Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysiu, coś, specjalnie dla ciebie...;)

wystawa warszawska

a ogary były na ringu 10 więc gdyby nie ten upał i przyjechałabyś to byśmy się spotkały :eviltong: Ale ja też Bajana nie wystawiałam, smażyłam się sama :evil_lol:

Posted

Dzięki Ci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Śliczne fotki :loveu: Ech...Szkoda że mnie tam nie było :placz: Super sędzia sędziował :)

Posted

Ale Ci Maga fot nawstawiała ! :p
Jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś w domu ! Noooo, chyba, że jesteś w pracy ? To wtedy Ci NIE zazdroszczę ! :shake:

I konieczne pozdrów CUDOWNĄ teściową. Ten pozytywny i wyjątkowy niewątpliwie dziw natury . :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ale Ci Maga fot nawstawiała ! :p
Jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś w domu ! Noooo, chyba, że jesteś w pracy ? To wtedy Ci NIE zazdroszczę ! :shake:

I konieczne pozdrów CUDOWNĄ teściową. Ten pozytywny i wyjątkowy niewątpliwie dziw natury . :p

Nie siedziałam w domu :-( Nie zazdraszczaj ...Możesz pozazdraszczać dopiero za 3 tygodnie ;) Chociaż wtedy też nie bo jak dobrze pójdzie to urlopik spędzę na ...przeprowadzce :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie siedziałam w domu :-( Nie zazdraszczaj ...Możesz pozazdraszczać dopiero za 3 tygodnie ;) Chociaż wtedy też nie bo jak dobrze pójdzie to urlopik spędzę na ...przeprowadzce :lol:
;)no to ja zyczę tej przeprowadzki :p

Posted

Witajcie dziewczynki :)
Nie pamiętam które fotki wstawiłam a które nie ;) Jak już jakaś jest to wybaczcie ;)
Przy nodze :)

Hamulec

A jednak puścił :)

Atakuje !! Uciekam ;)

W nogi

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)Karol - straszyciel niufków :p

Oni tak zawsze :evil_lol: On wrzeszczy a ona dostaje wtedy kompletnej gupawki :evil_lol:
Troche sobkowatej Soni :)
A ja sobie sama chodze...

Lubię tylko siebie ;)

Gdzie ta Zmora?

Nie zbliżaj się paskudo

Przytulanki

Zaraz z nimi zrobię porządek :angryy: Przetrzepę futro!!

Posted

Vectra - wiedziałam że Ci się spodoba :evil_lol:
A teraz pora na rozszalałe Zmoroszelmy :)
Zapasy :)

Fajne futro ;)

(U)padłe anioły ;)

Odczep się

Fajniasto :)

Dobra ale teraz zejdź mi z ręki...

Posted

Vectra napisał(a):
super zapasy z tym futrem :evil_lol: :evil_lol:

No to teraz czas na ciągotki ;)
Chwila odpoczynku :)

I teraz walka z Szelmą

Ukłony ;)

Uśmiechy

A wszystko to dla zmylenia przeciwniczki ;)

Niezmordowane

Zgodne co do jednego

Zabawa musi być!

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia a jak Ty je rozróżniasz :razz: :razz:

Bez problemu i z daleka :) Są tak różne że się nie da ich pomylić ze sobą :) Różnią się tak jak Ty i ja :) Serio :)
Trochę nauki która jest która ;)
Szelma i Zmorka

Szelma i Zmorka

Szelma i Zmorka

Zmorka a z tyłu Szelma

Zmorka z lewej Szelma z prawej

Zmorka i Szelma

itd :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A tak serio to jak się upierasz to mogę Ci napisać instrukcje jak najłatwiej je rozpoznać ;)

Posted

Może na żywo łatwiej je rozpoznać ,ale na fotkach to są toćka w toćke takie same :cool3: :cool3: :cool3: czarne,kudłate i ogromne :evil_lol: :evil_lol: i oczywiście śliczne :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

kulkulka napisał(a):
:) Piesio jest przecudowny tylko takiego milusiać.

Witaj Kulkulka w krainie dwóch czarnych futrzastych paskud :multi: :multi: :multi:
A piesie są dwie : Zmorka i Szelma ;) Do tego kot Tommy o cudownych bursztynowych oczach :)

Posted

Vectra napisał(a):
Może na żywo łatwiej je rozpoznać ,ale na fotkach to są toćka w toćke takie same :cool3: :cool3: :cool3: czarne,kudłate i ogromne :evil_lol: :evil_lol: i oczywiście śliczne :loveu: :loveu: :loveu:

No nie :) Na fotkach też są różne :)
Zmorka ma język w plamki, jest mniejsza i bardziej przysadzista. Ma też sporo gęściejszą sierść :) Ma też sympatyczniejszy i weselszy wyraz pyszczka - to taka laleczk :)
Szelma jest większa, ma chudszy ogon, mniej sierści i wygląd baby :) A na dodatek łapy grubsze od mojej rozłożonej dłoni :evil_lol: Jednym słowem - maszyna ;)
Podbiegi :)

Dziwne figury

Ucieczka Zmorki

I dumna Zmoreczka

Posted

kulkulka napisał(a):
:lol: Czyli dwa razy więcej milusiania, dwa wielgachne misie.

Owszem :) Misie są bardzo ochotne do milusiania :)
A teraz kto zwycięży w zapasach

Walka w zabawie :)

Jak widać zwycięża ciągle Zmorka :evil_lol:

I znowu :)

Posted

Pysia mimo Twojej szczegółowej instrukcji :evil_lol: :evil_lol: nadal nie wiem która jest która :oops: :oops: :oops:
lubie na nie patrzeć :loveu: :loveu: są takie wielgachne i puszyste :loveu:

a kiedy będą jakieś szczeniaczki ? :cool3: :cool3: małe to są dopiero cudaczne :evil_lol: :evil_lol: na wystawie widziałam jednego juniora miał zarąbistą fryzure na łbie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia mimo Twojej szczegółowej instrukcji :evil_lol: :evil_lol: nadal nie wiem która jest która :oops: :oops: :oops:
lubie na nie patrzeć :loveu: :loveu: są takie wielgachne i puszyste :loveu:

a kiedy będą jakieś szczeniaczki ? :cool3: :cool3: małe to są dopiero cudaczne :evil_lol: :evil_lol: na wystawie widziałam jednego juniora miał zarąbistą fryzure na łbie :evil_lol: :evil_lol:

Nie wiem kiedy będą :shake:
Tu masz Zmorke

A tu Szelme :)