Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysia , podaj linka . Bo ja bym też chciała ! I to nawet pilnie ....:roll:
Ech Haniu....Ja widziałam to " na zywo" a nie na fotkach :) Są superowe i takie oryginalne :) No i baaaardzo trwałe :) Super sa też klepki z bambusa na podłoge :) Dom sie zawali a podłoga bedzie nieporysowana :)
Podaje linka do dywanikow :)
http://www.allegro.pl/item105582415_bambus_dywan_podlogi_wyposazenie_bambusowe.html

Posted

Pysia napisał(a):
Nie tylko wolno ale trzeba :) Spacerki, świerze powietrze i dobry humor no i wiele serca :)

I przymkniesz oko na kradzież jedzenia ;)

Dywaniki bardzo, bardzo :cool3:

Posted

Wiesz, moje ściany w różnych strategicznych miejscach są okrutnie niereprezentacyjne. Powiem wprost są ohydne !!! One po malowaniu wytrzymują około 5 dni. No i tak sobie pomyślałam, że może rozwiążą moje problemy dywaniki. Jakieś ładne. Wybieram się di Ikei ... Ale takich, o jakich pioszesz, nie widziałam. A to chyba fajna sprawa ...Muszę się spieszyć, bo remont nadchodzi wielkimi krokami . A po remoncie psy ZNOWU POWRÓCĄ, POWRÓCĄ ....

Posted

Pysia, poczytałam o Twoich perypetiach z kupnem domu :shake:

Ty się kobieto nie martw - ty sobie po prostu zbuduj nowy domek, taki cały twój, wymarzony, wyśniony, z duzym pokojem dla Zmoroszelm, które i tak będą się rozkładac pod Waszymu nogami, w najmniej do tego odpowiednim miejscu :evil_lol:
A, i musi byc ogromny stół - bo to obraza, nie powiem czego, żeby sunieczki musiały się męczyc pod takim małym stolikiem, który pokazujesz na zdjęciach.
A fe, wstyd:eviltong:

Danka

Posted

[quote name='beria']I przymkniesz oko na kradzież jedzenia ;)

Dywaniki bardzo, bardzo :cool3:
Ja zawsze przymykam :evil_lol: Nigdy nikt z nas z tego powodu sie nie zdenerwował ;) Bo to my jesteśmy temu winni....:evil_lol:
Dywaniki sa rewelacyjne!! Naprawde fotka tego nie oddaje :) Mam dojście do nich :eviltong: I do podłogi też:eviltong: I to lampek rewelacyjnych i innych ciekawych rzeczy praktycznie niedostepnych na naszym rynku :eviltong:
[quote name='malawaszka']
Cytat:
Napisał(a) beria
Zmorko, od jutra nie wolno męczyć Szelmy :cool3:

nooo Zmorka teraz będziesz miała przechlapane ;-)
Nie bedzie :) Jak sobie pozwoli na za duzo to SZelma ją doprowadzi do porządku :) Ja sie w nie nie wtrącam i moze dlatego jest ok :)
[quote name='HankaRupczewska']Wiesz, moje ściany w różnych strategicznych miejscach są okrutnie niereprezentacyjne. Powiem wprost są ohydne !!! One po malowaniu wytrzymują około 5 dni. No i tak sobie pomyślałam, że może rozwiążą moje problemy dywaniki. Jakieś ładne. Wybieram się di Ikei ... Ale takich, o jakich pioszesz, nie widziałam. A to chyba fajna sprawa ...Muszę się spieszyć, bo remont nadchodzi wielkimi krokami . A po remoncie psy ZNOWU POWRÓCĄ, POWRÓCĄ ....

Ciekawe skąd ja to znam.....
Dywaniki mają rozne kształty i kolory :) Można sobie wybrac coś dla siebie :) Jak bedziesz chciała pooglądac to daj znac :) Umowie Cie z osobą ktora to sprowadza i sobie pooglądzasz do woli :) Do nas od Ciebie niedaleko...
[quote name='da-Nutka']Pysia, poczytałam o Twoich perypetiach z kupnem domu :shake:

Ty się kobieto nie martw - ty sobie po prostu zbuduj nowy domek, taki cały twój, wymarzony, wyśniony, z duzym pokojem dla Zmoroszelm, które i tak będą się rozkładac pod Waszymu nogami, w najmniej do tego odpowiednim miejscu :evil_lol:
A, i musi byc ogromny stół - bo to obraza, nie powiem czego, żeby sunieczki musiały się męczyc pod takim małym stolikiem, który pokazujesz na zdjęciach.
A fe, wstyd:eviltong:

Danka
Myslałam o budowie. Ale szkoda mi TZta bo jego i tak ciągle nie ma w domu. Do budowania potrzebny jest czas albo grube pieniadze. Nie mamy ani jednego ani drugiego :placz:
Co do rozkładania :) Mamy wielki plac i duzy dom a one i tak zawsze są pod nogami :evil_lol: Ilosc miejsca nie gra roli....Czy 2m2 czy 2000 :evil_lol: Wszedzie są niufy :evil_lol:
A co do stołu to chyba musze specjalny zamowic bo przy tym mieści sie 10 stołkow.....mysle ze potrzebny nam taki na 16 przynajmniej :evil_lol:
No i wstydam sie okropaśnie :oops:
Pamietajcie o tych kciukach .... Cały czas ...Potem obiecuje mnoooooooostwo fotek i relacji ;)

Posted

Przeglądam i przeglądam galerię, aż tu nagle zobaczyłam nową odmianę winogron na winko :evil_lol: :evil_lol: a jęzorek złożony pierwsza klasa :loveu:

Posted

Witajcie Cola, Madzia i Monika :multi:
Jezorek mamy szkolony a winogron rosnie u mnie cały rok i to specjalna odmiana :evil_lol: Dobrze grzeje :evil_lol:
Jedziemy na wichurke i mam nadzieje ze deszcz padac nie bedzie :mad: Zrobiliśmy dzisiaj milion kilometrow juz i mam ochote sobie odpocząc pod niebem na świerzym powietrzu :) A deszcz niepotrzebny bo musze jakies fotaski zrobic :lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie Cola, Madzia i Monika :multi:
Jezorek mamy szkolony a winogron rosnie u mnie cały rok i to specjalna odmiana :evil_lol: Dobrze grzeje :evil_lol:
Jedziemy na wichurke i mam nadzieje ze deszcz padac nie bedzie :mad: Zrobiliśmy dzisiaj milion kilometrow juz i mam ochote sobie odpocząc pod niebem na świerzym powietrzu :) A deszcz niepotrzebny bo musze jakies fotaski zrobic :lol:

Witaj Pysia!
Zgadnij kto to?:lol: :lol: :lol: ,podpowiadam,że jest już w Twojej rodzince:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Posted

[quote name='ELŻBIETA']Witaj Pysia!
Zgadnij kto to?:lol: :lol: :lol: ,podpowiadam,że jest już w Twojej rodzince:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Aleś mi zadała bobu :roll: Nie mam pojecia :shake: A oba psiaki są cudne :)
Przyjechałam sobie z wichurki :) Deszcz nie padał tylko tak wiało ze bałam sie zdmuchniecia z powierzchni ziemi ! Fotek mało bo obie dziewczyny jakoś tak były nie w sosie do zabawy a nie chciałam pstrykac "za, pod i przy stole " tylko :evil_lol: Na dodatek dzisiaj rozbolała mnie koszmarnie głowa i nie chciała przestac za nic :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Na dodatek dzisiaj rozbolała mnie koszmarnie głowa i nie chciała przestac za nic :placz:

a moze jakis proszeczek? :shake:

Posted

[quote name='PIKA']a moze jakis proszeczek? :shake:
Boli mnie rzadko a do pracy ide jutro dopiero ;) Jakoś wytrzymam :) Na prochach jade w ostateczniści...
Szelmusia

I gniazdo owada ktorego nienawidze najbardziej na świecie:angryy:

Po zrobieniu fot poszło na ognisko i to bez skropułow :angryy:
A to moje dwie miłości

Najlepiej razem

Jest na kimś sie wesprzec ;)

Jak miło :loveu:

Posted

[quote name='beria']Jakie psiapsióły :loveu:
Są kochane :)
Całusy w uszko

Zgodnośc charakterow ;)