Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: ooo tego to ja nie pamiętam co takiego zrobiłam :oops:

Może to i lepiej dla Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jo=jo :) Naprawdę nie mogę :shake: Pośmiać się tylko mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Może to i lepiej dla Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jo=jo :) Naprawdę nie mogę :shake: Pośmiać się tylko mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu a ja nie chce na Ciebie się obrazić :obrazic:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja nadal ryczę ze smiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze mi się przypomniało co zrobiła jak Szelma do auta wsiadała po jej komentarzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie zdębiałam najpierw :crazyeye: A potem umierałam :evil_lol: Sama niech się pochwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie mogę...Nie wypada ;)

Nie chcą napisać, a same się hahają :mad: To niedopuszczalne :mad:

Posted

jo-jo napisał(a):
Pysiu a ja nie chce na Ciebie się obrazić :obrazic:

Jojeczko kochana :) Nie obrażaj się :loveu: My z Malawaszką poprostu czasem tak sobie dokuczamy ;) Lubię tą czarnowłosą paskudnice :eviltong: Pasuje do moich Zmoroszelm :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jojeczko kochana :) Nie obrażaj się :loveu: My z Malawaszką poprostu czasem tak sobie dokuczamy ;) Lubię tą czarnowłosą paskudnice :eviltong: Pasuje do moich Zmoroszelm :evil_lol:

Ja juz zagroziłam Waszce że jak fotek nie bedzie to na Jojku dojade do niej więc przy okazji do Ciebie wpadne i nie odpuszcze!:diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja juz zagroziłam Waszce że jak fotek nie bedzie to na Jojku dojade do niej więc przy okazji do Ciebie wpadne i nie odpuszcze!:diabloti:

No to czekamy z niecierpliwością :lol: Wpadniesz przed czy po obiedzie? Bo nie wiem ile kotletów robić....;)

Posted

Pysia napisał(a):
No to czekamy z niecierpliwością :lol: Wpadniesz przed czy po obiedzie? Bo nie wiem ile kotletów robić....;)

wiesz co postarałabym się przed żeby Jojek nadrobił siły:razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Czyli dla Ciebie wieprzowy a dla Jojka wołowinka? :lol:

Ha Ha no wiessz w niedziele jedziemy do żonki i dzieci więc chłopak musi dooobrze wyglądać:razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ha Ha no wiessz w niedziele jedziemy do żonki i dzieci więc chłopak musi dooobrze wyglądać:razz:

No teraz to Jojka obraziłaś bo na fotkach w Waszej galerii Jojek ZAWSZE dobrze wygląda!!:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
No teraz to Jojka obraziłaś bo na fotkach w Waszej galerii Jojek ZAWSZE dobrze wygląda!!:loveu:

Byle tak dobrze wyglądał na wystaiwe w przysżłym tygodniu :razz:
A wcale zawsze piękny nie jest bo się odchudza ostatnimi czasy, ale teraz wyglada całkiem nieźle (to tak przed wakacjami:evil_lol: a raczej wyjazdem)

Posted

[quote name='Pysia']A przyjedziesz w nasze skromne zagłębiowskie progi na wystawe w Będzinie z Jojkiem? Tu masz info : www.zkwp.d6.pl Zapraszamy :)

Zadaleko:shake:
Gdybym siedziała w wawie to bym przybyła a tak to daaaleko mi do Was:shake:
A dlaczego nie odiwedzicie nas na wystawie warszawskiej :razz: :razz: :mad:

Posted

jo-jo napisał(a):
Zadaleko:shake:
Gdybym siedziała w wawie to bym przybyła a tak to daaaleko mi do Was:shake:
A dlaczego nie odiwedzicie nas na wystawie warszawskiej :razz: :razz: :mad:

Kombinuje jakby przyjechać....Bo TZ nie może :placz: Szukam kogoś kto w niedziele jedzie na wystawe od nas ale jakoś kiepsko mi idzie :placz:

Posted

jo-jo napisał(a):
Pysiu ale my w sobote jesteśmy!!
i znowu się nie spotkamy, i pomyśleć że w Głogowie się mijałyśmy parokrotnie:mad:

No tak...W Głogowie to nawet siedziałam i patrzyłam na Jojka :) Podobał mi się :) Taki wesoły :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
No tak...W Głogowie to nawet siedziałam i patrzyłam na Jojka :) Podobał mi się :) Taki wesoły :loveu:

Wrr i nie podeszła, teraz juz wiem że Wy to Wy i wiem jak wyglądacie wiec chyba zawsze będe rewidowac Nifuki:evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Wrr i nie podeszła, teraz juz wiem że Wy to Wy i wiem jak wyglądacie wiec chyba zawsze będe rewidowac Nifuki:evil_lol:

Zmoreczka po mnie przyszła abym poszła spać :)
Dzień Dobry Wszystkim :) Pogoda znowu prawdziwie letnia :) Niebo czyste bez najmniejszej chmurki. Ratuj się kto może przed słońcem!!:evil_lol:

Posted

Ups przez przypadek weszłam do Niufolandii więc trzeba się przywitać:evil_lol:

Tak więc Dzień Dobry :multi:

A u nas w nocy była "burza" a teraz spływają tylko strumyczki z czoła:roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, NIE BĄDŹ TAKA !!!!
Może jakieś PW od Ciebie dostanę ? Albo od Moniki ? Plizzzzzz ....
Ja okropnie ciekawska jestem .... :oops:
Jakbyś czytała galerie uważnie Tobyś wiedziała wszystko już ;) Pytaj a będzie uzdrowiona dusza Twoja :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jakbyś czytała galerie uważnie Tobyś wiedziała wszystko już ;) Pytaj a będzie uzdrowiona dusza Twoja :evil_lol:

Łomatko, łomatko :crazyeye:
Człowiek na stare lata dowiaduje się, że nie umie czytać ze zrozumieniem ... :shake:
No to muszę cofnąć się do tyłu ...
Albo nie ! Poćwiczę wolę :angryy: - może nie umręz tej ciekawości ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Łomatko, łomatko :crazyeye:
Człowiek na stare lata dowiaduje się, że nie umie czytać ze zrozumieniem ... :shake:
No to muszę cofnąć się do tyłu ...
Albo nie ! Poćwiczę wolę :angryy: - może nie umręz tej ciekawości ...
Tego co chcesz wiedzieć akurat nie ma w galerii :evil_lol: Nie mogę wysłać Ci odpowiedzi na PW bo mi błąd wyskakuje :angryy: