Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: ooo tego to ja nie pamiętam co takiego zrobiłam :oops: Może to i lepiej dla Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jo=jo :) Naprawdę nie mogę :shake: Pośmiać się tylko mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):Może to i lepiej dla Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jo=jo :) Naprawdę nie mogę :shake: Pośmiać się tylko mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu a ja nie chce na Ciebie się obrazić :obrazic: Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):A ja nadal ryczę ze smiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze mi się przypomniało co zrobiła jak Szelma do auta wsiadała po jej komentarzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie zdębiałam najpierw :crazyeye: A potem umierałam :evil_lol: Sama niech się pochwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie mogę...Nie wypada ;) Nie chcą napisać, a same się hahają :mad: To niedopuszczalne :mad: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Pysiu a ja nie chce na Ciebie się obrazić :obrazic: Jojeczko kochana :) Nie obrażaj się :loveu: My z Malawaszką poprostu czasem tak sobie dokuczamy ;) Lubię tą czarnowłosą paskudnice :eviltong: Pasuje do moich Zmoroszelm :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):Jojeczko kochana :) Nie obrażaj się :loveu: My z Malawaszką poprostu czasem tak sobie dokuczamy ;) Lubię tą czarnowłosą paskudnice :eviltong: Pasuje do moich Zmoroszelm :evil_lol: Ja juz zagroziłam Waszce że jak fotek nie bedzie to na Jojku dojade do niej więc przy okazji do Ciebie wpadne i nie odpuszcze!:diabloti: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Ja juz zagroziłam Waszce że jak fotek nie bedzie to na Jojku dojade do niej więc przy okazji do Ciebie wpadne i nie odpuszcze!:diabloti: No to czekamy z niecierpliwością :lol: Wpadniesz przed czy po obiedzie? Bo nie wiem ile kotletów robić....;) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):No to czekamy z niecierpliwością :lol: Wpadniesz przed czy po obiedzie? Bo nie wiem ile kotletów robić....;) wiesz co postarałabym się przed żeby Jojek nadrobił siły:razz: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):wiesz co postarałabym się przed żeby Jojek nadrobił siły:razz: Czyli dla Ciebie wieprzowy a dla Jojka wołowinka? :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):Czyli dla Ciebie wieprzowy a dla Jojka wołowinka? :lol: Ha Ha no wiessz w niedziele jedziemy do żonki i dzieci więc chłopak musi dooobrze wyglądać:razz: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Ha Ha no wiessz w niedziele jedziemy do żonki i dzieci więc chłopak musi dooobrze wyglądać:razz: No teraz to Jojka obraziłaś bo na fotkach w Waszej galerii Jojek ZAWSZE dobrze wygląda!!:loveu: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):No teraz to Jojka obraziłaś bo na fotkach w Waszej galerii Jojek ZAWSZE dobrze wygląda!!:loveu: Byle tak dobrze wyglądał na wystaiwe w przysżłym tygodniu :razz: A wcale zawsze piękny nie jest bo się odchudza ostatnimi czasy, ale teraz wyglada całkiem nieźle (to tak przed wakacjami:evil_lol: a raczej wyjazdem) Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A przyjedziesz w nasze skromne zagłębiowskie progi na wystawe w Będzinie z Jojkiem? Tu masz info : www.zkwp.d6.pl Zapraszamy :) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Pysia']A przyjedziesz w nasze skromne zagłębiowskie progi na wystawe w Będzinie z Jojkiem? Tu masz info : www.zkwp.d6.pl Zapraszamy :) Zadaleko:shake: Gdybym siedziała w wawie to bym przybyła a tak to daaaleko mi do Was:shake: A dlaczego nie odiwedzicie nas na wystawie warszawskiej :razz: :razz: :mad: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Zadaleko:shake: Gdybym siedziała w wawie to bym przybyła a tak to daaaleko mi do Was:shake: A dlaczego nie odiwedzicie nas na wystawie warszawskiej :razz: :razz: :mad: Kombinuje jakby przyjechać....Bo TZ nie może :placz: Szukam kogoś kto w niedziele jedzie na wystawe od nas ale jakoś kiepsko mi idzie :placz: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysiu ale my w sobote jesteśmy!! i znowu się nie spotkamy, i pomyśleć że w Głogowie się mijałyśmy parokrotnie:mad: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Pysiu ale my w sobote jesteśmy!! i znowu się nie spotkamy, i pomyśleć że w Głogowie się mijałyśmy parokrotnie:mad: No tak...W Głogowie to nawet siedziałam i patrzyłam na Jojka :) Podobał mi się :) Taki wesoły :loveu: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pysia napisał(a):No tak...W Głogowie to nawet siedziałam i patrzyłam na Jojka :) Podobał mi się :) Taki wesoły :loveu: Wrr i nie podeszła, teraz juz wiem że Wy to Wy i wiem jak wyglądacie wiec chyba zawsze będe rewidowac Nifuki:evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):Wrr i nie podeszła, teraz juz wiem że Wy to Wy i wiem jak wyglądacie wiec chyba zawsze będe rewidowac Nifuki:evil_lol: Zmoreczka po mnie przyszła abym poszła spać :) Dzień Dobry Wszystkim :) Pogoda znowu prawdziwie letnia :) Niebo czyste bez najmniejszej chmurki. Ratuj się kto może przed słońcem!!:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ups przez przypadek weszłam do Niufolandii więc trzeba się przywitać:evil_lol: Tak więc Dzień Dobry :multi: A u nas w nocy była "burza" a teraz spływają tylko strumyczki z czoła:roll: Quote
AlKil Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Hej Zmorki,Szelmy i Pysie!!! wpadlismy się przywitać i wycałować kochane mordeczki!!! Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mordeczki wycałowane :) I my całujemy dużego i małego ;) Kochamy chłopców :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pysiu, NIE BĄDŹ TAKA !!!! Może jakieś PW od Ciebie dostanę ? Albo od Moniki ? Plizzzzzz .... Ja okropnie ciekawska jestem .... :oops: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, NIE BĄDŹ TAKA !!!! Może jakieś PW od Ciebie dostanę ? Albo od Moniki ? Plizzzzzz .... Ja okropnie ciekawska jestem .... :oops: Jakbyś czytała galerie uważnie Tobyś wiedziała wszystko już ;) Pytaj a będzie uzdrowiona dusza Twoja :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Pysia']Jakbyś czytała galerie uważnie Tobyś wiedziała wszystko już ;) Pytaj a będzie uzdrowiona dusza Twoja :evil_lol: Łomatko, łomatko :crazyeye: Człowiek na stare lata dowiaduje się, że nie umie czytać ze zrozumieniem ... :shake: No to muszę cofnąć się do tyłu ... Albo nie ! Poćwiczę wolę :angryy: - może nie umręz tej ciekawości ... Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Łomatko, łomatko :crazyeye: Człowiek na stare lata dowiaduje się, że nie umie czytać ze zrozumieniem ... :shake: No to muszę cofnąć się do tyłu ... Albo nie ! Poćwiczę wolę :angryy: - może nie umręz tej ciekawości ... Tego co chcesz wiedzieć akurat nie ma w galerii :evil_lol: Nie mogę wysłać Ci odpowiedzi na PW bo mi błąd wyskakuje :angryy: Quote
Recommended Posts