Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Ja Hercie nauczyłam dawać głos ;) paździoszki Quote
Pysia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Hektorek głos daje ale tym razem onieśmieliła go kamera :) Podkład muzyczny zrobili boski :D Dzisiaj jadę do nich odwiedzic synka :angel: Ale się cieszę :D Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Pysia napisał(a):A teraz cos super extra !! Filmik z synkiem !! :D Dostałam go od kochajacych go bardzo państwa :D Zobaczcie!1 Ech...Aż sie serce raduje ;) widać, że jego pan przepadł z kretesem :lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Wygląda na to że wszyscy właściciele przepadli... :D :evilbat: Wcale jakoś mnie to nie dziwi :lol: Mysmy przepadli juz dawno to inni nie mogą ? :wink: :lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A teraz jeszcze jeden smarkacz :) Przyjechali goście !! Pięknie się przywitam Dostałem kosteczkę Raczej nie mam na nią teraz ochoty ;) Proszę o uśmiech :) Znowu ta kość No dobra :) Będe gościnny i wezme ;) Pokaż zegarek Chwila tresury ( tylko kto kogo ;) ) Quote
arima Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Pysia fajnie masz :D A jest jakiś maluszek co blisko zamieszkał? Quote
Guest bernulka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 łi łi jaki niedzwiadek :angel: :angel: :angel: jesce jesce jesce! paździoszki Quote
LAZY Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Niedzwiadi są rewelacyjne!!! :angel: :angel: Quote
Koma Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Pysia']A teraz cos super extra !! Filmik z synkiem !! :D Dostałam go od kochajacych go bardzo państwa :D Zobaczcie!1 Ech...Aż sie serce raduje ;) KLIKNIJ NA FOTKĘ!! Piękny filmik :angel: Taki fajny, ciepły nastrój :D I widać że puchata kluseczka trafiła na kochających właścicieli :D Też bym chętnie poprzytulała takiego misiaczka :angel: Quote
Pysia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Wizyta u maluszka :) Czy to moje dziecko ? :o Pachnie moim... Hura !! Babcia też przyjechała :) Dziadek stanowczo zmalał :wink: Zobaczcie jak fajnie się śmieje :) No a teraz z mamą na balkon dla ochłody Ale atrakcji :) Troszkę sie zdrzemnę Nie mogę napatrzec się na mame Fajna jest ale gdzie ona ma siersć?? Dziadek mnie bawi :) Masz dziadzio całusa :) :wink: Po jedzonku trzeba lezec :) Wykończyłem mamę I popatrzcie...Mam 12 tygodni, do 3 miesięcy brakuje mi 7 dni a łapę mam wieksza od mamci... Pocieszę troszke mamusie zeby nie miała kompleksów o te łapy :evilbat: Na " Do widzenia " trochę znęcania :evilbat: Quote
LAZY Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Wizyta wspaniała! Własciciele rewelacyjni a maluszek cudenko!! wielki jest niesamowicie!! Przepiękny psiak! Quote
asher Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 O rany, jaki byczek :o :o :o Śliczny misio. Tylko jedna rzecz mnie intryguje - czy tę grzywę na głowie, to jakoś mu panciostwo specjalnie fryzuje, czy sama z siebie jest tak perfekcyjnie nastroszona? :lol: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Pysia, jest cudowny, piekny, najsłodszy na świecie :angel: a tu.... [quote name='Pysia']Dziadek mnie bawi :) ... łeb jak sklep :o :lol: Quote
sylwiaskalska Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ale on wieeeeeeeeeelki , bedzie z niego chłop jak sie patrzy :) extra że go tak kochają :) Ciekawe jak bedzie wyglądał za kilka miesięcy :) Quote
Alka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Cudowne fotki! Wspaniale się je ogląda! :D "mały misio" cudo! :iloveyou: Fajnie byłoby się do nich przytulić... Buziaki dla "małego" i ślicznej mamy! :D :D :D Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 wowww :klacz: ależ cudo z niego :angel: :angel: :angel: aż trudno uwierzyć, że jeszcze nie ta kdawno mieściły się w dłoni :o Quote
Pysia Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 asher napisał(a):O rany, jaki byczek :o :o :o Śliczny misio. Tylko jedna rzecz mnie intryguje - czy tę grzywę na głowie, to jakoś mu panciostwo specjalnie fryzuje, czy sama z siebie jest tak perfekcyjnie nastroszona? :lol: Wyobraź sobie ze taka fryzura sama z siebie sie robi :D Niektóre wcale nie mają fryzur inne zax do tyłu :) Ale Zmorka i tatus maluchów maja do góry więc jak inaczej maja. miec dzieci? :wink: Quote
ewelinabuck Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 ale duzy diabelek ma kochajacych wlascicieli widac ze wiedzieli co brali slodziytki maluszek i super filmik :D Quote
Guest bernulka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 maluszeek :o :o :o Duży ten Maluuszzekk Hektorek :o sweet :angel: :angel: paździoszki Quote
Pysia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Właściciele są cudowni:) Kombinują jeden przed drugim żeby to akurat jego Hektorek kochał najmocniej :lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Pysia napisał(a):Właściciele są cudowni:) Kombinują jeden przed drugim żeby to akurat jego Hektorek kochał najmocniej :lol: i tak ma być :wink: :lol: Maluch SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Pysia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A teraz zdjęcia następnego malucha :) Askarys czyli rodowodowo ALL MY LIFE Black Obsession No pospiesz się z tym odpinaniem z tej smyczy ! Nareszcie jestem wolny :evilbat: Szybko w nogi :wink: Za daleko nie warto :wink: Można sie zgubić :-? Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 jejjjj następny ślicznioszek :angel: :angel: :angel: piękny misio :calus: w nosek a ja byłam teraz z Pysią i Seti na psacerku i wiecie co??? Seti oszalała :lol: gania jak szczenior, dziczy, biega, szaleje z psami (oprócz moich oczywiście :-? - bo one NIE CHCĄ :evil: ) a Setulka to teraz taki śmigający misio :iloveyou: Quote
Recommended Posts