Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Zrobię się na bóstwo ( którym i tak jestem ;) :evil_lol: ) i.......na zabawe ;)

Skromna jak zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

:drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking:

Posted

martavantos napisał(a):
NO nie PIOTREK ty znow pijesz?:evil_lol:
Ja nie wiem co sie tu na dgm porobiło?:cool3: :cool1:

Ja piję zawsze i wszędzie :evil_lol: ... No bo cóż innego mi w życiu pozostało :evil_lol: ...

:drinking::drinking::drinka::drinka::drink1::drink1:

Posted

Pysia napisał(a):
KaRa - to wargi ;) Gluty były dopiero potem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To wole nie myśleć jak pozniej te gluty wygladały:lol: :lol:

Posted

NO to jak pijemy to pijemy a ty KARA tc tez opijaj masz 6000 posta:tort: :knajpa: :popcorn: :knajpa: :popcorn: :morning: :morning: :beerchug: :morning: :beerchug: :laola: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :Help_2: PYSIA ja nie moge z tym skonczyc pomocy !!

Posted

[quote name='Tebusa']świetna fotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż ją sobie na dysku zapisałam :evil_lol:
Ta fotka to po spijaniu wina ktore TZ przelewał z balona do butelek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Troszke rozlało sie na podłoge i Szelma nie omieszkała szybko wylizac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Potem takie miny robiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witaj u mnie Tebusa

Posted

Pysia napisał(a):
Ta fotka to po spijaniu wina ktore TZ przelewał z balona do butelek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Troszke rozlało sie na podłoge i Szelma nie omieszkała szybko wylizac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Potem takie miny robiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wie co dobre :cool3:
Ale żeby nie rozlać trunków przed wystawą, bo jak wyjdzie z szelmowskim uśmiechem na ring ... :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Wie co dobre :cool3:
Ale żeby nie rozlać trunków przed wystawą, bo jak wyjdzie z szelmowskim uśmiechem na ring ... :evil_lol:

Mysle że wiekszosci podobałaby sie bardzo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mowiac już o zapachu wina jaki od niej by bił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Pysiu, ale ty wcześnie coś wróciłaś z imprezy :cool3:

Bo to nie była całonocna tylko wieczorowa :eviltong:
A fotki jutro bo Zmorka ma urojoną ciąże i mam dosc jej piskow :evil_lol: No i musze ratowac kota przed przysposobieniem go przez Zmoreczke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On nie bardzo ma na to ochote :diabloti: :diabloti: :diabloti: Juz TZta przyspasabiała, Karola, Szelme ( ta od razu protest na całego złożyła :evil_lol: ) i mnie :0 Ale kot jest najłatwiejszym celem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musze mu pościelic kocyk na lodowce na noc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A może ma ktos oseska dowykarmienia??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo zaczynam miec tego dosc....Miałabym troche spokoju ;)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Dzień Doberek Blondyneczko :cool3: ...

Jak kot przeżył noc? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dzień Dobry ;)
Przespał na lodówce a Zmorka pod.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jedziemy w pleneraby biedak sobie odpoczął a Zmorce poprzez wysiłek fizyczny odechciało się dzieci :mad:

Posted

martavantos napisał(a):
CZYLI w porzadku wszyscy zyja
POzdrowionka dla Zmorki
ZAPRASZAM DO GALERII VANTKA:evil_lol:

Żyją choć kot zestresowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Porobię fotki na dworze Zmorce i Szelmie :) Powstawiam wieczorem jak przyjedziemy ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Jedziemy w pleneraby biedak sobie odpoczął a Zmorce poprzez wysiłek fizyczny odechciało się dzieci :mad:

jak w ogole będzie chciala jakiś wysilek fizyczny zrobic :roll:

Posted

[quote name='PIKA']jak w ogole będzie chciala jakiś wysilek fizyczny zrobic :roll:
Zmoreczka chciała ;) Szalała tak że Szelma nie nadąrzała za nią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Fotki ( zrobiłam ich 300....)
Ale fajnie ;) Nie zapadam się

To ja - Szelma

Mamy swoje sekrety

Chcę na spacer

No chodź

Kochamy się

Ja kocham pączki ;)

Dajcie jednego