Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']O matko, polowanie na kaczki :diabloti: :evil_lol: Człowiek wyjdzie na spacer, a tu zamach stanu szykują :crazyeye::cool1:a tam zaraz zamach ....:mad:walczymy z wirusem w necie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']To chyba nie plastikowe?:roll:
To zabawka :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, nadrabiam zaległości - tyyyyyle zdjęć Zmorek...
Wąchanie świata wzruszjące
... :loveu:

Moje fotki mająbeznadziejna jakośc ale kocham je robic ;)
A najlepsze jest polowanie na kaczke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ala to nawet z luftbiksą lata za kaczym wirusem ptasiej grypy na necie :evil_lol: Beria nawet zaczeła myślec ze4 to zamach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , ktoś musi uratować Dogo :razz:
O matko!! Przed czym ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek Blondyneczko :lol: ...

Blondasek przyszedł, a Ciebie znów nie ma :shake: ...
jestem Blondasku ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Pysiu. Ale miałam fotek do nadrobienie, ale to sama słodycz oglądac takie czarnulkowe pysiaczki-misiaczki :loveu: :loveu:
Cześc Dagusia :loveu: Misiaczkom jest niezwykle miło :loveu:
Szelma wypatruje wczorajszego dnia

To ja ........

A to ja - Szelma ;)

Podwojny trop

Wiecznie zadowolona Zmorka

Posted

[quote name='LAZY']Pysiu czy Szelma zaczyna sie Was słuchac ze widze ja puszczona?
Zaczynam ją powoli puszczac z dala od domow i ulic i przy Zmorce :) Na razie sprawuje sie cudownie :) Pilnuje sie nawet bardziej niż Zmorka :loveu: Nie odpinam jej smyczy jakby co ale odpukac jest naprawde dobrze :) Dwa spacery - oba po ponad połtorej godziny - beze mnie na drugim końcu smyczy i sukces :multi: Jak pobiegnie za Zmorką kawałek to za chwilke wraca i sprawdza czy jestem :loveu: Kocham ją coraz bardziej ( jezeli to mozliwe ....)
Czarne pomieszanie z poplątaniem

Maupka Szelma musi robic to co Zmorka

Trop krolika

Znalazłam coś!!

Hmmmmm...

Po kilka nog

W oddali sarny

Zagapiłam sie !! Czeeeeeeeekajjjjjjjjjj !!!!!!!!!!

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Pysiu, czyżby Twoja Niufka tak mocno Cię pociągnęła że aż ze smyczką sobie uciekła? :razz:
Nic z tego :) Moje niufki ciągnatylko w szorkach :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysiaaaaa oć na psacerrrrrrrrrrrrr :cool1:

Byłam juuz :lol: :lol: :lol: Płazimy jutro bo dzisiaj padam z nog :) Szukałam odkurzacza ktory wciaga śmieci bo moj TZ kupił taki w grudniu ktory śmieci pieści....na podłodze :angryy: :angryy: :angryy: Wyobraź sobie Waszeńko że oglądał lustrzanki cyfrowe!! Po cichutku zaczynam wierzyc w sukces ;) :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Byłam juuz :lol: :lol: :lol: Płazimy jutro bo dzisiaj padam z nog :) Szukałam odkurzacza ktory wciaga śmieci bo moj TZ kupił taki w grudniu ktory śmieci pieści....na podłodze :angryy: :angryy: :angryy: Wyobraź sobie Waszeńko że oglądał lustrzanki cyfrowe!! Po cichutku zaczynam wierzyc w sukces ;) :cool1:
:evil_lol::evil_lol:zamiast odkurzacza ta lustrzanka :razz:

Posted

[quote name='Pysia']Byłam juuz :lol: :lol: :lol: Płazimy jutro bo dzisiaj padam z nog :) Szukałam odkurzacza ktory wciaga śmieci bo moj TZ kupił taki w grudniu ktory śmieci pieści....na podłodze :angryy: :angryy: :angryy: Wyobraź sobie Waszeńko że oglądał lustrzanki cyfrowe!! Po cichutku zaczynam wierzyc w sukces ;) :cool1:

Ależ Ty łatwowierna jesteś :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...