Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
ja nie wiem szalona to za mało powiedziane :evil_lol:

i jak na tym wyszłaś............... jak Pysia na starym leżaku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A nawet nieźle bo to ja a nie one będę miała sypialnie w moim wymarzonym domku ;) A że kupiony będzie ze względu na Zmoroszelmy...;) No cóz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A że kupiony będzie ze względu na Zmoroszelmy...;) No cóz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie jesteś pierwszą, która kupuje dom ze względu na sierściucha ups sierściuchy :razz:
U nas lokalizacja jest taka, że na tereny spacerkowe kilkadziesiąt metrów, a do najbliższego sklepu z kilometr :evil_lol:
A łóżko w sypialni musi być duże, bo na dwa psy :cool3:

Posted

beria napisał(a):
Nie jesteś pierwszą, która kupuje dom ze względu na sierściucha ups sierściuchy :razz:
U nas lokalizacja jest taka, że na tereny spacerkowe kilkadziesiąt metrów, a do najbliższego sklepu z kilometr :evil_lol:
A łóżko w sypialni musi być duże, bo na dwa psy :cool3:

TZ stwierdził ze jak się psy nie zmieszczą w sypialni to pójdę spać do innego pokoju....

Posted

:evil_lol:

Pysia napisał(a):
A nawet nieźle bo to ja a nie one będę miała sypialnie w moim wymarzonym domku ;) A że kupiony będzie ze względu na Zmoroszelmy...;) No cóz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha skąd ja znam te podpuchy ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja też nie....Dlatego muszę sobie tak niby niechcący jakiś pokoik urządzić ;)

Z dużym łóżkiem, żeby psy spały z Tobą :multi:

Posted

beria napisał(a):
Z dużym łóżkiem, żeby psy spały z Tobą :multi:

No nie wiem :shake: Szelmusia nie sypia w łóżku a Zmorka stanowczo woli z TZ-tem....

Posted

Pysia-kup trzecia niufeczke:lol: .Zmorka bedzie spac z TZ,Ty z trzecia niufeczka a Szelma na legowisku:lol: i wszystcy beda zadowoleni:evil_lol: .Skoro sie szykuje domek,to mozecie zaszalec:lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
Pysia-kup trzecia niufeczke:lol: .Zmorka bedzie spac z TZ,Ty z trzecia niufeczka a Szelma na legowisku:lol: i wszystcy beda zadowoleni:evil_lol: .Skoro sie szykuje domek,to mozecie zaszalec:lol:

Nawet nie wspominaj takich rzeczy :razz: Już i tak mam odciski od czesania dwóch a jakbym miała trzecią toby mi pewnie ręce odpadły....Na dodatek nie znam sposobu prowadzania trzech przy lewej nodze :evil_lol: Z dwoma wychodzi to idealnie :p

Posted

czesć Pusiu :multi: :multi: :multi:
fotki TeZetowo zmoroszelmowe super :loveu: :loveu:

Pomysł z trzecim psem u Ciebie w domu bardzo mi się podoba :cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nawet nie wspominaj takich rzeczy :razz: Już i tak mam odciski od czesania dwóch a jakbym miała trzecią toby mi pewnie ręce odpadły....Na dodatek nie znam sposobu prowadzania trzech przy lewej nodze :evil_lol: Z dwoma wychodzi to idealnie :p

3 szłaby przy prawej nodze :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Nawet nie wspominaj takich rzeczy :razz: Już i tak mam odciski od czesania dwóch a jakbym miała trzecią toby mi pewnie ręce odpadły....Na dodatek nie znam sposobu prowadzania trzech przy lewej nodze :evil_lol: Z dwoma wychodzi to idealnie :p:pa ta znowu czaruje ........zobaczycie nie minie rok a u Pusi małe czarne kudłate będzie ganiać po podwórku .....bo będzie brakować 1 psa do wyrka w Pysinym pokoiku:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pa ta znowu czaruje ........zobaczycie nie minie rok a u Pusi małe czarne kudłate będzie ganiać po podwórku .....bo będzie brakować 1 psa do wyrka w Pysinym pokoiku:evil_lol:

Aluś, zapominasz o Karolu :cool3:

Posted

Matko boska!! Trochę mnie nie było a Ci mi tu knują spisek przeciwko mnie i wciskają mi kity że ja marzę o trzeciem psie...A nie wiecie jakbym go-ją nazwała ??:cool3: Bo do Zmorki i Szelmy to już chyba nic nie pasuje :evil_lol:
Mam fotki ale najpierw pozwiedzam inne galerie ;)

Posted

nathaniel napisał(a):
Ja wiem Baba bardzo pasuje do Zmory i Szelmy :evil_lol::evil_lol: :D

O nie :angryy: Żeby się TZ-towi myliło i na mnie baba wołał ? :mad: Nic z tego :razz: Jak będzie kiedykolwiek jakaś następna to najpierw ją poznam a potem dodam miano jak do Zmorki i Szelmy ;)

Posted

[quote name='Pysia']Matko boska!! Trochę mnie nie było a Ci mi tu knują spisek przeciwko mnie i wciskają mi kity że ja marzę o trzeciem psie...A nie wiecie jakbym go-ją nazwała ??:cool3: Bo do Zmorki i Szelmy to już chyba nic nie pasuje :evil_lol:
Mam fotki ale najpierw pozwiedzam inne galerie ;)no nie przecież miała być ta ....no ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZOŁZA ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no nie przecież miała być ta ....no ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ZOŁZA ;)
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zołza to dzisiaj ponoć jestem ja - tak TZ twierdzi :evil_lol:
A teraz kilka fotek :) Zmorki i Szelmy oczywiście ;)
Uciekająca

Zwariowana

W takim tempie łapie mój aparat...

Wielka gonitwa

Wielka goniąca ;)

Kraksa

Podpieranki ;)

Posted

Pysiu kochana, wpadam Was odwiedzić. Oczywiście kocham Was nadal. Fajerancką Teściową szanuję :bigcool: :cool1: ... No i nie nadrobiłam zaległości ... :oops:

A u Was widzę też tak dzisiaj wiało ?... Zmoroszelmy takie zwichrowane ! :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu kochana, wpadam Was odwiedzić. Oczywiście kocham Was nadal. Fajerancką Teściową szanuję :bigcool: :cool1: ... No i nie nadrobiłam zaległości ... :oops:

A u Was widzę też tak dzisiaj wiało ?... Zmoroszelmy takie zwichrowane ! :loveu:

One zawsze są zwichrowane bo należą do patologicznej rodziny czyli do nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ponoć patologią jest posiadanie dwóch niufek, kota i złotej rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakby moja ciotka przeczytała ze chętnie jeszcze miałabym jakiegoś szkita podkołdernika toby padła trupem od razu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A fe!! Psy brudzą !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Są tylko w patologicznych rodzinach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a tak tak to patologia - tu potrzebna jest resocjalizacja i terapia rodzin :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: służę pomocą :evil_lol:
a gdzie ten niufy tak uciekają ciekawe?

Posted

[quote name='agabass']a tak tak to patologia - tu potrzebna jest resocjalizacja i terapia rodzin :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: służę pomocą :evil_lol:
a gdzie ten niufy tak uciekają ciekawe?
Terapie stosowaliśmy jak była tylko Zmorka ;) Skutkiem jej trafiła do nas Szelma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Terapeutka poddała się w obawie o to aby następny pies przy dalszej terapii do nas nie trafił ;)
A Psy uciekają chyba ....bo mnie zobaczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z aparatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pełna patologia....

Posted

[quote name='Pysia']Terapie stosowaliśmy jak była tylko Zmorka ;) Skutkiem jej trafiła do nas Szelma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Terapeutka poddała się w obawie o to aby następny pies przy dalszej terapii do nas nie trafił ;)
A Psy uciekają chyba ....bo mnie zobaczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z aparatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pełna patologia....
no ale ja to dobry terapeuta patologizujący posiadający dwa psy i kota więc może mi się udać :razz: warto spróbować :evil_lol: