Teba Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 świetna fotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż ją sobie na dysku zapisałam :evil_lol: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Pysia no wiesz ze ty pijesz nz dogomani to wiem ale zebys psa upijała....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Pysia']Zrobię się na bóstwo ( którym i tak jestem ;) :evil_lol: ) i.......na zabawe ;) Skromna jak zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 NO nie PIOTREK ty znow pijesz?:evil_lol: Ja nie wiem co sie tu na dgm porobiło?:cool3: :cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 martavantos napisał(a):NO nie PIOTREK ty znow pijesz?:evil_lol: Ja nie wiem co sie tu na dgm porobiło?:cool3: :cool1: Ja piję zawsze i wszędzie :evil_lol: ... No bo cóż innego mi w życiu pozostało :evil_lol: ... :drinking::drinking::drinka::drinka::drink1::drink1: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Pysia napisał(a):KaRa - to wargi ;) Gluty były dopiero potem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To wole nie myśleć jak pozniej te gluty wygladały:lol: :lol: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 NO to jak pijemy to pijemy a ty KARA tc tez opijaj masz 6000 posta:tort: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :morning: :morning: :beerchug: :morning: :beerchug: :laola: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :Help_2: PYSIA ja nie moge z tym skonczyc pomocy !! Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Tebusa']świetna fotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż ją sobie na dysku zapisałam :evil_lol: Ta fotka to po spijaniu wina ktore TZ przelewał z balona do butelek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Troszke rozlało sie na podłoge i Szelma nie omieszkała szybko wylizac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Potem takie miny robiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj u mnie Tebusa Quote
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='beria'] Napisał(a) Pysia A Zmorka gdzie imprezowała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tutaj z nami :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PIKA napisał(a):a tutaj z nami :evil_lol: Marta wpadła w nałog i Szelma poszła w jej slady :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Pysia napisał(a):Ta fotka to po spijaniu wina ktore TZ przelewał z balona do butelek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Troszke rozlało sie na podłoge i Szelma nie omieszkała szybko wylizac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Potem takie miny robiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wie co dobre :cool3: Ale żeby nie rozlać trunków przed wystawą, bo jak wyjdzie z szelmowskim uśmiechem na ring ... :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Wie co dobre :cool3: Ale żeby nie rozlać trunków przed wystawą, bo jak wyjdzie z szelmowskim uśmiechem na ring ... :evil_lol: Mysle że wiekszosci podobałaby sie bardzo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mowiac już o zapachu wina jaki od niej by bił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Pysiu, ale ty wcześnie coś wróciłaś z imprezy :cool3: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Pysiu, ale ty wcześnie coś wróciłaś z imprezy :cool3:i miały być fotki :razz: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Pysiu, ale ty wcześnie coś wróciłaś z imprezy :cool3: Bo to nie była całonocna tylko wieczorowa :eviltong: A fotki jutro bo Zmorka ma urojoną ciąże i mam dosc jej piskow :evil_lol: No i musze ratowac kota przed przysposobieniem go przez Zmoreczke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On nie bardzo ma na to ochote :diabloti: :diabloti: :diabloti: Juz TZta przyspasabiała, Karola, Szelme ( ta od razu protest na całego złożyła :evil_lol: ) i mnie :0 Ale kot jest najłatwiejszym celem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musze mu pościelic kocyk na lodowce na noc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A może ma ktos oseska dowykarmienia??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo zaczynam miec tego dosc....Miałabym troche spokoju ;) Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witaj Pysiu! Trochę zrozumienia dla KOBIETY z urojeniami:evil_lol: Buziaki dla Zmorki.:loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzień Doberek Blondyneczko :cool3: ... Jak kot przeżył noc? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek Blondyneczko :cool3: ... Jak kot przeżył noc? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzień Dobry ;) Przespał na lodówce a Zmorka pod.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jedziemy w pleneraby biedak sobie odpoczął a Zmorce poprzez wysiłek fizyczny odechciało się dzieci :mad: Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 CZYLI w porzadku wszyscy zyja POzdrowionka dla Zmorki ZAPRASZAM DO GALERII VANTKA:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 martavantos napisał(a):CZYLI w porzadku wszyscy zyja POzdrowionka dla Zmorki ZAPRASZAM DO GALERII VANTKA:evil_lol: Żyją choć kot zestresowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Porobię fotki na dworze Zmorce i Szelmie :) Powstawiam wieczorem jak przyjedziemy ;) Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 no to ja czekam na fotki poprosze jakies fajne ujecia:evil_lol: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Pysia napisał(a): Jedziemy w pleneraby biedak sobie odpoczął a Zmorce poprzez wysiłek fizyczny odechciało się dzieci :mad: jak w ogole będzie chciala jakiś wysilek fizyczny zrobic :roll: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='PIKA']jak w ogole będzie chciala jakiś wysilek fizyczny zrobic :roll: Zmoreczka chciała ;) Szalała tak że Szelma nie nadąrzała za nią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotki ( zrobiłam ich 300....) Ale fajnie ;) Nie zapadam się To ja - Szelma Mamy swoje sekrety Chcę na spacer No chodź Kochamy się Ja kocham pączki ;) Dajcie jednego Quote
ewelinabuck Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ale zmory piekne :loveu: a tak po cichu zapraszam do mojej galeri nowe zdjatka Quote
Recommended Posts