Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mogę się z Tobą swoim podzielić :lol: ... Dzięki :lol: Siedziałam w domu 11 dni :) Wystarczy ;) Moje Zmorki zresztą tęsknią za długimi spacerkami ze mną i ja też:lol: Wystarczy tego chorowania bo mnie z pracy zwolnią i kto wtedy zarobi na moje hobby ? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pysia napisał(a):Wystarczy tego chorowania bo mnie z pracy zwolnią i kto wtedy zarobi na moje hobby ? :evil_lol: TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ']Faraonki to ona tylko na mnie nasyła :evil_lol: ... no przeciez, siebie na Ciebie nie nasle... :shake: Wole sie czyms innym zajac... :evil_lol: Od jutra kończy mi sie L4 :placz: Pysiaa bidulo :placz: Juz tesknimy... :placz: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a):no przeciez, siebie na Ciebie nie nasle... :shake: Wole sie czyms innym zajac... :evil_lol: Pffffffff :obrazic:... Jak nie to nie :roll: ... Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pysiu czy te Zmory zawsze mają takie niewinne miny ??? A poza tym to rozrastasz sie galeryjnie w zastraszajacym tempie... Tak - jak nie przymierzając nasza ALIS Ozulcowa ! :p Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='mrowka'] Pysiaa bidulo :placz: Juz tesknimy... :placz: Ale ja przecież nie umieram !!!!:-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PiotrekJ']TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... TZ to niech się zajmie zarabianiem na mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bom jeszcze droższa w utrzymaniu niż Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Pysiu czy te Zmory zawsze mają takie niewinne miny ??? A poza tym to rozrastasz sie galeryjnie w zastraszajacym tempie... Tak - jak nie przymierzając nasza ALIS Ozulcowa ! :p Maja skubane takie miny i naprawdę nawet jak ukradną calutki nasz obiad to poprostu nie potrafimy się na nie pogniewać :) Wystarczy że popatrzą.... Dzięki za to rozrastanie ...Robię mase fotek co prawda nie najlepszej jakosci ale są na nich moje skarby ;) I dzięki odwiedzinom na DGM przetrwałam siedzenie bezczynne w domu. Dzięki wszystkim:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pysia napisał(a):TZ to niech się zajmie zarabianiem na mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bom jeszcze droższa w utrzymaniu niż Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Złóż mu wyrazy współczucia :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Złóż mu wyrazy współczucia :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Ani mi się śni :evil_lol: On jeszcze do tego nie doszedł i mam nadzieje ze nigdy nie dojdzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ']Pffffffff :obrazic:... Jak nie to nie :roll: ... hihihihi obrażalski, obrażalski :evil_lol: Ale ja przecież nie umieram !!!!:-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie?? :hmmmm: :lol: Pysia mialas sie ucieszyc, a nie... :shake: :lol: Quote
beria Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Pysia'] Kuleczka na pupeczce No jak tak można rzucać śniegiem w czarną doopkę :mad: . Wprawdzie to cel dobrze widoczny o tej porze roku, ale jaki brak szacunku dla złotej medalistki :lol: Chyba ci się Pysiu rzeczywiście nudziło na tym L4. Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 O matko wciekli się ttym gadaniem :mad: Se same foty obejrzalam :evil_lol: A dzieci mam piekne :loveu: Wiedzialam, ze tak bedzie :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 PIKA napisał(a):O matko wciekli się ttym gadaniem :mad: Se same foty obejrzalam :evil_lol: A dzieci mam piekne :loveu: Wiedzialam, ze tak bedzie :evil_lol: Aleś Ty zgrzedna baba jest ...To chyba wstrząs poporodowy ale dlaczego objawia sie dopiero teraz :-o :-o :-o :shake: Bo po urodzeniu ośmioraczków o przekwit Cie raczej nie podejrzewam ;) Quote
Hanna R. Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Pysia'] TZ to niech się zajmie zarabianiem na mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bom jeszcze droższa w utrzymaniu niż Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niech on zabierze sie za zarabianie na APARAT ! Ty mozesz pożyć trochę bez luksusu .:diabloti: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Niech on zabierze sie za zarabianie na APARAT ! Ty mozesz pożyć trochę bez luksusu .:diabloti: Jak ja mu mówieze chcę APARAT to on mi mówi ze przecież mam :placz: A mam pseudo aparat czyli namiastkę ...Canona PowerShotA60.... Pewnie dałoby się nim robić lepszefotki ale miał biedak wypadek - upadł z wysokosci na kamień :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Słuchajcie :) Już można głosować na internetowej wystawie :) Są tam dwie Zmorki w nowofundlandach i dwaj synkowie zmorkowaci :) Jakby tak ktoś chciał zagłosowacna któreś ze Zmorowiska to....:loveu: http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_main&w=1&PHPSESSID=7c136a2cf471c7d1410e85f3a5f64cdb Quote
beria Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Pysia nie ma już L4, nie ma aparatu i nie ma nowych Zmorek :placz: Ale i tak dałam całej ekipie najwyższą notę na tej wystawie internetowej :eviltong: Quote
LAZY Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 beria napisał(a):Pysia nie ma już L4, nie ma aparatu i nie ma nowych Zmorek :placz: Ale i tak dałam całej ekipie najwyższą notę na tej wystawie internetowej :eviltong: Coś czuje, ze nie Ty jedna tak obstawiasz ta wystawe:lol: Quote
beria Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 LAZY napisał(a):Coś czuje, ze nie Ty jedna tak obstawiasz ta wystawe:lol: Czyżby jakaś Czarna Obsesja? :cool3: Quote
Pysia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 beria, LAZY i Alicjarydzewska - wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Aparat mam i nawet calutkąmasę fot ale teraz muszę poswięcic Zmorkom mój calutki czas bo najlepiej przecież spaceruje się ze mną:lol: :lol: :lol: No i ....jestem jedyną osobą w domu która potrafi wyprowadzić 115 kg i to w rozdwojeniu na raz :evil_lol: Inni robią to pojedyńczo albo przy pomocy znajomych ;) Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dzień dobry Pysiu ;) ... Czy możemy liczyć na nowe foteczki? :roll: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Pysiu ;) ... Czy możemy liczyć na nowe foteczki? :roll: No chyba pierwszy raz sie z Toba zgodze Piotrze... :cool1: Foteczki chcemy, duuuzo fotek :multi: No i ....jestem jedyną osobą w domu która potrafi wyprowadzić 115 kg i to w rozdwojeniu na raz :shock: Pysiaa, brawoo :klacz: jestem pod wrazeiem!! :crazyeye: :razz: Quote
Pysia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Pysiu ;) ... Czy możemy liczyć na nowe foteczki? :roll: Witaj :p Wstawię za chwileczke :) Mam dosć wesoło bo jedna ze Zmorek jest teraz bardzo atrakcyjna....Spacerujemy wręcz kanałami....Masakra:angryy: Juz sie robi :) Widziałam orła cień... Wywiad Czujka Kompletne olanie sprawy Moze ptaszki coś zostawiły ? Ja tutaj zostaję Jest ciepło miło i miekko Obok rodzina.. Pilnuję Zmorke Ciiiiiiii Usypiam... Jak miło w takim puchu Jestem w niebie .... ............. Reanimacja :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A gdzie jest Zmoreczka???:crazyeye: :lol: Quote
Recommended Posts