Pysia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Boże drogi, Pysia ! Co tu się u Ciebie wyprawiało :lol: Dres bardzo mi pasuje. Tylko trampki Malawaszka mi zabierze ... Nie martw sie :) Obronie Cie ;) No to Haniu lecimy do sklepow szukac dresow dla nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo z dwojga złego wole dres od rozbieranek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to może zacznij budowę na sasiedniej działce na wichurce :cool3: TZ kategorycznie odmówił striptease:razz:będzie musiał go zastapić Tz Pysiowy:cool1: Z moim wole o tym nie rozmawiac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Juz i tak patrzy na mnie dziwnie ostatnio :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Pysia - gdzieżeś Ty?? na wichurę pojechałaś sama??? :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Hej Pysiu! Ładne mi podrywy... :evil_lol: Tylko dlaczego zdjęcie zatytułowałas "gwałty"? :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 beria napisał(a):Pędzę kupić dres :razz: :scared: ja tam dres juz mam :evil_lol: nawet na sobie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Pysia napisał(a): Z moim wole o tym nie rozmawiac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Juz i tak patrzy na mnie dziwnie ostatnio :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziwisz sie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, bedziecie jutro w Bytomiu? Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chociaż raz Ozzulec będzie w towarzystwie dresów :razz: Quote
beria Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia nie będzie - JA będę :eviltong: Szczęściara :eviltong: Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='malawaszka']Pysia nie będzie - JA będę :eviltong: Pysia nie była bo ma pod opieką baaaaaaardzo atrakcyjną dame ;) Wolałysmy pojechac na wieś i pobiegac po placu bez asysty innych psow :evil_lol: Pozatykaliśmy wszystkie dziury w ogrodzeniu i było nam tam stanowczo lepiej w samotności ( czyt. bez adoratorow ). Fotek mało bo mi znowu prawa dłon spuchła wiec ciezko było aparat utrzymac....Ale kilka ( 150) mam. Tylko przegapiłam najlepsze momenty:cool1: Quote
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 noo to dawaj te kilka nieciekawych fotek :evil_lol: a ja znowu mam czerwoną gębę po wystawie :angryy: O TAKĄ :angryy: Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 malawaszka napisał(a):noo to dawaj te kilka nieciekawych fotek :evil_lol: a ja znowu mam czerwoną gębę po wystawie :angryy: O TAKĄ :angryy: Dopiero przyjechałam a je trzeba zgrac, zmniejszyc i wstawic w album....A ja mam jeszcze pranie.... Opowiadaj jak było na wystawie lepiej :) Quote
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 było świetnie jak zawsze :loveu: psiaki Ressuruss full sukces :loveu: Bułka Zw. Młodziezy, a Quando BOB :loveu: poznałam kilka osób od CTRów :cool1: więcdzionek baaardzo udany :cool1: Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 malawaszka napisał(a):było świetnie jak zawsze :loveu: psiaki Ressuruss full sukces :loveu: Bułka Zw. Młodziezy, a Quando BOB :loveu: poznałam kilka osób od CTRów :cool1: więcdzionek baaardzo udany :cool1: Bardzo sie ciesze ze sie dobrze bawiłaś :multi: Gratulacje dla psiakow :loveu: Teraz wgrywam fotki i moze kilka wstawie :) Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ;)widzę ,że dzionek u większosci udany :multi: czekam na foteczki :p Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No to wstawiam :) To moje kwiatuszki :) Coraz ładniej kwitną:) To pracownik sezonowy ;) Zmorka zaczepka Znowu bedzie winogron na winko :multi: I wariacje :) Zmorkowate oczywista :) Chwila szczerej rozmowy I każda poszła w swoja strone :) Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dwóm tańczyć się zachciało ...lecz im się nie udało .....:razz: Quote
beria Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Udało się :razz: Na tym zdjęciu poloneza tańczą :p [quote name='Pysia'] Chwila szczerej rozmowy Quote
PIKA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Coraz ładniej kwitną:smile: jakie ro śliczne :multi: To pracownik sezonowy ;-) To chyba kierownik a nie pracownik :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dwóm tańczyć się zachciało ...lecz im się nie udało .....:razz: One tańczą razem czesto :eviltong: [quote name='beria']Udało się :razz: Na tym zdjęciu poloneza tańczą :p Cytat: Napisał(a) Pysia Chwila szczerej rozmowy Beria ma racje ;) [quote name='PIKA'] Cytat: Coraz ładniej kwitną:smile: jakie ro śliczne :multi: Cytat: To pracownik sezonowy ;-) To chyba kierownik a nie pracownik :evil_lol: To z rodziny surfinii :) A to Karol czyli....kierownik bo sie świat kreci wkoło niego :evil_lol: Jakos tak za spokojnie Musze pomyślec ale mi tylko amory w głowie... Widze psa za płotem! Odgonili go :placz: Dobrze tak Szelmie ;) Mnie też nie dali sie zadawac z wiesniakami :mad: A ja na to... Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 TZ z piszczałką :) 100% zainteresowania ;) Dziewczyny sie niecierpliwią Jedna nie wytrzymała :evil_lol: Teraz sie wstydzi No pokarz facet co masz Mowiłam że trace cierpliwośc Zmorka śpiewa :) Szelma nie umie Na koniec głaskanko :) Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Koniec zabawy Zmorka niepocieszona Szelma tez Chodź Szelmo - idziemy A Karol zamiast kosic to błaznuje :evil_lol: Szelmusia z wrazenia zapuściła korzenie ;) A Karol mysli ze jest Jedi :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Zmorka sprawdza koszenie Szelma woła nas ze kiepsciutko to wyszło ;) Toaleta musi też byc A TZ szpanuje :evil_lol: Uratowałam stokrotki Idziemy do domu Podłe gadziny zamkneły drzwi przed nosami !! Quote
beria Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Pysia'] Zmorka niepocieszona Ale ona zarośnięta już :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz ubaw z tymi facetami ;) A duży niech sie cieszy ze mu któraś nosa nie użarła :evil_lol: Quote
Recommended Posts