beria Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Pysia'] Pysiu, czemu Zmorka luzem, a Szelma ze smyczą :cool3: Quote
Medorowa Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ach ten jęzorek :razz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 beria napisał(a):Pysiu, czemu Zmorka luzem, a Szelma ze smyczą :cool3: Bo jak Szelme odepnę całkowicie to znika mi z oczu a w lesie jest to niewskazane...A jak słyszy wlokącą się smycz to pilnuje się cudownie ;) Quote
Pysia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Następne fotki :) Fajna polanka :) Co tam jest? Już nieco zmęczona upałem Szelma dogania stado ;) Zmorka to dama :) W lesie potrafi się zachować :) Szelma rozglądaczka I znowu lasek A tak obsikuje się portki :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 A tak obsikuje się portki :evil_lol: Ona tu lape zadziera czy mnie się zdaje ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 PIKA napisał(a):Ona tu lape zadziera czy mnie się zdaje ? :evil_lol: Nie zdaje Ci się :evil_lol: Ona tak sika :evil_lol: Spytaj Waszki ;) Quote
daga10011 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Widze,ze Zmorka i Szelma mialy fascynujacy spacerek:loveu: .cudnie sie prezentuja w tej zieleni:loveu: .Ta smycz u Szelmy to ja rozumiem..psy z odzysku chyba tak maja,ze sa niesforne:lol: .Moj Baloo ma takie 2 linki 15 metrowe zszyte razem na takie lasowe spacerki:roll: .Szelme hamuje odglos smyczy,a ja jak gonie Baloota to chociaz mam go 30 metrow blizej dzieki tym linkom:lol: . Quote
daga10011 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Pysia napisał(a):Nie zdaje Ci się :evil_lol: Ona tak sika :evil_lol: Spytaj Waszki ;) :crazyeye: dominantka czy transseksualistka????:lol: .Slyszalam o takich przypadkach,ze suka sika jak pies ale na zywo jeszcze nie widzialam:lol: Quote
Pysia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='daga10011']:crazyeye: dominantka czy transseksualistka????:lol: .Slyszalam o takich przypadkach,ze suka sika jak pies ale na zywo jeszcze nie widzialam:lol: Daga ja myślę że to przez soacerki z dorosłym ONkiem jak ją kupiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pies był świetnie wyszkolony więc służył jako nauczyciel ;) A ona go naśladowała we wszystkim :evil_lol: Jak sikał też :evil_lol: I już jej tak zostało :roll: Dodam że Szelma też już tak sika...... Jak tylko jest krzaczek...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zmoroszelmowa droga :) Kto zgadnie gdzie Szelma? Wielkie picie Podwójne ;) Otrzepywanko :) I idziemy Tam Quote
moon_light Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Jakby mi taki niuf w lesie zza krzaków wyskoczył, to chyba zawał na miejscu:evil_lol: ps. Jak Wy znajdujecie kleszcze w tym gestym czarnym futrze:-o?? Quote
Pysia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 moon_light napisał(a):Jakby mi taki niuf w lesie zza krzaków wyskoczył, to chyba zawał na miejscu:evil_lol: ps. Jak Wy znajdujecie kleszcze w tym gestym czarnym futrze:-o?? Niuf wyskoczył:crazyeye: One są dostojne :) Nie musimy szukać bo wyczesujemy po powrocie zawsze no i jesteśmy wszystkie zabezpieczone ( ja też ;) ) Quote
cuciola Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 cudowne stworzonka.. zapraszam do siebie do galerii do obejrzenia kremowych misiow labradorow 4-tygodniowych! Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Pysia']Nie zdaje Ci się :evil_lol: Ona tak sika :evil_lol: Spytaj Waszki ;) nie musze pytać :lol: wierzę, bo juz cos takiego widzialam :lol: [quote name='Pysia'] Nie musimy szukać bo wyczesujemy po powrocie zawsze no i jesteśmy wszystkie zabezpieczone ( ja też ;) ) :hmmmm: a Ty czym? :razz: Quote
Pysia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='PIKA']nie musze pytać :lol: wierzę, bo juz cos takiego widzialam :lol: :hmmmm: a Ty czym? :razz: Jednemu znajomemu Zmorka podsikała drzewko na podwórku :) Jak to zobaczył to prawie umarł ze śmiechu:evil_lol: Ja zabezpieczona jestem Offem :)Trochę też z wierzchu psikam tym psy ;) Stosujemy Advantix ale uważam że bezpieczeństwa nigdy nie za wiele :) Uciekam dziewczynkom Leśne stworki :) Chochlik Pięknie jest w lesie :) Quote
Cola Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 :placz: ja nie mogę tu wchodzić :placz: bo dobijasz mnie tym pięknym lasem :loveu: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Pysia napisał(a): Ja zabezpieczona jestem Offem :)Trochę też z wierzchu psikam tym psy ;) Stosujemy Advantix ale uważam że bezpieczeństwa nigdy nie za wiele :) aaa Offem, ;) ja Sabulindzie wylewam Fiprex i dziala ;) Cola napisał(a)::placz: ja nie mogę tu wchodzić :placz: bo dobijasz mnie tym pięknym lasem :loveu: :evil_lol: i nie dość, ze piekny to jeszcze odludny :placz: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne Witaj Pysiu , zasnęłam dzis a raczej padłam jak sznyta na asfalt ;) Lasek macie wspaniały , to ten blisko was czy na wichurce :razz: Quote
Pysia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Cola']:placz: ja nie mogę tu wchodzić :placz: bo dobijasz mnie tym pięknym lasem :loveu: :evil_lol: Nie dość że piękny i odludny to jeszcze wielki :lol: Mrowisko Ruszenie pospolite Zmorki I znowu las A w nim dziewczyny :) Po powrocie Z kosteczką :) Zmorka też :) Wybiera to co najlepsze :) A tak wygląda za bardzo naświetlony czarny niuf :evil_lol: Tak jakoś wyszło :evil_lol: Szelma pod słońce :) Ze Zmorką Quote
Pysia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne Witaj Pysiu , zasnęłam dzis a raczej padłam jak sznyta na asfalt ;) Lasek macie wspaniały , to ten blisko was czy na wichurce :razz: Witaj Alu :) To ten na wichurce :) Ten blisko nas oblegany przez psy nie zawsze grzeczne.... Tam odpada robienie fot bo trzeba się skupić na kręceniu głową w poszukiwaniu spacerowiczów :angryy: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A tak wygląda za bardzo naświetlony czarny niuf :evil_lol: wygląd ajak rudy niuf :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :) To ten na wichurce :) Ten blisko nas oblegany przez psy nie zawsze grzeczne.... Tam odpada robienie fot bo trzeba się skupić na kręceniu głową w poszukiwaniu spacerowiczów :angryy::razz:no dobra ...przyznam się zazdraszczam:oops: Quote
Pysia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no dobra ...przyznam się zazdraszczam:oops: Nie zazdraszczaj tylko przyjedź :) Dalsze prześwietlone fotki :) Jakoś aparat się przestawił i zanim zauważyłam to tak powychodziło :evil_lol: Szelmusia Zmoreczka i kosteczka Jeszcze raz I jeszcze :) Lubim to co w środku :) Co ją tak bawi w tym obgryzaniu? Zawzięta Zmorka zajmuje się konsumpcją ( jak zwykle) a ja do zabawy :) Z Pysią :) A teraz zobaczę co Zmorka w tym widzi Nawet nawet :) Nalać na tuje? E...najpierw się napiję ;) A to nasz agrest :) Quote
Pysia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:jęzorek One są źle wychowane bo ciągle mi języki pokazują :evil_lol: Wielkie odpoczywanko Szelmusi I Zmoreczki Wieczorne promyki słońca Idę do cienia Znalazłam swoją kość Szelma to zauważyła Chce mi odebrać Ale to moje ;) No to poszukam swojej... Gdzie ja ją zostawiłam? Muszę pomyśleć Quote
anetta Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ale mialy ekstra spacerek po lesie :multi::multi: A ze wyrzucone smiecie to bym komus kopniaka sprezentowala :diabloti: Quote
Recommended Posts