Pysia Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Następne cos :lol: Zmorka i jej przyjaciółka :) I instrukcja wyprowadzania husky ;) Quote
Maga100 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Pysia, super :angel: A nie masz jakiegoś filmiku jak kluski biegały? Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Chodzi o tą szkołe co kiedys jak były fotki to powiedziałam że to miejsce wydaje mi sie znajome? 8) paździoszki Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 bernulka !! szybciutko przyjezdzaj pod SP nr 13 na Manhattanie :) Masz do mnie telefon na mojej stronie :) Mam filmiki jak małe biegają ale za duże a nie mam programu do zmniejszania filmów. W ogóle mam duzo klipów tylko że mają ponad 10 MB a takie tylko mozna wstawiać :cry: Nie martwcie sie ;) Mam jeszcze kilka :wink: Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Nie byłam nie byłam nie byłam :cry: :cry: :cry: Gdy napisałam ostatniego posta wysiadł mi internet :cry: :cry: :cry: i nie wiedziałam gdzie :cry: :cry: :cry: paździoszki Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Pysia napisał(a):Zauwazyłam..... Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Ja naprawde nie chciałam Przepraszam :cry: bardzo chciałam zobaczyć Zmorke :cry: Przepraszam :cry: paździoszki Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A tutaj już Zmorka jako przyszła mama dba o swoją kondycje :) Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 super Pysiu super... Ale mi głupio :cry: :cry: paździoszki Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 bernulka napisał(a):super Pysiu super... Ale mi głupio :cry: :cry: paździoszki Przestań :) Co się odwlecze to nie uciecze :wink: Przynajmniej może kudły jej urosną :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Dobrze... Mam nadzieje że jeszcze i Zmorka i ty Pysiu bedziecie chciały się z nam spotkać... A Herka też łysa wiec troszeczke serści by jej sie przydało ;) paździoszki Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Jasne ze się spotkamy :D Zobaczcie jak mi ślinka cieknie ;) KLIKNIJ NA FOTKĘ !! Quote
anetta Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 :placz: :placz: :placz: nie moge obejrzec filmikow :cry: Nie wiem czemu ale wszyskie stronki ktore mam pootwierane zamykja mi sie gdy czekam na zaladowanie filmu :cry: Co najciekawsze film Bernulki obejrzalam. Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Masz Windows Media Player? Chyba masz ...Moze spróbuj jeszcze raz? i potem jak sie zabuforuje juz to kliknij na play Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ja moge oglądać i fotki z Herką i ze Zmorką.... hmmm... ja nie mam pojecia czemu :o No ale ja trzymam kciuki by sie udało bo filmiki z dzieciakami Zmoreczki i Zmoreczki są naprawde cuuuddowne :angel: paździoszki Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ja tez trzymam kciuki :D A teraz zobaczcie jak dwie rasy i do tego dwie suczki potrafią się sprzymierzyć przeciwko jednej smarkuli :wink: KLIKNIJ NA FOTKĘ!! No i kto powiedział że niuf nie wykończy nigdy husky ???? :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Pysia napisał(a):Ja tez trzymam kciuki :D A teraz zobaczcie jak dwie rasy i do tego dwie suczki potrafią się sprzymierzyć przeciwko jednej smarkuli :wink: KLIKNIJ NA FOTKĘ!! No i kto powiedział że niuf nie wykończy nigdy husky ???? :lol: Ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: genialne :lol: jeszcze jeszcze jeszcze!!! :lol: paździoszki :lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A to na dobranoc :wink: Wspomnienie lata 2004 roku :D To moje najładniejsze zdjęcie :evilbat: Quote
malawaszka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 aaaa Seti morderca!!!!! :o a Edytka mmmmm 8) Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A pamiętasz? Chciałas się kiedys zakładac... Kiedy idziemy z Lunka na spacer ?? :evilbat: Quote
malawaszka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 NIE IDZIEMY!!! toz ja nie wiedziałam na jakie niebezpieczeństwo narażam moją suczynkę malutką i bezbronną :evilbat: :lol: Quote
Recommended Posts