Pysia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='basiulka22tychy']niedawno w Tychach po raz 1 widzialam z bliska takiego misia :) wiedzialam ze sa sliczne ale nie wiedzialam ze az tak pierwsza mysl to "chce go przytulic" a o to i on :) moze kiedys go jeszcze spotka i dowiem sie o nim cos wiecej :) Safi bala sie podejsc dlatego nie ma jej na tym zdjeciu Cudny piesio :) Ciekawe kto to ...Muszę poszukać kto mieszka z niufem w Tychach :) Chcecie wiedzieć kto jest moim zięciem? Mogę wstawic linka na jego strone :) Quote
Paula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Dzien dobry Pysiu. Duzo zdrowka dla Szelmusi i dla Ciebie, no i dla reszty rodzinki takze :) Quote
Basia&Safi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pysia jasne ze chcemy :):):) pochwal sie hihih Quote
Pysia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='paula_z']Dzien dobry Pysiu. Duzo zdrowka dla Szelmusi i dla Ciebie, no i dla reszty rodzinki takze :) Witaj Paula :) Basiu i Ewciu - juz podaje :) www.negresconero.republika.pl i patrzcie na Frodo :) Quote
AlKil Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Jejku Pysiu, on jest przepiękny!!!!:loveu: Aż dech zapiera, na pewno dzieciątka będą udane!!!!!:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pysia napisał(a): Pysia zniknąwszy była we Wrocławiu :eviltong: No i w pracy....Potem padła jak kawka :cool1: aaa to Ci wybaczam :razz: Pysia napisał(a):Wasiu - mnie nie było calutki dzień:placz: Teraz jestem i słucham. W czym Ci moge pomoc? jestem i słucham, jestem i słucham - i znowu Ci nie ma :mad: :eviltong: a rozmowa nie na forum :p Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :multi::multi::multi:widziałam zięciunia ;)dziś zmieniłam paluszek;) Quote
sylwiaskalska Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pysiu gratulacje. Zięciuniu jest boski i spory chłopaczek :) :loveu: :loveu: :loveu: No to teraz trzymam kciuki zaby małe fasolki były :) :multi: Quote
anushka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='AlKil']Gdy Ania przyjechała z Albercikiem i tak leżała z nim pod moim stołem, polewając go obficie łzami - to mi też serce pękało...:placz::placz::placz: to się nazywa MASAKRA .........:placz: :placz: :placz: Quote
PIKA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cześć Pysia :multi: a czy Ty bylas w tym Wroclawiu z Szelmą? :razz: Quote
da-NUTKA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pysiu, trzymam kciuki za Szelmowe maluszki. Danka Quote
beria Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Szelma, odżywiaj się dobrze i kardnij tylko zdrową żywność :cool3: I od winka trzymaj się z daleka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pysiu, zięć fantastyczny :klacz: Mam nadzieję, zejest miły dla swojej teściowej :cool3: Quote
Pysia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:widziałam zięciunia ;)dziś zmieniłam paluszek;) Witajcie dziewczyny :loveu: Zieciunio jest boski :loveu: Nie puszczaj ani na moment Alu :lol: [quote name='PIKA']Cześć Pysia :multi: a czy Ty bylas w tym Wroclawiu z Szelmą? :razz: Byłam Pika :) Nawet mam kilka masakrycznych fotek z SGGW jak na badaniach byłam z Szelmą tam :) [quote name='beria']Szelma, odżywiaj się dobrze i kardnij tylko zdrową żywność :cool3: I od winka trzymaj się z daleka :evil_lol: Na temat zdrowej zywnosci to Szelmie jest potrzebny dłuuuuuugi wykład :evil_lol: Chociaż ostatnio jogurciki jej posmakowały ;) Danonki też :) [quote name='Maga100']Pysiu, zięć fantastyczny :klacz: Mam nadzieję, zejest miły dla swojej teściowej :cool3: Maga - zieciu jest przemiły :loveu: Całuje mnie non stop jak sie widzimy :lol: Ma cudowny charakter :loveu: Wiecie jak ja zwracam uwage na charakter niufa :) Niuf ma byc niufem - czyli ma byc w 100% przyjacielski dla człowieka :) Quote
Medorowa Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 To zdjęcie kojarzy mi się z takim filmem dla dzieci,leciał bardzo dawno, nie pamiętam tytułu:oops: , ale był tam taki czarny, kudłaty stworek, który ciągle powtarzał; "JA KUDŁATY, DURNOWATY REPERUJE STARE GRATY":evil_lol: Quote
Paula Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie dziewczyny :loveu: [quote name='PIKA'] a czy Ty bylas w tym Wroclawiu z Szelmą? Byłam Pika :) Nawet mam kilka masakrycznych fotek z SGGW jak na badaniach byłam z Szelmą tam :) Niuf ma byc niufem - czyli ma byc w 100% przyjacielski dla człowieka :) Witaj Pysia :multi: To we Wrocławiu jest SGGW ?? :crazyeye: Czy sobie jajka robisz :cool1: ? To tak jak pit bull :) Quote
ELŻBIETA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 "Maga - zieciu jest przemiły :loveu: Całuje mnie non stop jak sie widzimy :lol: Ma cudowny charakter :loveu: Wiecie jak ja zwracam uwage na charakter niufa :smile: Niuf ma byc niufem - czyli ma byc w 100% przyjacielski dla człowieka :smile:" Ach to zdrajca....:mad: !Przez 7 lat mnie "mamlał" a tu pojawiła się czarnula ze śląska i co?:shake: :shake: ,Ci faceci.......:placz: :placz: :placz: . Pysia "trzymam kciuki',bo to piękna para!!!!!!:lol: :lol: :lol: ! Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Pysia napisał(a): Byłam Pika :smile: Nawet mam kilka masakrycznych fotek z SGGW jak na badaniach byłam z Szelmą tam :smile: a ja żem myslalam, ze po innego pojechalas a nie na badania :roll: Quote
LAZY Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witaj Zmorkowata rodzinko:) Pamiętamy o Was!!! :buzi: Quote
Pysia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 LAZY napisał(a):Witaj Zmorkowata rodzinko:) Pamiętamy o Was!!! :buzi: LAZY - my też pamietamy tylko....no nawet na swoją galerie czasu ostatnio nie mamy.... Fotki musze pozmniejszac i moze w końcu znajde czas aby powstawiac bo mam juz chyba ze 150 zaległych a dzisiaj byliśmy ze Zmorka w przedszkolu na Dniu Dziecka i są nowe....Kiedy ja to wszystko wstawie ???:shake: Quote
Pysia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='paula_z']Prezencik na dzien dziecka: Jakie to super !!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A dzisiaj Zmorka była u dzieci w przedszkolu z okazji Dnia Dziecka :) Została wyprzytulana i wygłaskana za wszystkie czasu :lol: Fotki poźno w nocy albo jutro rano wstawie :) Teraz zmykam .... Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Pyyysiaaa gdzie Ty się podziewasz :placz: :shake: Quote
Recommended Posts