Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PIKA napisał(a):z czym? :crazyeye:no z luftbiksą :p :cool3::cool3::cool3:wiatrówką w języku :pliterackim :evil_lol: Quote
beria Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 O matko, polowanie na kaczki :diabloti: :evil_lol: Człowiek wyjdzie na spacer, a tu zamach stanu szykują :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='beria']O matko, polowanie na kaczki :diabloti: :evil_lol: Człowiek wyjdzie na spacer, a tu zamach stanu szykują :crazyeye::cool1:a tam zaraz zamach ....:mad:walczymy z wirusem w necie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Pysiu, nadrabiam zaległości - tyyyyyle zdjęć Zmorek... Wąchanie świata wzruszjące ... :loveu: Quote
beria Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a tam zaraz zamach ....:mad:walczymy z wirusem w necie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tu można poćwiczyć, a przyciskami w lewym górnym rogu sterować i zmieniać podkład muzyczny :evil_lol: http://b.muglets.com/1GTI Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Pysia']Wpadnę na pewno zaraz ;) A to na razie tylko Szelma jest ;) Szelma dokańcza swój prezent To chyba nie plastikowe?:roll: Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']To chyba nie plastikowe?:roll: To zabawka :evil_lol: :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, nadrabiam zaległości - tyyyyyle zdjęć Zmorek... Wąchanie świata wzruszjące ... :loveu: Moje fotki mająbeznadziejna jakośc ale kocham je robic ;) A najlepsze jest polowanie na kaczke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala to nawet z luftbiksą lata za kaczym wirusem ptasiej grypy na necie :evil_lol: Beria nawet zaczeła myślec ze4 to zamach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Pysia']To zabawka :evil_lol: :evil_lol: A gryzie to jakby było prawdziwe:lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pysiu , ktoś musi uratować Dogo :razz: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzień Doberek Blondyneczko :lol: ... Blondasek przyszedł, a Ciebie znów nie ma :shake: ... Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , ktoś musi uratować Dogo :razz: O matko!! Przed czym ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek Blondyneczko :lol: ... Blondasek przyszedł, a Ciebie znów nie ma :shake: ... jestem Blondasku ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cześć Pysiu. Ale miałam fotek do nadrobienie, ale to sama słodycz oglądac takie czarnulkowe pysiaczki-misiaczki :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cd. spacerowania Poszukiwania ścieżki życia Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Pysiu. Ale miałam fotek do nadrobienie, ale to sama słodycz oglądac takie czarnulkowe pysiaczki-misiaczki :loveu: :loveu: Cześc Dagusia :loveu: Misiaczkom jest niezwykle miło :loveu: Szelma wypatruje wczorajszego dnia To ja ........ A to ja - Szelma ;) Podwojny trop Wiecznie zadowolona Zmorka Quote
LAZY Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pysiu czy Szelma zaczyna sie Was słuchac ze widze ja puszczona? Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pysiu, czyżby Twoja Niufka tak mocno Cię pociągnęła że aż ze smyczką sobie uciekła? :razz: Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='LAZY']Pysiu czy Szelma zaczyna sie Was słuchac ze widze ja puszczona? Zaczynam ją powoli puszczac z dala od domow i ulic i przy Zmorce :) Na razie sprawuje sie cudownie :) Pilnuje sie nawet bardziej niż Zmorka :loveu: Nie odpinam jej smyczy jakby co ale odpukac jest naprawde dobrze :) Dwa spacery - oba po ponad połtorej godziny - beze mnie na drugim końcu smyczy i sukces :multi: Jak pobiegnie za Zmorką kawałek to za chwilke wraca i sprawdza czy jestem :loveu: Kocham ją coraz bardziej ( jezeli to mozliwe ....) Czarne pomieszanie z poplątaniem Maupka Szelma musi robic to co Zmorka Trop krolika Znalazłam coś!! Hmmmmm... Po kilka nog W oddali sarny Zagapiłam sie !! Czeeeeeeeekajjjjjjjjjj !!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Pysiu, czyżby Twoja Niufka tak mocno Cię pociągnęła że aż ze smyczką sobie uciekła? :razz: Nic z tego :) Moje niufki ciągnatylko w szorkach :roll: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pysiu Dogomanię ratujemy przed Kaczym Wirusem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szelmowato -Zmorkowate fotki extra:p Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Doopka w gore Cos z wilka Odpowiednia mina Odrobina słońca Na skraju lasu Quote
malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pysiaaaaa oć na psacerrrrrrrrrrrrr :cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 malawaszka napisał(a):Pysiaaaaa oć na psacerrrrrrrrrrrrr :cool1: Pysiu, nigdzie nie idź :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 malawaszka napisał(a):Pysiaaaaa oć na psacerrrrrrrrrrrrr :cool1: Byłam juuz :lol: :lol: :lol: Płazimy jutro bo dzisiaj padam z nog :) Szukałam odkurzacza ktory wciaga śmieci bo moj TZ kupił taki w grudniu ktory śmieci pieści....na podłodze :angryy: :angryy: :angryy: Wyobraź sobie Waszeńko że oglądał lustrzanki cyfrowe!! Po cichutku zaczynam wierzyc w sukces ;) :cool1: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pysia napisał(a):Byłam juuz :lol: :lol: :lol: Płazimy jutro bo dzisiaj padam z nog :) Szukałam odkurzacza ktory wciaga śmieci bo moj TZ kupił taki w grudniu ktory śmieci pieści....na podłodze :angryy: :angryy: :angryy: Wyobraź sobie Waszeńko że oglądał lustrzanki cyfrowe!! Po cichutku zaczynam wierzyc w sukces ;) :cool1::evil_lol::evil_lol:zamiast odkurzacza ta lustrzanka :razz: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Pysia']Byłam juuz :lol: :lol: :lol: Płazimy jutro bo dzisiaj padam z nog :) Szukałam odkurzacza ktory wciaga śmieci bo moj TZ kupił taki w grudniu ktory śmieci pieści....na podłodze :angryy: :angryy: :angryy: Wyobraź sobie Waszeńko że oglądał lustrzanki cyfrowe!! Po cichutku zaczynam wierzyc w sukces ;) :cool1: Ależ Ty łatwowierna jesteś :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts