PIKA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Pysia trzymam kciuki za pracę na ringu :kciuki: Moze Ci sie uda na bierząco korygować opisy, zeby głupot tam nie bylo :evil_lol: Quote
daga10011 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 ja tez trzymam kciuki:multi: :loveu: .Mam nadzieje,ze pysi poszlo rownie dobrze jak nam w Chojnichach:multi: Quote
Vectra Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 to ja tyż się przyłączam do tego kciuko trzymania :multi: :multi: Pysia jak byś pokazaa te różowe ściany na wystawie to byś kochana była bezkonkurencyjna :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 majoka napisał(a):Wszytko będzie dobrze.....Trzymam mocno kciuki!!!!!!Ukochaj swoje "maleństwa" ode mnie:loveu: No i było dobrze :multi: :multi: :multi: Plamy nie dałam i nawet pochwalona zostałam :crazyeye: Maleństwa ukochane i szkoda że na wystawe nie zabrane ;) Tośka napisał(a):Witam serdecznie razem z moim futrzakiem, czytuję tę galerię od niedawna i żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej. Pozwalam sobie na wypowiedź w kwestii farby akrylowej, ponieważ mam małego bzika na punkcie naturalnych i korzystnych dla domowników materiałów budowlanych i wykończeniowych. Tygodnik WPROST nr 27 z 9 lipca zamieścił test: Sprawdż ile naprawdę masz lat? w punkcie oceniającym warunki życia za posiadanie boazerii i ściany pokryte farbami akrylowymi otrzymuje się ujemne punkty, pewnikiem zdrowe te materiały nie są... Ale rozumiem, że ogrom pracy związany z usuwaniem starej warstwy może przerażać. pozdrawiam. Tosiu kochana witaj w galerii Zmoroszelm :) Ja mam lat....Hmmmmmmmm :evil_lol: I ciągle mi sie wydaje że mam coraz mniej mimo że żyje niedaleko huty katowice ;) Akryl i boazerie to nic w porownaniu do tego albo do promieniowania jakie codziennie dostajemy z powodu dziury ozonowej :) A predzej zestarzeje sie zrywając wszystko niz malując akrylem i potem w tym żyjąc :lol: Cieżka fizyczna praca skraca zycie ewidentnie :) Haniu - Tam wszedzie jest rożowo ale już niedługo :diabloti: PIKA- jestesmy kumpelkami z sedziną :) Nawet ją polubiłam :) Oceny dawała świetne !!!! Nawet super świetne :) jo-jo, daga - poszło nam świetnie :) Dostałam od sedziny jako szczeniak ( pierwszy raz w życiu gospodarz ringu...) ocene wybitnie obiecującą :evil_lol: Vectra napisał(a):to ja tyż się przyłączam do tego kciuko trzymania :multi: :multi: Pysia jak byś pokazaa te różowe ściany na wystawie to byś kochana była bezkonkurencyjna :evil_lol: Ten post mnie rozbawił do łez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Pysia zdolna do wszystkiego :lol: :klacz: Brawo :klacz: Quote
Pysia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 PIKA napisał(a):Pysia zdolna do wszystkiego :lol: :klacz: Brawo :klacz: Pysia padnieta i opalona w blizke.... Robaczek Dawno fotek nie było :) Pszczołka :) I jeszcze raz Motylek Quote
Pysia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia zyjesz??? :razz: Żyje...Wydaliłam całą cole i żyje ;) Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 ;)no no Pysia WO :evil_lol:.....proszę jakie perspektywy na przyszłość :p Quote
Pysia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)no no Pysia WO :evil_lol:.....proszę jakie perspektywy na przyszłość :p Ja to jeszcze championką zostane :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Pysia napisał(a):Pysia padnieta i opalona w blizke.... A co to jest bizka, Pisiu ??? :cool3: Quote
Pysia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A co to jest bizka, Pisiu ??? :cool3: Blizka to wiem co to ale ta Twoja bizka to nie wiem.... A Wesz na kołnierzu robiła mi durne foty jak byłam na ringu!! I to nie w pozycji wystawowej :angryy: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Pysia napisał(a):Ja to jeszcze championką zostane :evil_lol::pi dostaniesz pucharek;) Quote
malawaszka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 tam zaraz :evil_lol: ale żeby tak od razu wyzywać :shake: ojjjjj piechtolotem następnym razem piechtolotem :diabloti: Quote
daga10011 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 ee tam..wkrotce bedzie rozdawac pucharki:lol: . upps..ja myslalam,ze ty wystawiasz sunie a tu zonk:-o :lol: .cieszam sie bardzo-moze kiedys leonki posedziujesz:razz: :lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 daga10011 napisał(a):ee tam..wkrotce bedzie rozdawac pucharki:lol: . upps..ja myslalam,ze ty wystawiasz sunie a tu zonk:-o :lol: .cieszam sie bardzo-moze kiedys leonki posedziujesz:razz: :lol::mad:na kumoterstwo liczy no no :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Cytat: Napisał(a) HankaRupczewska A co to jest bizka, Pisiu ??? :cool3: Blizka to wiem co to ale ta Twoja bizka to nie wiem.... A Wesz na kołnierzu robiła mi durne foty jak byłam na ringu!! I to nie w pozycji wystawowej :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak jakbym sie potkła :evil_lol: A kiedy bedą zdjęcia ? Quote
PIKA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Pysia napisał(a): Blizka to wiem co to ale ja nie wiem .. nadal :lol: Quote
mmbbaj Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Pysiu, przejdźmy do konkretów! Kiedy będziesz ogary sędziowała? :evil_lol: ........;) Quote
daga10011 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:na kumoterstwo liczy no no :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mysle,ze to nie wchodzi w rachube,ale Pysia:razz: :lol: . Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Witajcie wyśmiewaczki, grożaczki i potykaczki oraz kumotraczki ;) Opowiem Wam co mi sie przydażyło wczoraj na ringu głownym :p Stałam w ringu przygotowawczym i starałam sie utrzymywac tam porządek ( :cool1: ). Sprawdzałam oceny czy ktoś nie pcha sie na ring nieprawidłowo i takie tam. Jedna dziewczyna nie miała co zrobic z kartą ocen wiec poprosiła mnie abym jej przechowała ją. Gdy brałam od niej karte to powiedziałam : " Potrzymam razem z kciukami". Pies stanął na I miejscu w grupie !!!! Zaśmiałam sie :) Potem sytuacja identyczna i ja te same słowa : " Potrzymam z kciukami" i znowu pies I miejsce !! Potem golden - znowu słowa te same i....I miejsce !!! A na końcu Ress i też karta ocen z kciukami i ....II miejsce !! Na mase psow 4 x trzymałam karty ocen i właśnie te psy stawały na podium !! Ale sie ciesze że przyniosłam ludziom szczeście :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A sedziowac nigdy nie bede ..... Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 hihihi a ja Wam powiem co mnie się przydarzyło na ringu głównym :evil_lol: siedzimy sobie z Elitesse i jej TZ, elegancko stolik, parasolka - nagle patrzę a jakas parasolka wylądowała na ringu głównym, patrzę a TO MOJA parasolka :crazyeye: :oops: na szczęście sędzia był wyrozumiały i podał mi parasolkę niesforną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 No to może ja bym Cię przygarnęła - i dała coś do potrzymania razem z kciukami ... :loveu: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No to może ja bym Cię przygarnęła - i dała coś do potrzymania razem z kciukami ... :loveu: A co proponujesz Haniu :evil_lol: :razz: Quote
Recommended Posts