Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ;) podobno jak się wejdzie w g...o ;)to jest na szczęście:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Pysiu, coś, specjalnie dla ciebie...;) wystawa warszawska a ogary były na ringu 10 więc gdyby nie ten upał i przyjechałabyś to byśmy się spotkały :eviltong: Ale ja też Bajana nie wystawiałam, smażyłam się sama :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dzięki Ci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Śliczne fotki :loveu: Ech...Szkoda że mnie tam nie było :placz: Super sędzia sędziował :) Quote
Hanna R. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ale Ci Maga fot nawstawiała ! :p Jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś w domu ! Noooo, chyba, że jesteś w pracy ? To wtedy Ci NIE zazdroszczę ! :shake: I konieczne pozdrów CUDOWNĄ teściową. Ten pozytywny i wyjątkowy niewątpliwie dziw natury . :p Quote
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ale Ci Maga fot nawstawiała ! :p Jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś w domu ! Noooo, chyba, że jesteś w pracy ? To wtedy Ci NIE zazdroszczę ! :shake: I konieczne pozdrów CUDOWNĄ teściową. Ten pozytywny i wyjątkowy niewątpliwie dziw natury . :p Nie siedziałam w domu :-( Nie zazdraszczaj ...Możesz pozazdraszczać dopiero za 3 tygodnie ;) Chociaż wtedy też nie bo jak dobrze pójdzie to urlopik spędzę na ...przeprowadzce :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pysia napisał(a):Nie siedziałam w domu :-( Nie zazdraszczaj ...Możesz pozazdraszczać dopiero za 3 tygodnie ;) Chociaż wtedy też nie bo jak dobrze pójdzie to urlopik spędzę na ...przeprowadzce :lol:;)no to ja zyczę tej przeprowadzki :p Quote
Pysia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Witajcie dziewczynki :) Nie pamiętam które fotki wstawiłam a które nie ;) Jak już jakaś jest to wybaczcie ;) Przy nodze :) Hamulec A jednak puścił :) Atakuje !! Uciekam ;) W nogi Quote
Pysia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)Karol - straszyciel niufków :p Oni tak zawsze :evil_lol: On wrzeszczy a ona dostaje wtedy kompletnej gupawki :evil_lol: Troche sobkowatej Soni :) A ja sobie sama chodze... Lubię tylko siebie ;) Gdzie ta Zmora? Nie zbliżaj się paskudo Przytulanki Zaraz z nimi zrobię porządek :angryy: Przetrzepę futro!! Quote
Vectra Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pysia napisał(a):Matka Chrzestna prosto z kiczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra - wiedziałam że Ci się spodoba :evil_lol: A teraz pora na rozszalałe Zmoroszelmy :) Zapasy :) Fajne futro ;) (U)padłe anioły ;) Odczep się Fajniasto :) Dobra ale teraz zejdź mi z ręki... Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 super zapasy z tym futrem :evil_lol: :evil_lol: Quote
kulkulka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :) Piesio jest przecudowny tylko takiego milusiać. Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):super zapasy z tym futrem :evil_lol: :evil_lol: No to teraz czas na ciągotki ;) Chwila odpoczynku :) I teraz walka z Szelmą Ukłony ;) Uśmiechy A wszystko to dla zmylenia przeciwniczki ;) Niezmordowane Zgodne co do jednego Zabawa musi być! Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):Pysia a jak Ty je rozróżniasz :razz: :razz: Bez problemu i z daleka :) Są tak różne że się nie da ich pomylić ze sobą :) Różnią się tak jak Ty i ja :) Serio :) Trochę nauki która jest która ;) Szelma i Zmorka Szelma i Zmorka Szelma i Zmorka Zmorka a z tyłu Szelma Zmorka z lewej Szelma z prawej Zmorka i Szelma itd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak serio to jak się upierasz to mogę Ci napisać instrukcje jak najłatwiej je rozpoznać ;) Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Może na żywo łatwiej je rozpoznać ,ale na fotkach to są toćka w toćke takie same :cool3: :cool3: :cool3: czarne,kudłate i ogromne :evil_lol: :evil_lol: i oczywiście śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 kulkulka napisał(a)::) Piesio jest przecudowny tylko takiego milusiać. Witaj Kulkulka w krainie dwóch czarnych futrzastych paskud :multi: :multi: :multi: A piesie są dwie : Zmorka i Szelma ;) Do tego kot Tommy o cudownych bursztynowych oczach :) Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):Może na żywo łatwiej je rozpoznać ,ale na fotkach to są toćka w toćke takie same :cool3: :cool3: :cool3: czarne,kudłate i ogromne :evil_lol: :evil_lol: i oczywiście śliczne :loveu: :loveu: :loveu: No nie :) Na fotkach też są różne :) Zmorka ma język w plamki, jest mniejsza i bardziej przysadzista. Ma też sporo gęściejszą sierść :) Ma też sympatyczniejszy i weselszy wyraz pyszczka - to taka laleczk :) Szelma jest większa, ma chudszy ogon, mniej sierści i wygląd baby :) A na dodatek łapy grubsze od mojej rozłożonej dłoni :evil_lol: Jednym słowem - maszyna ;) Podbiegi :) Dziwne figury Ucieczka Zmorki I dumna Zmoreczka Quote
kulkulka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :lol: Czyli dwa razy więcej milusiania, dwa wielgachne misie. Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 kulkulka napisał(a)::lol: Czyli dwa razy więcej milusiania, dwa wielgachne misie. Owszem :) Misie są bardzo ochotne do milusiania :) A teraz kto zwycięży w zapasach Walka w zabawie :) Jak widać zwycięża ciągle Zmorka :evil_lol: I znowu :) Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia mimo Twojej szczegółowej instrukcji :evil_lol: :evil_lol: nadal nie wiem która jest która :oops: :oops: :oops: lubie na nie patrzeć :loveu: :loveu: są takie wielgachne i puszyste :loveu: a kiedy będą jakieś szczeniaczki ? :cool3: :cool3: małe to są dopiero cudaczne :evil_lol: :evil_lol: na wystawie widziałam jednego juniora miał zarąbistą fryzure na łbie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):Pysia mimo Twojej szczegółowej instrukcji :evil_lol: :evil_lol: nadal nie wiem która jest która :oops: :oops: :oops: lubie na nie patrzeć :loveu: :loveu: są takie wielgachne i puszyste :loveu: a kiedy będą jakieś szczeniaczki ? :cool3: :cool3: małe to są dopiero cudaczne :evil_lol: :evil_lol: na wystawie widziałam jednego juniora miał zarąbistą fryzure na łbie :evil_lol: :evil_lol: Nie wiem kiedy będą :shake: Tu masz Zmorke A tu Szelme :) Quote
Recommended Posts