Pysia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No bo to elegancik :) Wiem :) Moje malują wszystkie pazurki na czarno ;) Porobie im fotki jutro i powstawiam bo dzisiaj czas mnie goni... Quote
martavantos Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ja tam bym powiedziałe ze paznokietki to takie stylowe sa;) Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 daga10011 napisał(a):Pysia-mialas fotki wczoraj porobic:mad: No i mam 200 sztuk nawet zmniejszonych ale album nie chce mi przyjac!! Jak mam je kurna wstawic ??:placz: Quote
daga10011 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 a imageshack czy photobucket?jak korzystasz z jednaego to na drugi sie zarejestruj-czasem lubia szwankowac Quote
martavantos Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 NO pyska ty sie postaraj ja tu czekam na foty i nic, ja nie wiem co sie z toba dzieje kobieto, to po co ja opijałam posata stronke ja nie wiem naprawde nie wiem:shake::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Problem rozwiazała Malawaszka ;) Na początek Tommy Dogrzewa sie Zmorka idzie w świat Daleko nie odejdzie ;) Ale porozglądac sie musi ;) Moze ktoś znajomy idzie ? Wreszcie kontrastu niet;) Wydalanie ;) Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Szelma i schody Zmorka na pasie zieleni :crazyeye: Rozbrykany konik Szarża A to co ?/:crazyeye: Szelma i auto Popluty zagłowek ;) Ide...chyba Quote
martavantos Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 No Pysia idzie sie na sycic takim zdjatkami, a powiedz czy ty jedziesz do Szczecina na wystawe:loveu: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Pysia napisał(a): hahaha kestraa :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Żebraczka Ta ma już dosc Co jadłaś? Dobre było Rozmyślania nad sensem życia Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 martavantos napisał(a):No Pysia idzie sie na sycic takim zdjatkami, a powiedz czy ty jedziesz do Szczecina na wystawe:loveu: Raczej nie chyba że sie rozwiode i z Malawaszką zamieszkam ;) :evil_lol: Siurkamy A Zmorka patrzy Potem trzeba powachac ;) I dalej w droge Czeste postoje wskazane W lewo czy w prawo ? A ja do Edyty ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 tak, jakby trawa?? :crazyeye: czy ja dobrze widze :crazyeye: Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Chyba jeszcze nie chce do domu A może na skroty przez schody? Czas na telewizje Ale nudne te programy Az chrapiemy A to zmoropazurki W kominku sie nie pali Ide gdzie indziej Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): tak, jakby trawa?? :crazyeye: czy ja dobrze widze :crazyeye: Dobrze ;) Tam idzie wezeł ciepłowniczy i musi byc bardzo duzy mroz aby nie było trawy ;) Quote
Patka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 no nie mogę co za minka :evil_lol: a ten nochalek :loveu: one sa cudowneeeee Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Patka napisał(a): no nie mogę co za minka :evil_lol: a ten nochalek :loveu: one sa cudowneeeee Dzieki PATKA :) Szelma czasem zwala nas na nogi :lol: Co ja gadam...zawsze ;) Chodź razem pooglądamy Wole na balkon Albo sie poprzytulam Co tam masz? Chwila odpoczynku Bo znowu spacerek ;) Zauważcie że Szelma bez smyczy :multi: Wariatki uciekają Dumna Szelma Patrzy na świat z gory A na spacerku szaleje ;) A Zmorka myśli... Pańcio kocha Zmorke ;) O tak ;) Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A teraz pokaże jak rosnie pierwszy miot PIKI Czarne maleństwo PIKI A teraz biszkopciki ;) PIKI oczywiście :evil_lol: Moja ulubiona fota Quote
Patka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 no normalnie boskie - jaka miłośc w oczach "psioludzkich" :multi: Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Patka napisał(a): no normalnie boskie - jaka miłośc w oczach "psioludzkich" :multi: Czasami mam wrazenie że on kocha bardziej ją... A ona jego ;) Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :crazyeye:Ale PIKOWE dzieci urosły i są cudne :loveu: Zmorka i Szelma fastastyczne ...Kuba podziwia ich czuprynki ;) Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:Ale PIKOWE dzieci urosły i są cudne :loveu: Zmorka i Szelma fastastyczne ...Kuba podziwia ich czuprynki ;) Kuba to niech przyjedzie i porobi tym czuprynkom porządne foty lepiej :eviltong: Pikowe dzieci kurczezapowiadają sie fantastycznie :loveu: PIKA i Hanka - brawo !! ;) Uciekamy Szcześliwe zmoroszelmy Cały świat jest nasz Uszy do gory Proba sił wzrokowych Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aleeeeeeeeeeee mam ladne dzieci :multi: Te Twoje duże czarne tez niczego sobie :razz: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 OJ Kuba to bardzo chętnie by przyjechał . i to zaraz :razz:On jest zachwycony wielkością i puszystością Zmorkowatych ale te fryzurki go rozczulają :loveu: Quote
Recommended Posts