Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No przeciez pisze, ze fajniejsza - ladniejsza i w ogole :cool3: Dobra, starczy tego cukru :diabloti: Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pysia napisał(a):No co :cool3: To jakoś samo tak wyszło chyba przedwczoraj albo kiedyś ;) Wszystko przez Ale :evil_lol: Hehe, nie znasz dnia ani godziny:evil_lol: ktos sie pomyli i wyjdzie np Pusia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pysia napisał(a):Weszka no nie rycz już :placz: Jak chcesz to też wstaw jakąś moją (:mad: ) :evil_lol: buuhahaah a myślisz, że czekałabym na pozwolenie?? :diabloti: ahhh jaaaka jestem pięknaaa :loveu: mniam mniam jaaaki pyszny hampelek - i tak WAM nie dam :eviltong: oni dalej jedzą i sępią, a Luna się boi, że jej pańcia ucieknie :lol: noo wracajjjj auuuuu Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Zmorka moczydoopka Zmorka dalej niż Luna - Luna jużdaaawno płynie z Zmorka dalej stoi :lol: t mała czarna kropeczka to Luna :evil_lol: Zmorka cały czas ma oko czy na pewno Luna bezpiecznie płynie :cool1: a Luna zabierając patyk Zmorce sprzed pyska i płynąc, potrafiła na nią jeszcze napyskować że za blisko stoi :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Buuahahahahah:evil_lol: Ta fota mnie rozwaliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jest świetna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Udała Ci się ;) Będę miała wesołe sny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc wszystkim :) Idę spać :loveu: Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):Zmorka moczydoopka Zmorka dalej niż Luna - Luna jużdaaawno płynie z Zmorka dalej stoi :lol: t mała czarna kropeczka to Luna :evil_lol: Zmorka cały czas ma oko czy na pewno Luna bezpiecznie płynie :cool1: a Luna zabierając patyk Zmorce sprzed pyska i płynąc, potrafiła na nią jeszcze napyskować że za blisko stoi :lol: :lol: :lol: Dziewczyny juz do Was jade!!!! Tyle wody mniam mniam, my dopiero wode od niedzieli będziemy mieli :placz: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ja wiem czy ta woda taka mniam mniam?? :roll: burków musisz spytać - im chyba smakowała :lol: Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):ja wiem czy ta woda taka mniam mniam?? :roll: burków musisz spytać - im chyba smakowała :lol: Ale woda jest super, a duża typu morze to dopiero w niedziele, ale obiecałam Jojkowi że jak tylko przyjedziemy to ide z nim na plaże no i z aparatkiem więc od razu coś na dogo wrzucimy:razz: Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ło Jezu ! Ale fikuśne ! :evil_lol: A Tobie Biała Anielico Weszka głowy nie uchaprała ! Uczyć się od WESZKI, UCZYĆ ! Aleście miały fajoski spacer ! :loveu: Quote
Vectra Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 o jak miło Pusia cie obaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super foty :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Uczyć się od WESZKI, UCZYĆ ! O!!!! UCZYĆ SIĘ UCZYĆ a nie tylko wymundrzać :diabloti: Quote
Camara Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 miałam pamiętać, że do tej galerii nie wolno mi wchodzić :splat: nie wolno :diabloti: dwie godziny przy komputerze :roll: (przecież musiałam wszystko dokładnie przejrzeć) :lol: no i mam czego chciałam :angryy: znowu czarna obsesja mnie dopadła :splat: :cool3: śliczne fotki, wspaniałe psy... i urocze dziewczyny :p Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej Dziewczyny!!! Ale miałyście fajny spacer... zazdroszczę Wam... Pusiu i Weszko....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a): Zmorka dalej niż Luna - Luna jużdaaawno płynie z Zmorka dalej stoi :lol: t mała czarna kropeczka to Luna :evil_lol: Zmorka cały czas ma oko czy na pewno Luna bezpiecznie płynie :cool1: a Luna zabierając patyk Zmorce sprzed pyska i płynąc, potrafiła na nią jeszcze napyskować że za blisko stoi :lol: :lol: :lol: CZAD ZDJĘCIA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: JEDNAK NIUFEK W WODZIE WYGLĄDA BARDZO DOSTOJNIE :) Luna tez niezła i jak daleko pływa :) :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sylwiaskalska napisał(a):CZAD ZDJĘCIA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: JEDNAK NIUFEK W WODZIE WYGLĄDA BARDZO DOSTOJNIE :) i ten ogon pierzasty nie?? CUDO!!! ale jaki leń ze Zmorki :lol: Luna pływała w te i wewte :evil_lol: a Zmorka sobie chooodziiiłaaaaaa :lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ataaakkkk PHI!! nudna ta zabawa :evil_lol: Zmora na tej focie chyba tylko jedną łapą dotyka ziemi :lol: Quote
Paula Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Camara napisał(a):znowu czarna obsesja mnie dopadła :splat: AlKil napisał(a):Pusiu i Weszko....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahaha....:megagrin: Czesc Pysia :multi: Quote
beria Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a): Zmorki ogon jest piękny i olbrzymi :crazyeye: Quote
jo-jo Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a): A tego ogona wyżej uż się nie dało ? :evil_lol: Bry Wieczór Pysia :multi: Quote
sylwiaskalska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Pysia a nie bałaś że dziewczyny Ciebie ochlapią :cool3: :cool3: Wtedy być miała ubranko w kropeczki :) Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pysia a nie bałaś że dziewczyny Ciebie ochlapią :cool3: :cool3: Wtedy być miała ubranko w kropeczki :) i miała :lol: ale kropeczki wyschły, piaseczek się wykruszył i byłoby czyste ubranko, gdyby nie Bolusiowe noski poodbijane na Pysiowyuch łydkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 malawaszka napisał(a):i miała :lol: ale kropeczki wyschły, piaseczek się wykruszył i byłoby czyste ubranko, gdyby nie Bolusiowe noski poodbijane na Pysiowyuch łydkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:a kto miał czarne spodnie z rzucikiem błotnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a kto miał czarne spodnie z rzucikiem błotnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihihihi........:megagrin: Czesc Pusia :evil_lol: Quote
Recommended Posts