malawaszka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 :angel: :angel: :angel: cudowna historyjka :klacz: a nad maluchem się rozpływam :P :angel: Quote
arima Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Pysia właśnie to wygląda dokładnie tak jak piszesz- ta mała jest agresywna bo sie wszystkiego boi :-? Ona kupila ją z kojca- pewnie nigdy nie były z niego nawet wypuszczone :x Jeszcze raz pytam ile Twoje maluchy ważą? Quote
Pysia Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='arima']Pysia właśnie to wygląda dokładnie tak jak piszesz- ta mała jest agresywna bo sie wszystkiego boi :-? Ona kupila ją z kojca- pewnie nigdy nie były z niego nawet wypuszczone :x Jeszcze raz pytam ile Twoje maluchy ważą? Podobno ważyły 21 kg ale ile dzis to nie wiem :niewiem: Zgadnijcie co to :lol: Bo to to pewnie wampir :evilbat: Quote
malawaszka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 hahaha Pysia coście jej z oczkami zrobili?? zapłakała się po tym fryzjerze :lol: Quote
arima Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 czyli podobnie :D , a ta mała tak na oko to może z 10 kg miała. To potworek na pleckach leży :lol: :P Quote
Pysia Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='arima']czyli podobnie :D , a ta mała tak na oko to może z 10 kg miała. To potworek na pleckach leży :lol: :P Potworka i nie na pleckach :) Zgaduj dalej :wink: To tez jest dobre :lol: A co myślicie o tym ? :lol: Quote
Pysia Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha Pysia coście jej z oczkami zrobili?? zapłakała się po tym fryzjerze :lol: Waszka...Nie po fryzjerze i kapieli tylko po spacerku z Lunka i Bolusiem.... Quote
malawaszka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Pysia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahaha Pysia coście jej z oczkami zrobili?? zapłakała się po tym fryzjerze :lol: Waszka...Nie po fryzjerze i kapieli tylko po spacerku z Lunka i Bolusiem.... :grab: a JA wiem ja krobione te foty - od dołu :evilbat: Quote
Pysia Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Pysia'][quote name='malawaszka']hahaha Pysia coście jej z oczkami zrobili?? zapłakała się po tym fryzjerze :lol: Waszka...Nie po fryzjerze i kapieli tylko po spacerku z Lunka i Bolusiem.... :grab: a JA wiem ja krobione te foty - od dołu :evilbat: Punkt dla Waszki :wink: Zabłysnęła ... :lol: A teraz wygrana ;) A to spodoba Ci sie pewnie też :) Dawno go nie wstawiałam ... Quote
malawaszka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 ja ci dam zabłysnęła :evil: ZAWSZE błyszczę :lol: :evilbat: a Tommy boski :P noo Zmorka teeeeżż :lol: :wink: Quote
Pysia Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 malawaszka napisał(a):ja ci dam zabłysnęła :evil: ZAWSZE błyszczę :lol: :evilbat: a Tommy boski :P noo Zmorka teeeeżż :lol: :wink: Proponuję puder matujacy firmy Max Factor :multi: :evil_lol: :roflt: Quote
LAZY Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Pysia napisał(a):malawaszka napisał(a):ja ci dam zabłysnęła :evil: ZAWSZE błyszczę :lol: :evilbat: a Tommy boski :P noo Zmorka teeeeżż :lol: :wink: Proponuję puder matujacy firmy Max Factor :multi: :evil_lol: :roflt: Hihihi... Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 malawaszka napisał(a):mam alergię :evilbat: tą mąką, mąką, Waszko :evilbat: Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 chyba się zaryczę bo fotek niewidze... a one takie piękne te szczeniaki...bo poprzednie fotki to widzem :angel: :angel: śliczne... :o Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Ania-k']chyba się zaryczę bo fotek niewidze... a one takie piękne te szczeniaki...bo poprzednie fotki to widzem :angel: :angel: śliczne... :o Dlaczego nie widzisz?? Moze kliknij pokaż prawym przyciskiem myszy :D Byłyśmy wczoraj z Waszka w Czeladzi :wink: Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Extra miejsce do leżenia to jej nowe posłanie ? :) Ps zapraszam też do mojej galerri wreszcie sie zmobilizowałam :) kliknij Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Pysia napisał(a): Byłyśmy wczoraj z Waszka w Czeladzi :wink: :o :o gdzie??napewno nie na dworcu :hmmmm: a siedzę teraz w pracy i tu mam takiego kompa który ledwo zipie,ale w domu bolookam fotki na bank,bo jestem częstym gościem w galerii ale nie zawsze mam okazję napisać :lol: :oops: Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='sylwiaskalska']Extra miejsce do leżenia to jej nowe posłanie ? :) Ps zapraszam też do mojej galerri wreszcie sie zmobilizowałam :) kliknij NIE WIDZISZ ZE ONA OGLĄDA TELEWIZOR!! A my siedzimy na podłodze...Podobno zdrowo na kręgosłup :wink: Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Pysia'][quote name='sylwiaskalska']Extra miejsce do leżenia to jej nowe posłanie ? :) Ps zapraszam też do mojej galerri wreszcie sie zmobilizowałam :) kliknij NIE WIDZISZ ZE ONA OGLĄDA TELEWIZOR!! A my siedzimy na podłodze...Podobno zdrowo na kręgosłup :wink: A to wszystko wiadomo no tak wiadomo kto rządzi w domu ;) ale u mnie tak samo jest :D Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Pysia'] NIE WIDZISZ ZE ONA OGLĄDA TELEWIZOR!! A my siedzimy na podłodze...Podobno zdrowo na kręgosłup :wink: hahahaha i po tym poznasz prawdziwego psiarza :lol: :lol: :lol: Ostatnio mój TZ prosił Leona, żeby się trochę posunął na tej kanapie, bo on chciałby z boku przycupnąć :lol: Następnym razem mu powiem, ze na podłodzę zdrowiej :wink: Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Pysia'][ teraz to już mogę chyba umrzeć... :lol: :lol: jak zobaczyłam takie cooodo :o Quote
Recommended Posts