Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Chodzi o tą szkołe co kiedys jak były fotki to powiedziałam że to miejsce wydaje mi sie znajome? 8)

paździoszki

Posted

bernulka !! szybciutko przyjezdzaj pod SP nr 13 na Manhattanie :) Masz do mnie telefon na mojej stronie :)
Mam filmiki jak małe biegają ale za duże a nie mam programu do zmniejszania filmów. W ogóle mam duzo klipów tylko że mają ponad 10 MB a takie tylko mozna wstawiać :cry:
Nie martwcie sie ;) Mam jeszcze kilka :wink:

Guest bernulka
Posted

Nie byłam nie byłam nie byłam :cry: :cry: :cry: Gdy napisałam ostatniego posta wysiadł mi internet :cry: :cry: :cry: i nie wiedziałam gdzie :cry: :cry: :cry:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
Zauwazyłam.....

Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Przepraszam :cry: Ja naprawde nie chciałam Przepraszam :cry: bardzo chciałam zobaczyć Zmorke :cry: Przepraszam :cry:
paździoszki

Guest bernulka
Posted

super Pysiu super... Ale mi głupio :cry: :cry:

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
super Pysiu super... Ale mi głupio :cry: :cry:

paździoszki

Przestań :) Co się odwlecze to nie uciecze :wink: Przynajmniej może kudły jej urosną :lol:

Guest bernulka
Posted

Dobrze... Mam nadzieje że jeszcze i Zmorka i ty Pysiu bedziecie chciały się z nam spotkać... A Herka też łysa wiec troszeczke serści by jej sie przydało ;)

paździoszki

Posted

:placz: :placz: :placz: nie moge obejrzec filmikow :cry: Nie wiem czemu ale wszyskie stronki ktore mam pootwierane zamykja mi sie gdy czekam na zaladowanie filmu :cry: Co najciekawsze film Bernulki obejrzalam.

Guest bernulka
Posted

Ja moge oglądać i fotki z Herką i ze Zmorką.... hmmm... ja nie mam pojecia czemu :o No ale ja trzymam kciuki by sie udało bo filmiki z dzieciakami Zmoreczki i Zmoreczki są naprawde cuuuddowne :angel:

paździoszki

Posted

Ja tez trzymam kciuki :D
A teraz zobaczcie jak dwie rasy i do tego dwie suczki potrafią się sprzymierzyć przeciwko jednej smarkuli :wink:

KLIKNIJ NA FOTKĘ!!
No i kto powiedział że niuf nie wykończy nigdy husky ???? :lol:

Guest bernulka
Posted

Pysia napisał(a):
Ja tez trzymam kciuki :D
A teraz zobaczcie jak dwie rasy i do tego dwie suczki potrafią się sprzymierzyć przeciwko jednej smarkuli :wink:

KLIKNIJ NA FOTKĘ!!
No i kto powiedział że niuf nie wykończy nigdy husky ???? :lol:

Ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: genialne :lol: jeszcze jeszcze jeszcze!!! :lol:

paździoszki :lol: