Pysia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ona to naprawde lubi :wink: Właśnie przez te rączki :angel: No i jak każda prawdziwa kobieta uwielbia być w centrum uwagi :evilbat: Myślę że jezeli choc jedno dziecko wyrosnie na odpowiedzialne w stosuku do psów to warto poświecać swój czas dla takich działań :) I wiecie co? Ja to też lubię :wink: Quote
LAZY Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Wspaniała ta Twoja Seti! Jak ona wspaniale się wsród tych dzieci zachowuje! Rewelacja! Quote
Guest bernulka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Super Seti cudownie! Naprawde taka spokojna, uśmiechnięta, radosna :laola: Naprawde wspaniale :klacz: Jeszcze dogoterapeuckich fotek sie domagam :multi: Naprawde wspaniałe! Gratulacje Seti :lilangel: Gratulacje Pysiu - wspaniale wychowałaś swojego skarba :rainbowa: paździoszki Quote
Pysia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Bardzo często dzieciaki na nią włażą, kładą sie na niej a ona nic. Jakby wiedziała ze to dziecko i trzeba uważac. Oczywiscie ja cały czas kontroluję sytuacje ale jeszcze nigdy nie musiałam jakoś wkraczać w akcje specjalnie ;) Jest cudowna :) Myślałam ze po dzieciach będą problemy bo ją bardzo rozpiesciliśmy no i stała się bardzo ruchliwa ale okazało się ze w obecnosci najmłodszych nadal jest bardzo zrównowazona i ostrozna :angel: Moja kochana Zmoreczka :D Mamy też cykl spotkań z osobami właściwie dorosłymi. Bardzo uważnie słuchaja i zadaja bardzo duzo pytań. Zdziwiło mnie zainteresowanie tych ludzi. Pierwsze spotkanie bardzo im sie podobało chociaż myślałam ze dla takich starych byków to będzie nudne ble ble ble... A tu taka niespodzianka :) Teraz Zmorka takze dorosłych ze szkoły policealnej uczy odpowiedzialności ;) Chyba nie muszę mówić że Zmorka zrobiła na nich rewelacyjne wrażenie ( ale jestem skromna ;) ) Quote
Pysia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No to jeszcze kilka. Raczej rzadko sa fotki bo nie po to do dzieciaków jeździmy :) Ale tym razem było nas dwie więc jedna mogła robić ;) I ze spotkania z dorosłymi : Zmorka się przymila ;) No bo nikt jej nie głaska a tyyyyyyyyyyyyyle ludzi..... Koleżanka Luka robi prezentacje a znudzona Zmorka czeka na swoją kolej ;) Tutaj Pysia( ja czyli ;) ) robie prezentacje a Zmorka stwierdza ze bezkontaktowo jest do kitu :lol: Tu znowu Luka gada ale Zmorka tym razem słucha ;) A tutaj postanowiły ze trochę dla smiechu pokażą jak sie bawią razem :lol: To wszystkie Quote
anushka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 fotki z dziećmi coodowne :angel: :angel: uważam,że takie lekcje sa bardzo dobre,bo w szkole dużo się uczy na biologi o stułbiach,pantofelkach :lol: i takie tam...a o tych zwierzętach z którymi obcujemy na codzień nie ma praktycznie nic :o :o zawsze mnie to dziwiło :o że tak ważny program został pominięty!!!!nie porusza się problemu przepełnionych schronisk w których brakuje wszystkiego oprócz psów :evil: ,gdyby tak z każdej szkoły min. jedna klasa zbierala datki na schronisko to by było już coś,przynajmniej od najmłodszych lat uczulibyśmy się odpowiedzialności za to co sami wychodujemy :lol: to tak po mojemu :D Quote
Pysia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Pewnego popołudnia po spacerku i kolacyjce postanowiłam odpoczać :) Zgadnijcie gdzie ? A to mój noseczek :) Jak włączyli odkurzacz to Tommy przyleciał do mnie po pomoc :) On boi sie tego potwora :evilbat: Pocieszałam go jak potrafiłam ;) Quote
Pysia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Jeszcze obiecałam zdjęcia smarkaczy :D Oto zdjęcia ze spotkania dwóch braci :D Przywitanie Hmmmmmmm Jeden upadły a drugi prawie ;) Dalszy ciag szalenstwa :lol: Piękny wykrok ;) Jagerek :D Łobuzy :) Jeszcze ktos sie zaplatał ;) Walka Uffffffffffff :wink: To juz wszystkie :angel: Quote
anushka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 i jaie one mają dooopki śliczne :o mniam mniam :eating: Quote
Pysia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 głodna jesteś?? :o Najpierw Zmorke chciałaś zjesć a teraz jej synkow ?? :o Zaczynam sie bac.... :wink: Quote
anushka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Pysia napisał(a):głodna jesteś?? :o Najpierw Zmorke chciałaś zjesć a teraz jej synkow ?? :o Zaczynam sie bac.... :wink: jak już jeść to coś konkretnego :o Quote
Pysia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Ania-k napisał(a):Pysia napisał(a):głodna jesteś?? :o Najpierw Zmorke chciałaś zjesć a teraz jej synkow ?? :o Zaczynam sie bac.... :wink: jak już jeść to coś konkretnego :o Łomatko!! :o Tylko nie moje chłopaki :o :lol: Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Wow, Seti dogoterapeutka, swietne!! Ja tez uwazam ze takie lekcje z dziecmi i doroslymi gdze pies jest glownym tematem rozmow to doskonaly pomysl :D Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Nie moge się napatrzeć na zdjęcia twoich wnuków, chyba pekasz z dumy, co? 8) Quote
Pysia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):Nie moge się napatrzeć na zdjęcia twoich wnuków, chyba pekasz z dumy, co? 8) Jak na nich patrzę to się uśmiecham :D Przypominam sobie jak Asarys zawsze pierwszy wchodził i wychodził a za nim reszta :) Szczekał jak ktoś przychodził i bardzo pilnował całe stado włącznie z mamą :) Jagerek to ten którego chciałam utopic w worku :evilbat: Wszędzie go bylo pełno ;) Wszystko go ciekawiło :) Nigdy nie szukał pierwszy zaczepki - wolał przyjsć do mnie i mnie pokąsac :evilbat: A przy tym miał taką niewinną minkę .... Był to też niejadek :) Poprostu nigdy nie miał czasu :lol: Urodził się ostatni i bardzo szybko stał się ulubieńcem wiekszosci ludzi :) Wyróżniał się duzą białą łayką na piersi:) Teraz widze ze łatka mu zanika ale za to wychodzą mu coraz wieksze plamy na języku :D Takie jak u Zmorki ;) Czyli Zmorowaty syn :lol: Askarys był u nas najdłuzej i bardzo przyzwyczailismy się do niego. Regularnie budził nas o 5 rano szczekajac donosnie :evilbat: Wieczorem potrafił zamęczyć nas wszystkich i dopiero iść spac :evilbat: A wszyscy mu ustępowali bo tak potrafił przewracać tymi oczami ze serce miękło nawet najsilniejszemu :lol: Ech....Poszły chłopaki w swiat :) Ale to nic bo maja kochających ludzi i takich tylko " dla siebie" :D Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Cudowne , śliczne i wogóle jestem zachwycona :angel: :angel: :angel: Quote
anushka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 to chyba trochę trudne tak potem znaleźć domek dla dzieciaków co?? 8) i do tego jeszcze,żeby okazali się "odpowiedzialni" 8) super,że mają sie tak booosko! :angel: Quote
Pysia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Udało się i im i mnie :D :drinking: Jutro jadę do Kielc wystawiać koleżanki Atenke :) No i zobaczę kilku smarkaczy...Jesu...jak się cieszę !! Normalnie doczekać sie nie mogę !! :drinking: Quote
Guest bernulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 hejejejej nie jeść moich sceniorków i Zmorki :/ A cudowne fotki "malusków" :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 bernulka napisał(a):hejejejej nie jeść moich sceniorków i Zmorki :/ A cudowne fotki "malusków" :lol: paździoszki Raczej nikt nie da rady :lol: Przynajmniej na jeden posiłek :) Chłopaki wazą prawie po 30 kg a Zmorka 50 więc to SPORY posiłek :evilbat: Wiec sie nie martw - nikt nie zje TWOICH sceniorków :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 nio MOICH nie zjedzą scneiorków i dobbrze bo bym zlała na kwaśne jabłko :lol: Paździoszek tylko tak nie pozornie wygląda :lol: A gdzie nowe fotki? :evil: :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Jutro powstawiam zdjęcia synków :) dzisiaj padam... Quote
Recommended Posts