Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):ja nie wiem szalona to za mało powiedziane :evil_lol: i jak na tym wyszłaś............... jak Pysia na starym leżaku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A nawet nieźle bo to ja a nie one będę miała sypialnie w moim wymarzonym domku ;) A że kupiony będzie ze względu na Zmoroszelmy...;) No cóz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):A że kupiony będzie ze względu na Zmoroszelmy...;) No cóz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie jesteś pierwszą, która kupuje dom ze względu na sierściucha ups sierściuchy :razz: U nas lokalizacja jest taka, że na tereny spacerkowe kilkadziesiąt metrów, a do najbliższego sklepu z kilometr :evil_lol: A łóżko w sypialni musi być duże, bo na dwa psy :cool3: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 beria napisał(a):Nie jesteś pierwszą, która kupuje dom ze względu na sierściucha ups sierściuchy :razz: U nas lokalizacja jest taka, że na tereny spacerkowe kilkadziesiąt metrów, a do najbliższego sklepu z kilometr :evil_lol: A łóżko w sypialni musi być duże, bo na dwa psy :cool3: TZ stwierdził ze jak się psy nie zmieszczą w sypialni to pójdę spać do innego pokoju.... Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :evil_lol: Pysia napisał(a):A nawet nieźle bo to ja a nie one będę miała sypialnie w moim wymarzonym domku ;) A że kupiony będzie ze względu na Zmoroszelmy...;) No cóz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha skąd ja znam te podpuchy ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):TZ stwierdził ze jak się psy nie zmieszczą w sypialni to pójdę spać do innego pokoju.... Tego nie przewidziałam :razz: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 beria napisał(a):Tego nie przewidziałam :razz: Ja też nie....Dlatego muszę sobie tak niby niechcący jakiś pokoik urządzić ;) Quote
beria Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):Ja też nie....Dlatego muszę sobie tak niby niechcący jakiś pokoik urządzić ;) Z dużym łóżkiem, żeby psy spały z Tobą :multi: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 beria napisał(a):Z dużym łóżkiem, żeby psy spały z Tobą :multi: No nie wiem :shake: Szelmusia nie sypia w łóżku a Zmorka stanowczo woli z TZ-tem.... Quote
daga10011 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Pysia-kup trzecia niufeczke:lol: .Zmorka bedzie spac z TZ,Ty z trzecia niufeczka a Szelma na legowisku:lol: i wszystcy beda zadowoleni:evil_lol: .Skoro sie szykuje domek,to mozecie zaszalec:lol: Quote
Pysia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 daga10011 napisał(a):Pysia-kup trzecia niufeczke:lol: .Zmorka bedzie spac z TZ,Ty z trzecia niufeczka a Szelma na legowisku:lol: i wszystcy beda zadowoleni:evil_lol: .Skoro sie szykuje domek,to mozecie zaszalec:lol: Nawet nie wspominaj takich rzeczy :razz: Już i tak mam odciski od czesania dwóch a jakbym miała trzecią toby mi pewnie ręce odpadły....Na dodatek nie znam sposobu prowadzania trzech przy lewej nodze :evil_lol: Z dwoma wychodzi to idealnie :p Quote
Vectra Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 czesć Pusiu :multi: :multi: :multi: fotki TeZetowo zmoroszelmowe super :loveu: :loveu: Pomysł z trzecim psem u Ciebie w domu bardzo mi się podoba :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 uffffffffffffff nadrobiłam gadulstwo - Pusia nie zapomnij o urządzeniu domku dla gości :grins: Quote
nathaniel Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Pysia napisał(a):Nawet nie wspominaj takich rzeczy :razz: Już i tak mam odciski od czesania dwóch a jakbym miała trzecią toby mi pewnie ręce odpadły....Na dodatek nie znam sposobu prowadzania trzech przy lewej nodze :evil_lol: Z dwoma wychodzi to idealnie :p 3 szłaby przy prawej nodze :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Pysia']Nawet nie wspominaj takich rzeczy :razz: Już i tak mam odciski od czesania dwóch a jakbym miała trzecią toby mi pewnie ręce odpadły....Na dodatek nie znam sposobu prowadzania trzech przy lewej nodze :evil_lol: Z dwoma wychodzi to idealnie :p:pa ta znowu czaruje ........zobaczycie nie minie rok a u Pusi małe czarne kudłate będzie ganiać po podwórku .....bo będzie brakować 1 psa do wyrka w Pysinym pokoiku:evil_lol: Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa ta znowu czaruje ........zobaczycie nie minie rok a u Pusi małe czarne kudłate będzie ganiać po podwórku .....bo będzie brakować 1 psa do wyrka w Pysinym pokoiku:evil_lol: Aluś, zapominasz o Karolu :cool3: Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Matko boska!! Trochę mnie nie było a Ci mi tu knują spisek przeciwko mnie i wciskają mi kity że ja marzę o trzeciem psie...A nie wiecie jakbym go-ją nazwała ??:cool3: Bo do Zmorki i Szelmy to już chyba nic nie pasuje :evil_lol: Mam fotki ale najpierw pozwiedzam inne galerie ;) Quote
nathaniel Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ja wiem Baba bardzo pasuje do Zmory i Szelmy :evil_lol::evil_lol: :D Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 nathaniel napisał(a):Ja wiem Baba bardzo pasuje do Zmory i Szelmy :evil_lol::evil_lol: :D O nie :angryy: Żeby się TZ-towi myliło i na mnie baba wołał ? :mad: Nic z tego :razz: Jak będzie kiedykolwiek jakaś następna to najpierw ją poznam a potem dodam miano jak do Zmorki i Szelmy ;) Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Pysia']Matko boska!! Trochę mnie nie było a Ci mi tu knują spisek przeciwko mnie i wciskają mi kity że ja marzę o trzeciem psie...A nie wiecie jakbym go-ją nazwała ??:cool3: Bo do Zmorki i Szelmy to już chyba nic nie pasuje :evil_lol: Mam fotki ale najpierw pozwiedzam inne galerie ;)no nie przecież miała być ta ....no ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZOŁZA ;) Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no nie przecież miała być ta ....no ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZOŁZA ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zołza to dzisiaj ponoć jestem ja - tak TZ twierdzi :evil_lol: A teraz kilka fotek :) Zmorki i Szelmy oczywiście ;) Uciekająca Zwariowana W takim tempie łapie mój aparat... Wielka gonitwa Wielka goniąca ;) Kraksa Podpieranki ;) Quote
Hanna R. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Pysiu kochana, wpadam Was odwiedzić. Oczywiście kocham Was nadal. Fajerancką Teściową szanuję :bigcool: :cool1: ... No i nie nadrobiłam zaległości ... :oops: A u Was widzę też tak dzisiaj wiało ?... Zmoroszelmy takie zwichrowane ! :loveu: Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu kochana, wpadam Was odwiedzić. Oczywiście kocham Was nadal. Fajerancką Teściową szanuję :bigcool: :cool1: ... No i nie nadrobiłam zaległości ... :oops: A u Was widzę też tak dzisiaj wiało ?... Zmoroszelmy takie zwichrowane ! :loveu: One zawsze są zwichrowane bo należą do patologicznej rodziny czyli do nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ponoć patologią jest posiadanie dwóch niufek, kota i złotej rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakby moja ciotka przeczytała ze chętnie jeszcze miałabym jakiegoś szkita podkołdernika toby padła trupem od razu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A fe!! Psy brudzą !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Są tylko w patologicznych rodzinach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 a tak tak to patologia - tu potrzebna jest resocjalizacja i terapia rodzin :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: służę pomocą :evil_lol: a gdzie ten niufy tak uciekają ciekawe? Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='agabass']a tak tak to patologia - tu potrzebna jest resocjalizacja i terapia rodzin :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: służę pomocą :evil_lol: a gdzie ten niufy tak uciekają ciekawe? Terapie stosowaliśmy jak była tylko Zmorka ;) Skutkiem jej trafiła do nas Szelma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Terapeutka poddała się w obawie o to aby następny pies przy dalszej terapii do nas nie trafił ;) A Psy uciekają chyba ....bo mnie zobaczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z aparatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pełna patologia.... Quote
agabass Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Pysia']Terapie stosowaliśmy jak była tylko Zmorka ;) Skutkiem jej trafiła do nas Szelma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Terapeutka poddała się w obawie o to aby następny pies przy dalszej terapii do nas nie trafił ;) A Psy uciekają chyba ....bo mnie zobaczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z aparatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pełna patologia.... no ale ja to dobry terapeuta patologizujący posiadający dwa psy i kota więc może mi się udać :razz: warto spróbować :evil_lol: Quote
Recommended Posts