panienkabubu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Pysiu, my mamy podobny lasek u nas :)) w dodatku mamy jeziorko i pewnie Twoja sucza bedzie chciala sie w nim wykapac ;) to kiedy wpadniecie?:) Quote
mmbbaj Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Pysiu, twoje piesy mają rajskie życie :lol: Wspaniały teren przy domu, spacery po lesie..., a tak apropos, czemu jedna (która? :cool3: ) na spacerku jest na smyczy? Nie słucha się? Ma ciągotki do oddalania?:lol: Foteczki super, nie mówiąc o dowcipnych podpisach :evil_lol: Ślicznie razem wyglądają!:loveu: :loveu: Aaaaaa....jak się miewają świeżo kładzione panele? ;) Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='mmbbaj']Pysiu, twoje piesy mają rajskie życie :lol: Wspaniały teren przy domu, spacery po lesie..., a tak apropos, czemu jedna (która? :cool3: ) na spacerku jest na smyczy? Nie słucha się? Ma ciągotki do oddalania?:lol: Foteczki super, nie mówiąc o dowcipnych podpisach :evil_lol: Ślicznie razem wyglądają!:loveu: :loveu: Aaaaaa....jak się miewają świeżo kładzione panele? ;) Mają lepszy zywot niz ja - zareczam :lol: Szelma chodzi na smyczy. Jest u nas od grudnia a wczesniej nie była wyprowadzana na spacery bez smyczy. Ale jak popatrzysz dobrze to zobaczysz ze puszczona tez biega :) Nawet ślicznie sie pilnuje ale za małą ja znam aby jej jeszcze ufac. No i ona uwielbia ludzi a obawiam sie ze jak pobiegnie do kogoś to zawał gotowy :evil_lol: Jestesmy w trakcie nauki chociaż ona ma juz 5 lat:) Wszystko przed nami :loveu: I tak jest juz super i bardzo duzo sie nauczyła :multi: Nie ucieka jak ją czesze, jak czyszcze uszka to grzecznie stoi. Nawet widac ze zabiegi pielegnacyjne zaczeły jej sprawiac radośc :loveu: Ma tylko okropne łaskotki pomiedzy poduszkami łap i z wycinaniem tam siersci mamy problem chociaż widac ze sunia sie stara :lol: A na spacerkach jak ją puszczam to biega od Zmorki do mnie i tak w koło :) Tylko ze staram sie ja puszczac dopiero jak przejdziemy kawał drogi ;) To dośc dobry sposob :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 panienkabubu napisał(a):Pysiu, my mamy podobny lasek u nas :)) w dodatku mamy jeziorko i pewnie Twoja sucza bedzie chciala sie w nim wykapac ;) to kiedy wpadniecie?:) A choćby w piątek tylko ze nie mam jak dojechac. Malawaszke namow ;) Quote
PIKA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 cześć Pysiu Fajny ten Wasz las :multi: i macie w nim wodę :multi: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Pysia napisał(a):A choćby w piątek tylko ze nie mam jak dojechac. Malawaszke namow ;) popołudniem jakos prosilabym ;) bo rano zakonczenie roku :p nie boisz sie przed wystawa spotkac z moim Benkiem i Gajka? :p Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 panienkabubu napisał(a):popołudniem jakos prosilabym ;) bo rano zakonczenie roku :p nie boisz sie przed wystawa spotkac z moim Benkiem i Gajka? :p To Szelma idzie na wystawe ;) Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Życzymy jej powodzenia i trzymamy kciuki :thumbs: Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witajcie Zmoreczki , Szelmusie i Pysie :p Witaj Allu :loveu: Na wystawie spotkamy hodowców Kissi :) Są bardzo doswiadczeni i moze trochę pokażą mi jak mam ja przygotowywać :) W sumie to ta wystawa tak sobie :) Sędzia jest z Polski ...:cool1: Quote
malawaszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 hahaha no ja nie mogę z tego ich taplania sie:lol: :lol: :lol: w każdą kałużę muszą wleźć :lol: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Czasami Szelma zwalniała bieg Czesto pozostała rozmyta... Pilnowała sie cudnie Dziewczyny zazdrośnie wachały wszystko razem Bo a noz widelec druga wywącha coś fajnego ;) Wariacje też były :evil_lol: I dziwne pozy Spacer ramie w ramie :loveu: A potem łapanie za łapy ;) Zaczepki Zabawa I..... okazuje sie ze mam dwa strusie pedziwiatry :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Pysia zazdroszczę tej swobody spacerowania. U mnie to a gdzie kaganiec a gdzie smycz i płacić mandacik :( A mordeczki widać że są szczęśliwe :) :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Potem Zmory znowu zadowolone maszerują :) Raz, dwa, raz, dwa... Żołnierze drogą szli... Czasami kolumna sie rozlatywała ;) Czasami ktoś komuś na odcisk nazdepnał Były czeste wyłamania Nawet dezercje!! Ale tylko chwilowe ;) Bo potem znowu zołnierze drogą szli.... Quote
panienkabubu Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Pysiu, e to spoko, myslalam, ze ryzykantka jestes ;-) W kazdym razie, ja na 13:30 mam zakonczenie roku w piatek :shake: :shake: To moze jakos pod wieczor? albo w sobote? bo cholerka ... no myslalam, ze bede miec na 9 lub jakos tak, a tu mi takiego psikusa sprawili :shake: :shake: Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Pysiu, one we dwie są boskie!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 sylwiaskalska napisał(a):One są jak dwa magnesiki :) Masz w 100% racje :) Dobrze to ujełaś :) panienkabubu napisał(a):Pysiu, e to spoko, myslalam, ze ryzykantka jestes ;-) W kazdym razie, ja na 13:30 mam zakonczenie roku w piatek :shake: :shake: To moze jakos pod wieczor? albo w sobote? bo cholerka ... no myslalam, ze bede miec na 9 lub jakos tak, a tu mi takiego psikusa sprawili :shake: :shake: Dobrze bedzie tak na 18-ta tylko Malawaszke namow jeszcze :) AlKil napisał(a): Pysiu, one we dwie są boskie!!!!:loveu::loveu::loveu: Jeden niuf - super :multi: Dwa niufy - super x 2:multi: :multi: :lol: :lol: :lol: Quote
panienkabubu Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha no ja nie mogę z tego ich taplania sie:lol: :lol: :lol: w każdą kałużę muszą wleźć :lol: Moniko, Pysia prosi o transport z suńką do nas do sosnowca, Ty znasz juz ten rejon, to mam nadzieje, ze pomozesz, bo pomozesz prawda? ;) piatek godz 18 u mnie?;) Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Jak nie zaprosisz terrorystow to nici :evil_lol: Swoją drogą to lubie tych terrorystow ;) Było gorąco wiec zołnierze postanowili sie ochłodzic :lol: Rwąca rzeka przyciagała jak magnes Było tez polowanie na rzeczne potwory Oraz pokaz umiejetnosci wodnych Żołnierze marzyli o bliskich Ale koledzy z pułku nie pozwalali sie rozmarzac za bardzo ;) Były tańce w koło Oraz wspolny marsz przez rzeke ;) Oczywiscie ramie w ramie Czasami ktoregos z żołnierzy oblazły wszy Ale kapiel rzeczna pomogła :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Mężnych masz tych żołnierzy... a może żołnierki? :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 AlKil napisał(a):Mężnych masz tych żołnierzy... a może żołnierki? :evil_lol: To żeńskie wojsko :) Pomaga utrzymac pokoj ;) Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 a może choć jakiś męski batalion??? Albi by chetnie dołączył, zwłaszcza do wodnych przeprawówek... Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='AlKil']a może choć jakiś męski batalion??? Albi by chetnie dołączył, zwłaszcza do wodnych przeprawówek... No to na co czekasz? Przyjeżdzaj do mnie :lol: A to baaaaaaaaardzo zmokły zołnierz :evil_lol: W wojsku jest tez czas na relaks I na zabawe Żołnierze jak popiją to takie rzeczy robią Czasami wybuchają bojki Ale jeden za wszystkich wszyscy za jednego - to chwilowe ;) Jak dojdą na miejsce postoju to sobie tak leżakują Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie mokre kurczaki :evil_lol: Quote
Recommended Posts