LAZY Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Pysia napisał(a):Jutro powstawiam zdjęcia synków :) dzisiaj padam... :cry: :cry: :cry: Quote
anushka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 30kg??te maluszki??? :o :o :angel: matko boooska jakie kluski :lol: fotki Pysia fotki...plizzz.... Quote
Guest bernulka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Pysia napisał(a):Jutro powstawiam zdjęcia synków :) dzisiaj padam... Ty nie padaj tylko wstawiaj i nie pozwól nam czekać :evilbat: paździoszki Quote
Pysia Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Wstawiam juz :) sorki ale wczoraj przyjechałam nieprzytomna :) Ale za to szczęśliwa :D Widziałam 3 synków a na dodatek wyszłam na ring z szaloną nie swoja niufką i....dostałuyśmy ocene doskonałą ;) No i nie zostałam przeciągnięta przez ring !! :o Atenka okazała sie nagle wzorem cnót :wink: :angel: :drinking: A oto zdjęcia : Żaba ??? :o Pierwsza przymiarka :lol: Quote
Maga100 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Pysia, ale to już są wielkoludy :o I naprawdę piękne 8) a to zdjęcie mnie powaliło :lol: :lol: Pysia napisał(a):Żaba ??? :o Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Pysia , synkowie prześliczni :angel: Aż sie wierzyć nie chce że to te małe fasolki 8) Quote
LAZY Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Piękne, piękne!!! :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 A JA JE MIZIAŁAM!!!! WCZORAJ!!!!! :evilbat: Quote
LAZY Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 malawaszka napisał(a):A JA JE MIZIAŁAM!!!! WCZORAJ!!!!! :evilbat: Co za wredna krowa!!!!!!!! :bad-word: :grab: 0X Quote
Pysia Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):A JA JE MIZIAŁAM!!!! WCZORAJ!!!!! :evilbat: Co za wredna krowa!!!!!!!! :bad-word: :grab: 0X Na dodatek Waszka mówi prawde......Miziała je :evilbat: Quote
sylwiaskalska Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 No "maluszki" cudo :D :D :D :D :D . Pysia no szczeniaki pierwsza klasa :) :kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Pysia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Dzieki... :oops: I wiesz co? One juz się ślinią :evilbat: Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 o Bosz... czy to to małe co wasia kiedys na rękach 3mała?! :o Quote
sylwiaskalska Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Pysia napisał(a):Dzieki... :oops: I wiesz co? One juz się ślinią :evilbat: A właśnie jak to jest wszystkie niufki sie ślinią czy to tez zależy od zgryzu jak u bokserów ? Quote
Pysia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 To nie zalezy od zgryzu u niufów. Tzw typ kontynentalny czyli stary praktycznie sie nie ślini. Za to amerykański typ bardzo. Te amerykańskie są sliczne ale...no właśnie ;) Te gluty;) Ale wole miec gluty i patrzec na piekny pysk i głowe nawet jeżeli jestem często uglucona :lol: Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Pysia napisał(a):Dzieki... :oops: I wiesz co? One juz się ślinią :evilbat: A właśnie jak to jest wszystkie niufki sie ślinią czy to tez zależy od zgryzu jak u bokserów ? A jaki jez zgryz tych nieśliniących bokserów? :o I czy da sie to rozpoznać jakoś u szczeniaka? :o Quote
sylwiaskalska Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Justa napisał(a):sylwiaskalska napisał(a):Pysia napisał(a):Dzieki... :oops: I wiesz co? One juz się ślinią :evilbat: A właśnie jak to jest wszystkie niufki sie ślinią czy to tez zależy od zgryzu jak u bokserów ? A jaki jez zgryz tych nieśliniących bokserów? :o I czy da sie to rozpoznać jakoś u szczeniaka? :o z tego co wiem to prawidłowy zgryz u bokserów Zgryz: Żuchwa jest wysunięta przed górną szczękę i lekko wygięta ku górze. Charakterystycznym zgryzem boksera jest przodozgryz. Szczęk jest szeroka u nasady i jedynie w bardzo niewielkim stopniu zwęża się ku przodowi. Uzębienie jest silne i zdrowe. Siekacze powinny być równo ustawione w prostej linii, kły szeroko rozstawione i odpowiedniej wielkości. Reszta wyjaśniona jest w forum u boksach :) Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Justa napisał(a):sylwiaskalska napisał(a):Pysia napisał(a):Dzieki... :oops: I wiesz co? One juz się ślinią :evilbat: A właśnie jak to jest wszystkie niufki sie ślinią czy to tez zależy od zgryzu jak u bokserów ? A jaki jez zgryz tych nieśliniących bokserów? :o I czy da sie to rozpoznać jakoś u szczeniaka? :o z tego co wiem to prawidłowy zgryz u bokserów Zgryz: Żuchwa jest wysunięta przed górną szczękę i lekko wygięta ku górze. Charakterystycznym zgryzem boksera jest przodozgryz. Szczęk jest szeroka u nasady i jedynie w bardzo niewielkim stopniu zwęża się ku przodowi. Uzębienie jest silne i zdrowe. Siekacze powinny być równo ustawione w prostej linii, kły szeroko rozstawione i odpowiedniej wielkości. Reszta wyjaśniona jest w forum u boksach :) Hmmm i takie jak opisujesz się ślinią czy niet? 8) Pysia mnie by to też nie przeszkadzało - to uglucienie ;) Quote
Pysia Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Znam sporo psów bokserów i jednak niufy ze ślinieniem nie dorastaja im do pięt :lol: Choc są jednostki które potrafia uglucić nawet mieszkanie jak sie otrzepia. Niufy maja spore fafle i z tym to się wiąze. :lol: Jak fafle wywinięte na zewnątrz to wszystko wylata :evilbat: A jak do srodka to tylko częśc :wink: Quote
sylwiaskalska Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Te z prawidłowym zgryzem sie nie ślinią ale żeby nie zbaczac z tematu Pysi tutaj jest pare watków :) kliknij kliknij Ale moj to nie raz tak się obślini że nie polecam koło niego stać :) i faktycznie przewyższa niufków :) ale i tak niufki są the best :) Quote
Pysia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Pewnego dnia zapragnęłam oprócz niufa małego pieska. Mój wybór padł na cavaliera. Te pieski sa nieduze ale maja podobne charaktery jak niufki:) Są równie przyjacielskie :D Z racji moich zainteresowń " czarnych" wybór padł na kolor czarny podpalany czyli na black¥ ( w skrócie b&t) . Jest w Polsce młody piesek b&t który mi sie szalenie podoba. Poznałam netowo i telefonicznie jego właścicielke. No i...Wyobraźcie sobie ze urodził sie miot po tym piesku i prześlicznej suni ruby :D W miocie sa dwie dziewczynki b&t i....Ewa ( hodowca) zastrzeliła mnie!! Miot będzie na literę B i jedna dziewczynka będzie miała na imie BLACK OBSESSION !!!!! Konie Swiata!! I jak ja jej mam nie kupic :wink: Ja oszalałam.... Quote
Maga100 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Pysia napisał(a):Pewnego dnia zapragnęłam oprócz niufa małego pieska. Mój wybór padł na cavaliera. Miot będzie na literę B i jedna dziewczynka będzie miała na imie BLACK OBSESSION !!!!! Konie Swiata!! I jak ja jej mam nie kupic :wink: Ja oszalałam.... :o :o :o czy to znaczy....? 8) Quote
malawaszka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 hihih to przyszła sunieczka Pysi :kciuki: :drinking: :drinking: :drinking: I ZGADNIJCIE KTO BĘDZIE JĄ MIZIAŁ :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
LAZY Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Yeahhhhh..rewelacja!!! To przeznaczenie!!! Ale extra!!! :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts