Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']niedawno w Tychach po raz 1 widzialam z bliska takiego misia :) wiedzialam ze sa sliczne ale nie wiedzialam ze az tak pierwsza mysl to "chce go przytulic"
a o to i on :) moze kiedys go jeszcze spotka i dowiem sie o nim cos wiecej :) Safi bala sie podejsc dlatego nie ma jej na tym zdjeciu

Cudny piesio :) Ciekawe kto to ...Muszę poszukać kto mieszka z niufem w Tychach :)
Chcecie wiedzieć kto jest moim zięciem? Mogę wstawic linka na jego strone :)

Posted

Pysia napisał(a):

Pysia zniknąwszy była we Wrocławiu :eviltong: No i w pracy....Potem padła jak kawka :cool1:

aaa to Ci wybaczam :razz:

Pysia napisał(a):
Wasiu - mnie nie było calutki dzień:placz: Teraz jestem i słucham. W czym Ci moge pomoc?

jestem i słucham, jestem i słucham - i znowu Ci nie ma :mad: :eviltong: a rozmowa nie na forum :p

Posted

[quote name='AlKil']Gdy Ania przyjechała z Albercikiem i tak leżała z nim pod moim stołem, polewając go obficie łzami - to mi też serce pękało...:placz::placz::placz:
to się nazywa MASAKRA .........:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:widziałam zięciunia
;)dziś zmieniłam paluszek;)

Witajcie dziewczyny :loveu:
Zieciunio jest boski :loveu: Nie puszczaj ani na moment Alu :lol:
[quote name='PIKA']Cześć Pysia :multi:

a czy Ty bylas w tym Wroclawiu z Szelmą? :razz:
Byłam Pika :) Nawet mam kilka masakrycznych fotek z SGGW jak na badaniach byłam z Szelmą tam :)
[quote name='beria']Szelma, odżywiaj się dobrze i kardnij tylko zdrową żywność :cool3: I od winka trzymaj się z daleka :evil_lol:
Na temat zdrowej zywnosci to Szelmie jest potrzebny dłuuuuuugi wykład :evil_lol: Chociaż ostatnio jogurciki jej posmakowały ;) Danonki też :)
[quote name='Maga100']Pysiu, zięć fantastyczny :klacz:
Mam nadzieję, zejest miły dla swojej teściowej :cool3:

Maga - zieciu jest przemiły :loveu: Całuje mnie non stop jak sie widzimy :lol: Ma cudowny charakter :loveu: Wiecie jak ja zwracam uwage na charakter niufa :) Niuf ma byc niufem - czyli ma byc w 100% przyjacielski dla człowieka :)

Posted

To zdjęcie kojarzy mi się z takim filmem dla dzieci,leciał bardzo dawno, nie pamiętam tytułu:oops: , ale był tam taki czarny, kudłaty stworek, który ciągle powtarzał;
"JA KUDŁATY, DURNOWATY REPERUJE STARE GRATY":evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie dziewczyny :loveu:

[quote name='PIKA']
a czy Ty bylas w tym Wroclawiu z Szelmą? Byłam Pika :) Nawet mam kilka masakrycznych fotek z SGGW jak na badaniach byłam z Szelmą tam :)

Niuf ma byc niufem - czyli ma byc w 100% przyjacielski dla człowieka :)
Witaj Pysia :multi:

To we Wrocławiu jest SGGW ?? :crazyeye: Czy sobie jajka robisz :cool1: ?

To tak jak pit bull :)

Posted

"Maga - zieciu jest przemiły :loveu: Całuje mnie non stop jak sie widzimy :lol: Ma cudowny charakter :loveu: Wiecie jak ja zwracam uwage na charakter niufa :smile: Niuf ma byc niufem - czyli ma byc w 100% przyjacielski dla człowieka :smile:"

Ach to zdrajca....:mad: !Przez 7 lat mnie "mamlał" a tu pojawiła się czarnula ze śląska i co?:shake: :shake: ,Ci faceci.......:placz: :placz: :placz: .
Pysia "trzymam kciuki',bo to piękna para!!!!!!:lol: :lol: :lol: !

Posted

Pysia napisał(a):
Byłam Pika :smile: Nawet mam kilka masakrycznych fotek z SGGW jak na badaniach byłam z Szelmą tam :smile:

a ja żem myslalam, ze po innego pojechalas a nie na badania :roll:

Posted

LAZY napisał(a):
Witaj Zmorkowata rodzinko:) Pamiętamy o Was!!! :buzi:

LAZY - my też pamietamy tylko....no nawet na swoją galerie czasu ostatnio nie mamy....
Fotki musze pozmniejszac i moze w końcu znajde czas aby powstawiac bo mam juz chyba ze 150 zaległych a dzisiaj byliśmy ze Zmorka w przedszkolu na Dniu Dziecka i są nowe....Kiedy ja to wszystko wstawie ???:shake:

Posted

[quote name='paula_z']Prezencik na dzien dziecka:

Jakie to super !!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
A dzisiaj Zmorka była u dzieci w przedszkolu z okazji Dnia Dziecka :) Została wyprzytulana i wygłaskana za wszystkie czasu :lol: Fotki poźno w nocy albo jutro rano wstawie :) Teraz zmykam ....