Pysia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysia , podaj linka . Bo ja bym też chciała ! I to nawet pilnie ....:roll: Ech Haniu....Ja widziałam to " na zywo" a nie na fotkach :) Są superowe i takie oryginalne :) No i baaaardzo trwałe :) Super sa też klepki z bambusa na podłoge :) Dom sie zawali a podłoga bedzie nieporysowana :) Podaje linka do dywanikow :) http://www.allegro.pl/item105582415_bambus_dywan_podlogi_wyposazenie_bambusowe.html Quote
beria Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Pysia napisał(a):Nie tylko wolno ale trzeba :) Spacerki, świerze powietrze i dobry humor no i wiele serca :) I przymkniesz oko na kradzież jedzenia ;) Dywaniki bardzo, bardzo :cool3: Quote
Hanna R. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Wiesz, moje ściany w różnych strategicznych miejscach są okrutnie niereprezentacyjne. Powiem wprost są ohydne !!! One po malowaniu wytrzymują około 5 dni. No i tak sobie pomyślałam, że może rozwiążą moje problemy dywaniki. Jakieś ładne. Wybieram się di Ikei ... Ale takich, o jakich pioszesz, nie widziałam. A to chyba fajna sprawa ...Muszę się spieszyć, bo remont nadchodzi wielkimi krokami . A po remoncie psy ZNOWU POWRÓCĄ, POWRÓCĄ .... Quote
malawaszka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 beria napisał(a):Zmorko, od jutra nie wolno męczyć Szelmy :cool3: nooo Zmorka teraz będziesz miała przechlapane ;) Quote
da-NUTKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Pysia, poczytałam o Twoich perypetiach z kupnem domu :shake: Ty się kobieto nie martw - ty sobie po prostu zbuduj nowy domek, taki cały twój, wymarzony, wyśniony, z duzym pokojem dla Zmoroszelm, które i tak będą się rozkładac pod Waszymu nogami, w najmniej do tego odpowiednim miejscu :evil_lol: A, i musi byc ogromny stół - bo to obraza, nie powiem czego, żeby sunieczki musiały się męczyc pod takim małym stolikiem, który pokazujesz na zdjęciach. A fe, wstyd:eviltong: Danka Quote
Pysia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='beria']I przymkniesz oko na kradzież jedzenia ;) Dywaniki bardzo, bardzo :cool3: Ja zawsze przymykam :evil_lol: Nigdy nikt z nas z tego powodu sie nie zdenerwował ;) Bo to my jesteśmy temu winni....:evil_lol: Dywaniki sa rewelacyjne!! Naprawde fotka tego nie oddaje :) Mam dojście do nich :eviltong: I do podłogi też:eviltong: I to lampek rewelacyjnych i innych ciekawych rzeczy praktycznie niedostepnych na naszym rynku :eviltong: [quote name='malawaszka'] Cytat: Napisał(a) beria Zmorko, od jutra nie wolno męczyć Szelmy :cool3: nooo Zmorka teraz będziesz miała przechlapane ;-) Nie bedzie :) Jak sobie pozwoli na za duzo to SZelma ją doprowadzi do porządku :) Ja sie w nie nie wtrącam i moze dlatego jest ok :) [quote name='HankaRupczewska']Wiesz, moje ściany w różnych strategicznych miejscach są okrutnie niereprezentacyjne. Powiem wprost są ohydne !!! One po malowaniu wytrzymują około 5 dni. No i tak sobie pomyślałam, że może rozwiążą moje problemy dywaniki. Jakieś ładne. Wybieram się di Ikei ... Ale takich, o jakich pioszesz, nie widziałam. A to chyba fajna sprawa ...Muszę się spieszyć, bo remont nadchodzi wielkimi krokami . A po remoncie psy ZNOWU POWRÓCĄ, POWRÓCĄ .... Ciekawe skąd ja to znam..... Dywaniki mają rozne kształty i kolory :) Można sobie wybrac coś dla siebie :) Jak bedziesz chciała pooglądac to daj znac :) Umowie Cie z osobą ktora to sprowadza i sobie pooglądzasz do woli :) Do nas od Ciebie niedaleko... [quote name='da-Nutka']Pysia, poczytałam o Twoich perypetiach z kupnem domu :shake: Ty się kobieto nie martw - ty sobie po prostu zbuduj nowy domek, taki cały twój, wymarzony, wyśniony, z duzym pokojem dla Zmoroszelm, które i tak będą się rozkładac pod Waszymu nogami, w najmniej do tego odpowiednim miejscu :evil_lol: A, i musi byc ogromny stół - bo to obraza, nie powiem czego, żeby sunieczki musiały się męczyc pod takim małym stolikiem, który pokazujesz na zdjęciach. A fe, wstyd:eviltong: Danka Myslałam o budowie. Ale szkoda mi TZta bo jego i tak ciągle nie ma w domu. Do budowania potrzebny jest czas albo grube pieniadze. Nie mamy ani jednego ani drugiego :placz: Co do rozkładania :) Mamy wielki plac i duzy dom a one i tak zawsze są pod nogami :evil_lol: Ilosc miejsca nie gra roli....Czy 2m2 czy 2000 :evil_lol: Wszedzie są niufy :evil_lol: A co do stołu to chyba musze specjalny zamowic bo przy tym mieści sie 10 stołkow.....mysle ze potrzebny nam taki na 16 przynajmniej :evil_lol: No i wstydam sie okropaśnie :oops: Pamietajcie o tych kciukach .... Cały czas ...Potem obiecuje mnoooooooostwo fotek i relacji ;) Quote
Cola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Przeglądam i przeglądam galerię, aż tu nagle zobaczyłam nową odmianę winogron na winko :evil_lol: :evil_lol: a jęzorek złożony pierwsza klasa :loveu: Quote
Medorowa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 :loveu: :loveu: To wyglada, jak by miała za duży jęzorek i by jej się nie mieścił w pyyszczku:evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 :kciuki: za małe Szelmusie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Witajcie Cola, Madzia i Monika :multi: Jezorek mamy szkolony a winogron rosnie u mnie cały rok i to specjalna odmiana :evil_lol: Dobrze grzeje :evil_lol: Jedziemy na wichurke i mam nadzieje ze deszcz padac nie bedzie :mad: Zrobiliśmy dzisiaj milion kilometrow juz i mam ochote sobie odpocząc pod niebem na świerzym powietrzu :) A deszcz niepotrzebny bo musze jakies fotaski zrobic :lol: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Pysia napisał(a): Jedziemy na wichurke i mam nadzieje ze deszcz padac nie bedzie :mad: juz pada :mad: Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 U nas nie pada:multi: Pysia naprodukuje dużo fotek :cool3: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 nie pada nie pada - właśnie wróciłam z wichurki i u nas ładnie, więc u Pysi też bo to niedaleczko :p Quote
Paula Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 A kiedy wracaja z wichurki? Foty beda superasne :cool3: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 :multi::multi::multi:będą foty dziewczyn pod , przy i za stołem :p Quote
ELŻBIETA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie Cola, Madzia i Monika :multi: Jezorek mamy szkolony a winogron rosnie u mnie cały rok i to specjalna odmiana :evil_lol: Dobrze grzeje :evil_lol: Jedziemy na wichurke i mam nadzieje ze deszcz padac nie bedzie :mad: Zrobiliśmy dzisiaj milion kilometrow juz i mam ochote sobie odpocząc pod niebem na świerzym powietrzu :) A deszcz niepotrzebny bo musze jakies fotaski zrobic :lol: Witaj Pysia! Zgadnij kto to?:lol: :lol: :lol: ,podpowiadam,że jest już w Twojej rodzince:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Quote
Pysia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='ELŻBIETA']Witaj Pysia! Zgadnij kto to?:lol: :lol: :lol: ,podpowiadam,że jest już w Twojej rodzince:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Aleś mi zadała bobu :roll: Nie mam pojecia :shake: A oba psiaki są cudne :) Przyjechałam sobie z wichurki :) Deszcz nie padał tylko tak wiało ze bałam sie zdmuchniecia z powierzchni ziemi ! Fotek mało bo obie dziewczyny jakoś tak były nie w sosie do zabawy a nie chciałam pstrykac "za, pod i przy stole " tylko :evil_lol: Na dodatek dzisiaj rozbolała mnie koszmarnie głowa i nie chciała przestac za nic :placz: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Pysia napisał(a):Na dodatek dzisiaj rozbolała mnie koszmarnie głowa i nie chciała przestac za nic :placz: a moze jakis proszeczek? :shake: Quote
Pysia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='PIKA']a moze jakis proszeczek? :shake: Boli mnie rzadko a do pracy ide jutro dopiero ;) Jakoś wytrzymam :) Na prochach jade w ostateczniści... Szelmusia I gniazdo owada ktorego nienawidze najbardziej na świecie:angryy: Po zrobieniu fot poszło na ognisko i to bez skropułow :angryy: A to moje dwie miłości Najlepiej razem Jest na kimś sie wesprzec ;) Jak miło :loveu: Quote
beria Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Pysia'] Jest na kimś sie wesprzec ;) Jak miło :loveu: Jakie psiapsióły :loveu: Quote
Pysia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='beria']Jakie psiapsióły :loveu: Są kochane :) Całusy w uszko Zgodnośc charakterow ;) Szelma gdzieś polazła A obok wystaje taki kwiatuszek Moj ozorek kofany :loveu: Quote
Recommended Posts