Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no koniecznie musisz dać kanapkę :p, fotki wysłałam , jabłoneczek aż 9 sztuk do wyboru :evil_lol:
Widze właśnie bo odbieram ;)
Kanapke dałam i teraz jestem głoda ....
Gwoli wyjaśnienia: to ja ją kapałam i to w wannie.... Przy pomocy wody i szamponu bo chyba PIKA nie zrozumiała :shake: :mad: :mad: :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Słuchaj PIKA !! Zaraz Ci zrobie krzywde!!:angryy: W moim kranie leci czysta woda!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:

a skąd wiesz? :diabloti: Jak z wodociagow miejskich to ja takiej pewności nie mam :shake:

;) :buzi:

Pysia napisał(a):
Gwoli wyjaśnienia: to ja ją kapałam i to w wannie...

No faktycznie ja myslałam, ze ona gdzieś w jakiejś "zewnetrznej" wodzie się wypluskala ;)

ale moze to efekt wlasnie tego wczęśniejszego moczenia tyłka, a teraz to tylko wylazlo :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
a skąd wiesz? :diabloti: Jak z wodociagow miejskich to ja takiej pewności nie mam :shake:

;) :buzi:

No faktycznie ja myslałam, ze ona gdzieś w jakiejś "zewnetrznej" wodzie się wypluskala ;)

ale moze to efekt wlasnie tego wczęśniejszego moczenia tyłka, a teraz to tylko wylazlo :shake:

No to znaczy sie ze ma baaaardzo opoźniony zapłon....:shake: :cool1:
Kupiłam wczoraj taki koszyk zamykany. Stwierdzam ze bedzie to areszt dla kota jak cos przeskrobie :evil_lol: Karol juz sie brzydko na mnie patrzy...

Posted

PIKA napisał(a):

Zapomniałam babo dodac ze niuf nie moczy tyłka tylko futro na dworze w wodzie :eviltong: Do tyłka woda nie dochodzi...:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zapomniałam babo dodac ze niuf nie moczy tyłka tylko futro na dworze w wodzie :eviltong: Do tyłka woda nie dochodzi...:evil_lol:
to marna ta woda :shake: :evil_lol:

Posted

Hm :evil_lol: No to znaczy ze ja z wrazenia nie dopisałam tego :eviltong:
Byłysmy na siku...Znowu. Ale Zmoreczka szła sobie z pycholem prawie ok i ogonkiem zadartym :) No i spotkałysmy znajomą labke :) Troszke poszalały dziewczynki ;) Chyba jest jej coraz lepiej. Ale najpierw zobaczymy co badanie moczu jutro pokaże....
Waszka - My spacerowałysmy w piątek a ja ja kąpałam dzień wczesniej.

Posted

PIKA napisał(a):
to marna ta woda :shake: :evil_lol:

Ja już dawno zauwazyłam ze wszystkie zbiorniki wodne zawieraja za mało mokrą wode dla niufa ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Błoga mina Zmorki po konsumpcji kanapek Pysi :p

To mina po kanapkach ;)
Ta druga fotka to mina typowo zmorowata bo ukradła mi wtedy wafelka :evil_lol: Na szczescie ja nie lubie z polewa czekoladowa wiec przynajmniej martwic sie nie musiałam ze niezdrowo cos zjadła ;) Zawsze kupuje bez polwy ;)

Posted

Pysiu , od zapalenia pęcherza się nie umiera , to się leczy najczęściej bardzo szybko - z tego co piszesz, to już prawie OK - ja myślę, że i mocz po dwóch dniach antybiotyku powinien być już dobry. No, prawie dobry ...
Papapa ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu , od zapalenia pęcherza się nie umiera , to się leczy najczęściej bardzo szybko - z tego co piszesz, to już prawie OK - ja myślę, że i mocz po dwóch dniach antybiotyku powinien być już dobry. No, prawie dobry ...
Papapa ...

Oj, Haniu, próbowałaś kiedyś???:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysiu, życzymy Zmorce szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , jak Zmoreczka :razz:
Zmoreczka lepiej. Tylko troszeczke posikana ale tak kilka kropelek. Skora juz ładna ale na wszelki wypadek znowu przemyjemy szamponikiem i wysuszymy aby nie odparzyło poopki kochanej :loveu: Dzisiaj jak wrociłam z pracy to mi zaśpiewała a mi omalze z radosci serce nie pekło :multi: Bo ona mi spiewa...Tzn wydaje taki gardłowy dźwiek przefajny :) Tylko jak sie cieszy przy powitaniu :)