PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :lol::lol: a kogo tak ta NieLuna wylozyla ? :lol: Pysia napisał(a):Cholender wyobraź sobie ze nie !!:mad: Mówi tylko żem nieudolna...Wiedziałam ze będęmiećproblemy przez to wredziarstwo jak tylko się w domu pojawiło !! To jak taki mądry to niech sam zgra na dysk :angryy: Quote
beria Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 To był chyba trening jak na dzisiejszej wystawie rozłożyć rywali na łopatki :razz: Cyba że pomyliłam Zmorki :roll: Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 PIKA napisał(a)::lol::lol: a kogo tak ta NieLuna wylozyla ? :lol: To jak taki mądry to niech sam zgra na dysk :angryy: On ?? Oszalałaś??:-o On tylko wyscigi samochodowe potrafi uruchomić:evil_lol: I dobrze bobym do kompa sie nie docisnęła.... Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 beria napisał(a):To był chyba trening jak na dzisiejszej wystawie rozłożyć rywali na łopatki :razz: Cyba że pomyliłam Zmorki :roll: Nie pomyliłaś :) A nieLuna mnie wyłozyła bo kogóżby innego.... W końcu to ja jestem na prochach - no nie ?;) Quote
beria Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Pysia'] Chodziło mi o CZARNE Zmorki, bo domyślam się do kogo one tak chętnie biegną :lol: (a Luneta nie) Za to w tle widać jeszcze drugiego czarnego włochacza, a ja nie umiem ich rozróżnić :shake: i nie wiem, która Cię rozłożyła na śniegu - Kissi czy Seti. Quote
LAZY Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 beria napisał(a):Chodziło mi o CZARNE Zmorki, bo domyślam się do kogo one tak chętnie biegną :lol: (a Luneta nie) Za to w tle widać jeszcze drugiego czarnego włochacza, a ja nie umiem ich rozróżnić :shake: i nie wiem, która Cię rozłożyła na śniegu - Kissi czy Seti. To Kissi wywróciła Pysie...dlatego, ze Zmorka 1 chodzi luzem bez smyczy a ta druga nie:lol: Quote
Pysia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='LAZY']To Kissi wywróciła Pysie...dlatego, ze Zmorka 1 chodzi luzem bez smyczy a ta druga nie:lol: Święta prawda :) Kilka fotek Oj jakiś taki przedpokój ciasny...Szybko trzeba kupić dom:evil_lol: Zaduma na dworze A tu zgadnijcie z kim ? ;) I tu :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 No dobra to Waszka :evil_lol: Ale gdzie zdjęcia Twoje na sankach? :mad: Quote
malawaszka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PIKA napisał(a):No dobra to Waszka :evil_lol: BARDZO ŚMIESZNE!!! :angryy: a zdjęć JEJ na sankach nie ma bo Waszka jest zbyt dobroduszna żeby JEJ na to pozwolić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Pysia'] O ! :crazyeye: Malawaszka !!! :crazyeye: A mówiłam, żeby nie prowadzić hulaszczego trybu życia, bo sie wtedy ląduje POD MOSTEM ... :shake: Quote
Pysia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O ! :crazyeye: Malawaszka !!! :crazyeye: A mówiłam, żeby nie prowadzić hulaszczego trybu życia, bo sie wtedy ląduje POD MOSTEM ... :shake: Ja jej też to mówiłam ale to jej sprawa :evil_lol: Tylko dlaczego moją Kissi też w to życie wciaga ??:razz: :evil_lol: :mad: Quote
malawaszka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Pysia napisał(a):Ja jej też to mówiłam ale to jej sprawa :evil_lol: Tylko dlaczego moją Kissi też w to życie wciaga ??:razz: :evil_lol: :mad: zaraz zaraz :mad: ktoś tu sobie ładnie grabi :mad: A MÓWIŁAM NIE RÓB MI FOTY POD TYM MOSTEM BO TU BRZYDKO :angryy: TO NIE!!! MUSIAŁO BYĆ POD MOSTEM BO NA ZEWNĄTRZ POPADYWAŁ MALUTEŃKI ŚNIEŻEK I JESZCZE MI SIĘ APARAT POPSUJE!!! :angryy: :mad: :shake: Quote
Pysia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='malawaszka']zaraz zaraz :mad: ktoś tu sobie ładnie grabi :mad: A MÓWIŁAM NIE RÓB MI FOTY POD TYM MOSTEM BO TU BRZYDKO :angryy: TO NIE!!! MUSIAŁO BYĆ POD MOSTEM BO NA ZEWNĄTRZ POPADYWAŁ MALUTEŃKI ŚNIEŻEK I JESZCZE MI SIĘ APARAT POPSUJE!!! :angryy: :mad: :shake: I tak omal się nie popsuł bo TOBIE fotki robił:evil_lol: A teraz zdjęcia z malutkimmm...zresztą sami zobaczcie ;) Czy to nie jest piękne ? Jeszcze raz Uciekam A teraz pancio małej białej i moja wielka czarna Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Jakie slodkie malenstwo?!!:loveu::loveu: Czyje? Wicej fot!!:multi: Quote
asher Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Pysia']I tak omal się nie popsuł bo TOBIE fotki robił:evil_lol: A teraz zdjęcia z malutkimmm...zresztą sami zobaczcie ;) Czy to nie jest piękne ? Jeszcze raz Uciekam A teraz pancio małej białej i moja wielka czarna Jezu, Pysia, komu ty zmorkowe dzieci sprzedałaś???!!! Piorą malucha w bielince??? :shock: Quote
malawaszka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 aaaaa w końcu się odważyli maluszka do Kissi puścić?? bo ja weszłyśmy tam to porwali na ręce i uciekli do gabinetu :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 asher napisał(a):Jezu, Pysia, komu ty zmorkowe dzieci sprzedałaś???!!! Piorą malucha w bielince??? :shock: A czy Ty widziałaś zdjęcie Zmorkowego syna ? :lol: On już taki jak Zmorka....Albo większy... Quote
asher Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Pysia napisał(a):A czy Ty widziałaś zdjęcie Zmorkowego syna ? :lol: On już taki jak Zmorka....Albo większy...A skąd ja mam wiedzieć, że to są nowe zdjęcia??? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaa w końcu się odważyli maluszka do Kissi puścić?? bo ja weszłyśmy tam to porwali na ręce i uciekli do gabinetu :lol: :lol: :lol: On a własciwie ona chodziła sobie potem luzem i zaczepiała Kissi :)Ale to wyglądało :lol: Zmorka 2 patrzyła ciężko zdziwiona co jej się pląta pomiędzy nogami ;) Quote
Pysia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 asher napisał(a):A skąd ja mam wiedzieć, że to są nowe zdjęcia??? :evil_lol: A wiesz że raz jeden pan mi powiedział że widział takiego samego psa jak mów w Zakopanym? Załapałam i zapytałam czy był biały :) On - że tak. Ja na to że moja to podhalan tylko taki TROCHE SKUNDLONY :evil_lol: Quote
asher Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Pysia napisał(a):A wiesz że raz jeden pan mi powiedział że widział takiego samego psa jak mów w Zakopanym? Załapałam i zapytałam czy był biały :) On - że tak. Ja na to że moja to podhalan tylko taki TROCHE SKUNDLONY :evil_lol:Złosliwa baba :lol: Zamiast nieść w naród kaganek kynologicznej oświaty, to sobie z biednego pana jaja robi :roflt: Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Jaki sliczny maluszek i jak kontastuje ze Zmorą :lol: [quote name='Pysia']A wiesz że raz jeden pan mi powiedział że widział takiego samego psa jak mów w Zakopanym? Załapałam i zapytałam czy był biały :) On - że tak. Ja na to że moja to podhalan tylko taki TROCHE SKUNDLONY :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 No co?:evil_lol: Słyszałam że mam cho-chowa to nie zdziwiło mnie jak do górala ktoś ja porównał choć zupełnie do żadnego niepodobna :evil_lol: Quote
beria Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Pysia napisał(a):A wiesz że raz jeden pan mi powiedział że widział takiego samego psa jak mów w Zakopanym? Załapałam i zapytałam czy był biały :) On - że tak. Ja na to że moja to podhalan tylko taki TROCHE SKUNDLONY :evil_lol: :lol: Podhalan brunet, odmiana górniczo-zagłębiowska i dlatego czarny. malawaszka napisał(a):aaaaa w końcu się odważyli maluszka do Kissi puścić?? bo ja weszłyśmy tam to porwali na ręce i uciekli do gabinetu :lol: :lol: :lol: To daje do myślenia :hmmmm: Quote
Pysia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Moja piękna Zmoreczka 2 :) A to juzGłogów :) Niestety tylko tyły nam widać;) Quote
Recommended Posts