Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

to ja tyż się przyłączam do tego kciuko trzymania :multi: :multi:

Pysia jak byś pokazaa te różowe ściany na wystawie to byś kochana była bezkonkurencyjna :evil_lol:

Posted

majoka napisał(a):
Wszytko będzie dobrze.....Trzymam mocno kciuki!!!!!!Ukochaj swoje "maleństwa" ode mnie:loveu:

No i było dobrze :multi: :multi: :multi: Plamy nie dałam i nawet pochwalona zostałam :crazyeye: Maleństwa ukochane i szkoda że na wystawe nie zabrane ;)
Tośka napisał(a):
Witam serdecznie razem z moim futrzakiem, czytuję tę galerię od niedawna i żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej. Pozwalam sobie na wypowiedź w kwestii farby akrylowej, ponieważ mam małego bzika na punkcie naturalnych i korzystnych dla domowników materiałów budowlanych i wykończeniowych. Tygodnik WPROST nr 27 z 9 lipca zamieścił test: Sprawdż ile naprawdę masz lat? w punkcie oceniającym warunki życia za posiadanie boazerii i ściany pokryte farbami akrylowymi otrzymuje się ujemne punkty, pewnikiem zdrowe te materiały nie są... Ale rozumiem, że ogrom pracy związany z usuwaniem starej warstwy może przerażać.

pozdrawiam.

Tosiu kochana witaj w galerii Zmoroszelm :)
Ja mam lat....Hmmmmmmmm :evil_lol: I ciągle mi sie wydaje że mam coraz mniej mimo że żyje niedaleko huty katowice ;) Akryl i boazerie to nic w porownaniu do tego albo do promieniowania jakie codziennie dostajemy z powodu dziury ozonowej :) A predzej zestarzeje sie zrywając wszystko niz malując akrylem i potem w tym żyjąc :lol: Cieżka fizyczna praca skraca zycie ewidentnie :)
Haniu - Tam wszedzie jest rożowo ale już niedługo :diabloti:
PIKA- jestesmy kumpelkami z sedziną :) Nawet ją polubiłam :) Oceny dawała świetne !!!! Nawet super świetne :)
jo-jo, daga - poszło nam świetnie :) Dostałam od sedziny jako szczeniak ( pierwszy raz w życiu gospodarz ringu...) ocene wybitnie obiecującą :evil_lol:
Vectra napisał(a):
to ja tyż się przyłączam do tego kciuko trzymania :multi: :multi:

Pysia jak byś pokazaa te różowe ściany na wystawie to byś kochana była bezkonkurencyjna :evil_lol:

Ten post mnie rozbawił do łez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Pysia zdolna do wszystkiego :lol: :klacz: Brawo :klacz:

Pysia padnieta i opalona w blizke....
Robaczek

Dawno fotek nie było :)
Pszczołka :)

I jeszcze raz

Motylek

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)no no Pysia WO :evil_lol:.....proszę jakie perspektywy na przyszłość :p

Ja to jeszcze championką zostane :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A co to jest bizka, Pisiu ??? :cool3:

Blizka to wiem co to ale ta Twoja bizka to nie wiem....
A Wesz na kołnierzu robiła mi durne foty jak byłam na ringu!! I to nie w pozycji wystawowej :angryy:

Posted

ee tam..wkrotce bedzie rozdawac pucharki:lol: .
upps..ja myslalam,ze ty wystawiasz sunie a tu zonk:-o :lol: .cieszam sie bardzo-moze kiedys leonki posedziujesz:razz: :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
ee tam..wkrotce bedzie rozdawac pucharki:lol: .
upps..ja myslalam,ze ty wystawiasz sunie a tu zonk:-o :lol: .cieszam sie bardzo-moze kiedys leonki posedziujesz:razz: :lol:
:mad:na kumoterstwo liczy no no :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cytat:
Napisał(a) HankaRupczewska
A co to jest bizka, Pisiu ??? :cool3:

Blizka to wiem co to ale ta Twoja bizka to nie wiem....
A Wesz na kołnierzu robiła mi durne foty jak byłam na ringu!! I to nie w pozycji wystawowej :angryy:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak jakbym sie potkła :evil_lol:

A kiedy bedą zdjęcia ?

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:na kumoterstwo liczy no no :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: mysle,ze to nie wchodzi w rachube,ale Pysia:razz: :lol: .

Posted

Witajcie wyśmiewaczki, grożaczki i potykaczki oraz kumotraczki ;)
Opowiem Wam co mi sie przydażyło wczoraj na ringu głownym :p
Stałam w ringu przygotowawczym i starałam sie utrzymywac tam porządek ( :cool1: ). Sprawdzałam oceny czy ktoś nie pcha sie na ring nieprawidłowo i takie tam. Jedna dziewczyna nie miała co zrobic z kartą ocen wiec poprosiła mnie abym jej przechowała ją. Gdy brałam od niej karte to powiedziałam : " Potrzymam razem z kciukami". Pies stanął na I miejscu w grupie !!!! Zaśmiałam sie :) Potem sytuacja identyczna i ja te same słowa : " Potrzymam z kciukami" i znowu pies I miejsce !! Potem golden - znowu słowa te same i....I miejsce !!! A na końcu Ress i też karta ocen z kciukami i ....II miejsce !! Na mase psow 4 x trzymałam karty ocen i właśnie te psy stawały na podium !! Ale sie ciesze że przyniosłam ludziom szczeście :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
A sedziowac nigdy nie bede .....

Posted

hihihi a ja Wam powiem co mnie się przydarzyło na ringu głównym :evil_lol: siedzimy sobie z Elitesse i jej TZ, elegancko stolik, parasolka - nagle patrzę a jakas parasolka wylądowała na ringu głównym, patrzę a TO MOJA parasolka :crazyeye: :oops: na szczęście sędzia był wyrozumiały i podał mi parasolkę niesforną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No to może ja bym Cię przygarnęła - i dała coś do potrzymania razem z kciukami ... :loveu:

A co proponujesz Haniu :evil_lol: :razz: