Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Taaaaaaaaaak ?? A przed kim musiałam moją malutką Zmoreńkę bronić w zeszłym roku?? :lol: Ta Twoja terrorystka Bin Ladenka od razu na nia z tymi ogromnymi kłami!! :angel: Mojej to zachowanie z husky po tym szoku jakiego wtedy ze strachu doznała zostało :evilbat: :wink: Quote
malawaszka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 hahahhaha noo tymi kłami to by jej Luna mogła kudły z jednej łapy co najwyżej wytargać :lol: :wink: hahaha dobree dobre - Luna przechodzi ze Zmorką dogoterapię pozytywną, a Seti uczy się rozrabiać :lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 No i patrzcie co teraz mam...Miałam psa spokojnego, nie rozrabiającego a po spotkaniach z Lunką..Ech - szkoda gadac :wink: Quote
arima Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 :lol: :lol: zarąbista jest.Jak Ty to Pysia wstawiłaś? Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Widziałaś wszystkie filmiki? Jest ich kilka...I będą nastepne ;) Choć na GG to Ci napiszę jak :) 4025178 Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Jeszcze raz smyk z mamą :lol: KLIKNIJ NA FOTKĘ!! Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Podobieństwa się przyciągają.... KLIKNIJ NA FOTKĘ!!! Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 hahaha zarąbista nić porozumienia :lol: Pańcio tak kocha Seti, że nauczył się jej języka :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Pysia napisał(a):Podobieństwa się przyciągają.... KLIKNIJ NA FOTKĘ!!! :lol: :lol: :lol: Ale faaajne :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 I następny :wink: To miał byc film z bernulka i Hercia oraz z Waszką i jej bandytką Lunka :) No i Boluś :wink: No ale jak wiadomo nikt nie dotarł :evilbat: KLIKNIJ NA FOTKĘ!! Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Przynamniej teraz wiem o jakie miejsce chodziło :evilbat: :lol: A czemu ja o Wasi nic nie wiedziałam?! :evilbat: paździoszki Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Wasia mieszka o rzut kamieniem więc... Teraz wspomnienie początku roku ;) KLIKNIJ NA FOTKĘ!! To WOŚP i Czerwony Kapturek :lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 haha ja też nie wiedziałam i dowiedziałam się jak po fakcie przeczytałam na gg wiadomość od Pysi, że mam być o 16 pod szkołą :lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 No bo Ty to masz kobieto zapłon :lol: Ponad rok namawiałam Cię na spotkanie :) Kurcze....z nikim nie było tak ciężko :evilbat: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Pysia napisał(a):Podobieństwa się przyciągają.... KLIKNIJ NA FOTKĘ!!!BOSKIE :lol: :lol: :lol: Quote
arima Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Pysia nie działa mi GG :evil: Zaczynam oglądać następną porcje :P Quote
anetta Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Zalamie sie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: nie otwieraja mi sie :cry: :cry: :cry: Cos musi byc nie tak jezeli filmy Bernulki widze a Twoje nie :cry: :cry: :cry: :bigcry: Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Pysia napisał(a):Wasia mieszka o rzut kamieniem więc... Teraz wspomnienie początku roku ;) KLIKNIJ NA FOTKĘ!! To WOŚP i Czerwony Kapturek :lol: :lol: :o :lol: :o :lol: A tam czasem nie jest Kasia z Asikiem też?? :evilbat: paździoszki Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Jest Kasia i Asik :) Asik był wilkiem w przedstawieniu :wink: Sprawili sie na maxa:) Kurcze wszystkim się otwierają tylko Tobie nie... Dawaj na maila Arima to Ci napisze jak to sie wstawia:) Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 A teraz cos super extra !! Filmik z synkiem !! :D Dostałam go od kochajacych go bardzo państwa :D Zobaczcie!1 Ech...Aż sie serce raduje ;) KLIKNIJ NA FOTKĘ!! Quote
arima Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 No Pysia , po takich relacjach to bym była super spokojna :D Hektorek cudowny, Bonuś niedawno też był taki malutki...a już taki wielki :lol: Najfajniesze,że mimo że tak szybko rosną charakteki szczeniaczków tak długo w nich zostają :P Przyznam,że mój niedzwiadek do dziś nie umie dać głosu :oops: Quote
arima Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Pysia mój mail arima@neostrada.pl :D Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Pysia napisał(a):A teraz cos super extra !! Filmik z synkiem !! :D Dostałam go od kochajacych go bardzo państwa :D Zobaczcie!1 Ech...Aż sie serce raduje ;) KLIKNIJ NA FOTKĘ!! ojejciu cudowny... A ta melodyjka w tle robi taką świąteczną, ciepłą, rodzinną atmosfere :) Widac Pysiu że dla swoich "wnuczat" wybrałaś wspaniałe domy :buzi: paździoszki Quote
malawaszka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 wowwww ale rewelacja!!!! śliczny, mądry i kochany!!!! Luna też nie umie dawać głosu :x na zawołanie oczywiście bo bez proszenia to umie jak najbardziej :lol: Quote
Recommended Posts