panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia nie rób trzody :eviltong: pysia wybacz ale mysmy dwie z lasu są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sory! ja z dżungli, wiec sobie wypraszam! Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Oj Pysia jakie Ty masz ladne kfiatki :loveu: a Zmory ich nie zdepczą ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 PIKA napisał(a):Oj Pysia jakie Ty masz ladne kfiatki :loveu: a Zmory ich nie zdepczą ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pewnie sikają na nie z ukrycia :p Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Jutro jadę kupić Locersowi wentylatorek Lepiej od razu czapeczke z wentylatorkiem :cool3: Pysia, ale zaszalalas z fotami :loveu: cudne! Teraz to ja dziewczyny rozpoznaje....po jezykach :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jak się Dziewczynki ślicznie dzielą... :evil_lol: :loveu: Quote
cuciola Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 jakie sliczne te niufeczki! piekne! :loveu: Quote
Pysia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PIKA napisał(a):Oj Pysia jakie Ty masz ladne kfiatki :loveu: a Zmory ich nie zdepczą ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam przeciwzmorowoszelmową siatke:evil_lol: Nie dadzą rady nasikac :evil_lol: Wsio u mnie ogrodzone a co nie ogrodzone to wiecznie przesadzane ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Pysia napisał(a):Mam przeciwzmorowoszelmową siatke:evil_lol: Nie dadzą rady nasikac :evil_lol: Wsio u mnie ogrodzone a co nie ogrodzone to wiecznie przesadzane ;) Hey Pysia :) :multi: :multi: :multi: :multi: Jak tam twoje aniołeczki :) Quote
panienkabubu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 cudowne jest to zdjecie .. i te kwiatuszki za plotkiem :) Pysia, ja Cie widze u nas na spacerku i nie ma, ze nie !!!!! :) Quote
Pysia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witajcie moich kochani :loveu: Uwielbiam Was wszystkich ale na dworze jest tak cudownie ze wolałam po pracy isć na wielki spacer :) Cudowna pogoda :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cholera, znowu gdzieś tam hen fajna pogoda !!!! Chyba się wyprowadzę z trójmiasta.... Quote
Pysia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Kilka fotek ;) Związane węzłem gordyjskim ;) Rozwiązane..prawie ;) Rozwiazłe ;) Nadal nie mają dość Ostatnie podrygi I Szelma postanowiła wyjechać ;) A Zmorka wejsć w aparat ;) Ale się z Szemy usmiała Quote
Pysia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Dzisiaj ja rządze Dawaj ją Fikasz? Nie? No to ja tez nie Masz całusa Quote
Pysia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Poprawiłam Ci humor całuskiem? Chyba aż za bardzo... Z czego tak się smiejszesz Zaraz Ci pokaże Kaczorka z naszego drążka biegów:evil_lol: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Hihiihhi super mają ten ogromniasty dwu..psowy węzełek :eviltong: A co do hiacynta (mam identyczny kolor) to mi się nie za bardzo chciało wykopywać i już 2 czy 3 lata w ziemi siedzi i pięknie kwitnie. Ale im dłużej siedzi tym ma brzydsze kwiatuszki. Quote
panienkabubu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jak juz o kwiatkach mowimy, to ja sie pochwale jak mi taki jeden zakwitl w domu, ale nie mam pojecia jak sie nazywa, moze spece mi przypomną ;) Quote
beria Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Pysia'] Dawaj ją Cóż to za akrobacje :multi: Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Pięknie się dziewczyny bawią !!! panienkabubu - to amarylis. Pysiu gdzie jesteś? Quote
panienkabubu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='AlKil']panienkabubu - to amarylis. no :) to teraz przynajmniej wiem, jak nazywa sie moj kwiatek :D a czy on czesto kwitnie? bo mi uschly te czerwone kwiatki i zostaly same zielone badyle ;) Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 AlKil napisał(a):Pięknie się dziewczyny bawią !!! panienkabubu - to amarylis. Pysiu gdzie jesteś? Jestem :) Witajcie kochani :loveu: Co do pogody to wredna jakaś taka :angryy: Dyszcz pada :mad: Błotko sie zrobiło na dworze ( w domu po spacerku tyz :angryy: ) Amarylisa przekwitnietego przytnij i podlewaj dalej niech liście rosną :) Ww wrześniu wysadzisz go z ziemi i wsadzisz do chłodnego ciemnego suchego miejsca :) W styczniu posadzisz znowu do swierzej ziemi to bedzie jeszcze piekniej kwitł :) Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Wieczor. Piekna pogoda to i czas do lasu na spacer :) A tak wygląda nasz las Troche dalej Jeszcze głebiej Oczywiscie najpierw było wachanie na całego Tropy przyciągały nos Trzeba było gonic wiatr Szybko wachac I dostawac gupawki... A przy najblizszej okazji.... bez komentarza :evil_lol: Wyłaź! Animisieśni!! W koncu wylazły No...moze nie całkiem ;) cdn... Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Widzę, że dziewczyny wykorzystały okazję do darmowej kąpeli !!!!:eviltong: Quote
Recommended Posts