Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Szkoda, że Ty zawsze dla mnie taka miła nie jesteś :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... No cóż....do uległych raczej nie należę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Alez im sesje zdjeciowa zrobilas:multi: Toz to pies monster bo jedna glowa,dwa ogony i osiem lap:crazyeye: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Pysia napisał(a):No cóż....do uległych raczej nie należę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rozumiem, że zależnie od sytuacji? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='KaRa_TC']Alez im sesje zdjeciowa zrobilas:multi: Toz to pies monster bo jedna glowa,dwa ogony i osiem lap:crazyeye: :lol: :lol: A tak pstrykam....Ładnych nie potrafię na śniegu to chociażduzo robię ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PiotrekJ'] Rozumiem, że zależnie od sytuacji? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Zależy komu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Pysia napisał(a):Zależy komu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Grzeczna dziewczynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ależ się Zmorkowate Panienki wybiegały :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 malawaszka napisał(a):ależ się Zmorkowate Panienki wybiegały :loveu: :loveu: :loveu: Jutro będziemy dalej biegały :) Chyba że w tym mokrym śniegu potopimy się ;) No i mam nadzieję że padać nie będzie bo inaczej nici z fotek .... Zmorka dzisiaj chodzi cały dzień i chce się z nami bawić... Zafundowałam jej wieeeeeeelki spacer i zabawez kilkoma psami ;) Mimo tego przyszła i po zabawke ;) No więc bawimy się:) Papatki i do jutra wszystkim ;) Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Pokaże Wam coś co mnie dzisiaj ( i mój żołądek ) wrawiło w dobry nastrój :lol: Oto one ... Kwintesencja wiosny :) Nawet kolor mają słodyczy :) A ta to mutant :) Ech....Smakowały nawet jak truskawki i były słodziutkie....Chyba idzie wiosna ;) Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 aaa wstręciucho :placz: spacerowałaś dziś z goldenką??? koło plastyka?? Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:och Pysiu , musiałaś :shake::placz: Musiałam :evil_lol: Nie mogłam się powstrzymać;) [quote name='malawaszka']aaa wstręciucho :placz: spacerowałaś dziś z goldenką??? koło plastyka?? Nie spacerowałam z goldenką ...A szkoda bo lubię goldeny :( Dlaczego mówisz tak brzydko domnie ?? To ja wydaję kupę szmalu na telefony aby Cię na spacermaupo wyciagnąć - Ciebie wciąż nie ma i jezczetakie epitety ??:crazyeye: :placz: :eviltong: Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Trochę łóżkowego Tomisia :) Odczep się Zaczynam być wściekły Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Tommy :loveu: a wiesz, że Ress ma persiczkę o identycznym umaszczeniu i identycznych oczętach jak Tommy? tylko chyba ze dwa razy mniejsza jest :cool1: przylepka straszna :loveu: a myślałam, że to Ciebie widziałam na spacerku jak wracałam do domu :p Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='malawaszka']Tommy :loveu: a wiesz, że Ress ma persiczkę o identycznym umaszczeniu i identycznych oczętach jak Tommy? tylko chyba ze dwa razy mniejsza jest :cool1: przylepka straszna :loveu: a myślałam, że to Ciebie widziałam na spacerku jak wracałam do domu :p Widziałaś niufa ??:crazyeye: Co to za Ress ?? Zjadłam wszystkie truskawki i mam smaka dalej :placz: Nakryta na spaniu Nawet w trójkę można się pomieścić;) Ktoś w końcu musiał zejść :) Zgadnijcie kto?;) Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Pysia napisał(a):Widziałaś niufa ??:crazyeye: Co to za Ress ?? no własnie nie jestem pewna czy to był niuf bo za późno zauważyłam jak mijałam - ale coś czarnego kudłatego było :lol: no Ress to Ania u której wczoraj byłam :-) Jej nick to ressuruss - tak się nazywa Jej hodowla - kiedyś miała Saluki piękne a teraz grzywce :cool1: Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , miałaś eksmisję z wyrka :razz::razz: Miałam :lol: Poprostu coś mi przygniatało nogi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ziewająca Zmorka Pobawić się z nim ? Jeszczechwilkę się zastanowię Hmmmmmm a POBAWIĘSIĘ;) Fajnie ze mnie namówili ;) Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dobra przyniosę Biegnę Masz Gdzie uciekasz Nie błyskaj tylko bierz ! Upadła To mój szczeniaczek ;) Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Fajnie ze mnie namówili ;-) Dobrze, że Teklunia tego nie widzi :shake: Quote
Pysia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PIKA napisał(a):Dobrze, że Teklunia tego nie widzi :shake: Dlaczego ?? Podaj przyczyne ?:lol: :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Pysia napisał(a):Wiem :) Dzieki :loveu: Te czarne są cudowne :loveu: Takie brzydkie że ażnajpiekniejsze ;) Napisałam maila do p. Ilony z Czech. Odpisała mi że w czerwcu bedzie kryła psem z Anglii bardzo pieknym :) Co sądzisz o hodowli w ktorej jest Jonas? ;) Moim zdaniem to bardzo dobra hodowla :) No zobacz jak ciebie wzieło ;) ;) ;) :p mysle że to dobry wybór :) ale bierzesz gładkowłosego ? Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Pysia napisał(a):Dlaczego ?? Podaj przyczyne ?:lol: :lol: :lol::-(bo Teklunia , koffa świnki :placz::placz: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Moim zdaniem to bardzo dobra hodowla :) No zobacz jak ciebie wzieło ;) ;) ;) :p mysle że to dobry wybór :) ale bierzesz gładkowłosego ?:crazyeye:że zapytam co to za piesek będzie :razz: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ale ja tęsknie za latem za moja działeczką :placz: :placz: :placz: :placz: a za oknem co? śnieg :angryy: :placz: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:że zapytam co to za piesek będzie :razz: A zganij hehehee o co mnie może Pysia pytać - podpowiem to mały piesek :p :eviltong: Pysia wogóle Jonas to mój faworyt wśród gładkowłosych :) Quote
Recommended Posts