Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Mogę się z Tobą swoim podzielić :lol: ...

Dzięki :lol: Siedziałam w domu 11 dni :) Wystarczy ;) Moje Zmorki zresztą tęsknią za długimi spacerkami ze mną i ja też:lol: Wystarczy tego chorowania bo mnie z pracy zwolnią i kto wtedy zarobi na moje hobby ? :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Faraonki to ona tylko na mnie nasyła :evil_lol: ...
no przeciez, siebie na Ciebie nie nasle... :shake: Wole sie czyms innym zajac... :evil_lol:

Od jutra kończy mi sie L4 :placz:

Pysiaa bidulo :placz: Juz tesknimy... :placz:

Posted

[quote name='mrowka']
Pysiaa bidulo :placz: Juz tesknimy... :placz:
Ale ja przecież nie umieram !!!!:-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='PiotrekJ']TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
TZ to niech się zajmie zarabianiem na mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bom jeszcze droższa w utrzymaniu niż Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='HankaRupczewska']
Pysiu czy te Zmory zawsze mają takie niewinne miny ??? A poza tym to rozrastasz sie galeryjnie w zastraszajacym tempie... Tak - jak nie przymierzając nasza ALIS Ozulcowa ! :p

Maja skubane takie miny i naprawdę nawet jak ukradną calutki nasz obiad to poprostu nie potrafimy się na nie pogniewać :) Wystarczy że popatrzą....
Dzięki za to rozrastanie ...Robię mase fotek co prawda nie najlepszej jakosci ale są na nich moje skarby ;) I dzięki odwiedzinom na DGM przetrwałam siedzenie bezczynne w domu. Dzięki wszystkim:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
TZ to niech się zajmie zarabianiem na mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bom jeszcze droższa w utrzymaniu niż Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Złóż mu wyrazy współczucia :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Złóż mu wyrazy współczucia :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Ani mi się śni :evil_lol: On jeszcze do tego nie doszedł i mam nadzieje ze nigdy nie dojdzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Pffffffff :obrazic:... Jak nie to nie :roll: ...
hihihihi obrażalski, obrażalski :evil_lol:

Ale ja przecież nie umieram !!!!:-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie?? :hmmmm: :lol:

Pysia mialas sie ucieszyc, a nie... :shake: :lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Kuleczka na pupeczce

No jak tak można rzucać śniegiem w czarną doopkę :mad: . Wprawdzie to cel dobrze widoczny o tej porze roku, ale jaki brak szacunku dla złotej medalistki :lol: Chyba ci się Pysiu rzeczywiście nudziło na tym L4.

Posted

PIKA napisał(a):
O matko wciekli się ttym gadaniem :mad:

Se same foty obejrzalam :evil_lol:

A dzieci mam piekne :loveu: Wiedzialam, ze tak bedzie :evil_lol:

Aleś Ty zgrzedna baba jest ...To chyba wstrząs poporodowy ale dlaczego objawia sie dopiero teraz :-o :-o :-o :shake: Bo po urodzeniu ośmioraczków o przekwit Cie raczej nie podejrzewam ;)

Posted

[quote name='Pysia']

Niech on zabierze sie za zarabianie na APARAT ! Ty mozesz pożyć trochę bez luksusu .:diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Niech on zabierze sie za zarabianie na APARAT ! Ty mozesz pożyć trochę bez luksusu .:diabloti:
Jak ja mu mówieze chcę APARAT to on mi mówi ze przecież mam :placz: A mam pseudo aparat czyli namiastkę ...Canona PowerShotA60.... Pewnie dałoby się nim robić lepszefotki ale miał biedak wypadek - upadł z wysokosci na kamień :evil_lol:

Posted

Pysia nie ma już L4, nie ma aparatu i nie ma nowych Zmorek :placz:
Ale i tak dałam całej ekipie najwyższą notę na tej wystawie internetowej :eviltong:

Posted

beria napisał(a):
Pysia nie ma już L4, nie ma aparatu i nie ma nowych Zmorek :placz:
Ale i tak dałam całej ekipie najwyższą notę na tej wystawie internetowej :eviltong:

Coś czuje, ze nie Ty jedna tak obstawiasz ta wystawe:lol:

Posted

beria, LAZY i Alicjarydzewska - wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu:
Aparat mam i nawet calutkąmasę fot ale teraz muszę poswięcic Zmorkom mój calutki czas bo najlepiej przecież spaceruje się ze mną:lol: :lol: :lol: No i ....jestem jedyną osobą w domu która potrafi wyprowadzić 115 kg i to w rozdwojeniu na raz :evil_lol: Inni robią to pojedyńczo albo przy pomocy znajomych ;)

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Pysiu ;) ...
Czy możemy liczyć na nowe foteczki? :roll:
No chyba pierwszy raz sie z Toba zgodze Piotrze... :cool1:

Foteczki chcemy, duuuzo fotek :multi:

No i ....jestem jedyną osobą w domu która potrafi wyprowadzić 115 kg i to w rozdwojeniu na raz

:shock: Pysiaa, brawoo :klacz: jestem pod wrazeiem!! :crazyeye: :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Pysiu ;) ...
Czy możemy liczyć na nowe foteczki? :roll:
Witaj :p Wstawię za chwileczke :) Mam dosć wesoło bo jedna ze Zmorek jest teraz bardzo atrakcyjna....Spacerujemy wręcz kanałami....Masakra:angryy:
Juz sie robi :)
Widziałam orła cień...

Wywiad

Czujka

Kompletne olanie sprawy

Moze ptaszki coś zostawiły ?

Ja tutaj zostaję

Jest ciepło miło i miekko

Obok rodzina..

Pilnuję Zmorke

Ciiiiiiii

Usypiam...