smniej :razz: :razz: bo my tu kunturarne chcemy być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Tu sie nie da nie smiac, ja sie tu zapluwam :lol!:

ino się tylko nie udław :evil_lol: :evil_lol:

cholera jaki ja mam dziś dobry humor :multi: :multi: