aga1215 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dawno tu nie byłam :oops: a karaluszki :wink: już taaaakie wielkie :o :angel: Quote
Pysia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Maga100 napisał(a):Pysia, zawsze możesz je sobie zostawić 8) W końcu nikt ci nie zabroni :lol: Pewnie ze bym chciała ale nigdy w zyciu nie umiałabym im zapewnic tyle miłości ile dostaną pojedynczo..... Zaraz kilka fotek wstawię :) A o galeriach powiem ludziom. Jakby co to mam nadzieję ze będa mi przysyłać zdjęcia to sama powstawiam ;) Quote
Pysia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Pierwsze wietrzenie :D To co jak wiadomo ogólnie robimy najczęściej ;) Słodkich snów Drugie wietrzenie futer Zajmujemy coraz więcej miejsca Uciekamy przed slońcem Dziwne zapachy E...to tylko kot Jako foka ;) Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :angel: a jak uciekają od słoneczka żeby im futerka nie wypłowiały :wink: Quote
Pysia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 I dalej :) Wielkie wachanie :) Dobra ciocia karmi I głaska ;) A taki jestem jak mam 3 tygodnie:) Tu chyba widać mi oko Nastepny spacer Babcia też kochana z butelką :) Ale mama smaczniejsza Babcia nas nie umie lizac - mama tak ;) Lubimy to Jestem chętny do zabawy Babcia przytulanka A ile ma z tego radości ;) Mama...cudnie z nią Śpioszek JAK MOŻNA DO NAS WŁAZIĆ W BRUDNYCH ROBOCZYCH CIUCHACH!! To nasz wujek Karol A to dziadek To ciocia Iwonka Quote
Pysia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Następne Rozpychanka na całego jestem dumny ;) A ja znudzony Zaczepka Miluiński Gorąco mi Słodziak Ciagle mi blyskają :evilbat: Zabawa Gdzie ja jestem? Nic to, tu tez mozna spac Zabawki śpią z nami Brzuszki mamy już dość zarośnięte Trzeba zacząć się buntowac bo nam mama maleje!! Pobawię się z mamą Muszę pomyśleć Nie ma jak mama Tak tez mozna spac Mówią ze jestem śmieszny :o A tak siusiam w skupieniu A tak śpię Chciałbym o sobie opowiedzieć a nikt mnie nie slucha Trawa mi przeszkadza Ale mam fafle- prawda? I tak można spac... Nareszcie zaszło słonce Na dzisiaj wystarczy ;) Quote
Pysia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Tak się dopominali o zdjęcia a teraz cisza.... :evilbat: Quote
aga1215 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Pysia - co Ty im dajesz??? :o :wink: :lol: :lol: :lol: chyba ktoś zamienił etykiety na butelkach :roflt: śliczne maleństwa :P Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 o boziu kocham te słodziaki - niesamowite są mordeczki - cud dorastania i zmieniania się maluchów przyprawia mnie o zawrót głowy :iloveyou: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Foty cudne, takie kochane kluseczki- one rosna tak szybciutko że szok :) CUDEŃKO :) Quote
Guest bernulka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Pysia! Ale códwone! Moge pokazać fotki maluchów znajomym? Moja znajoma ma niufka i napewno by chetnie obejrzała :D paździoszki Quote
Olcia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 ja siem nie odzywam bo zaraz mnie zazdrosc zerzre :lol: , ja tez chce takie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Pysia, one są takie słodkie, ze brak mi słów :angel: :angel: :angel: zazdroszczę ci ich okrutnie :wink: Quote
anetta Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Jakie slodziak, ale byym go schrupala :loveu: http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/2do4tyg97.jpg Przesliczne :D Quote
Pysia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='aga1215']Pysia - co Ty im dajesz??? :o :wink: :lol: :lol: :lol: chyba ktoś zamienił etykiety na butelkach :roflt: śliczne maleństwa :P Co im daje? W tym cały problem że to są jarosze...Za licho odkąd im dałam spapkowany Royal Babydog nie chcą mięsa ani mleka :evil: Jedynie z nabiału mleko Zmorki im smakuje :o Żadnego sera, żółteczka...nic smarkacze nie chcą jeść a jak dostaną Babydoga to miski znikają wraz z zawartością w brzuszkach :) Muszę ich oszukiwac i dodawac mięska, żółtko, serek i inne rzeczy do tej papki. Ale Gówniarze goopie nie są i jak jest za duzo tego dodane to strajk na całego !! Ech... Quote
PIKA Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Rany :D przepadłam na amen :angel: :angel: Cudowne :iloveyou: wszystkie :iloveyou: Quote
daga10011 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 jeszcze niedawno takie karaluszki byly a teraz miski pluszowe przesliczne slodziaki :P .I juz im sie na rozrabianko zbiera,mamusie zaczepiaja :D .A jakie wielkie glowy maja :P .I jak blyszcza pieknie :P .cuudowne.Zazdroszcze klusek i obserwacji ich wzrostu Quote
Pysia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Następne zdjęcia:) Te sa z około 24 dnia zycia. Liscie mi przeszkadzają! A ja lubie w trawie spać. Porozrabiałem a teraz muszę odpocząć Co by tu zbroić? Miałem męczący dzien... Ja równierz...Ciągle ktoś mnie oglądał :evil: A my lubimy być oglądani:) Przybywajcie ;) Święta trójca w rozrabianiu Jestem zly ... Quote
Pysia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Gabryjella napisał(a):jakie te chłopaki są fantastyczne :iloveyou: jak ja bym chciała takiego dużego kudlaka Nic straconego :lol: Zapraszam za rok :lol: :wink: Quote
Pysia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Świetnie:) Ja jestem uzależniona od niufów :) Najpierw jednej suczki a teraz jeszcze dodatkowo od 6 smarkaczy:) Ale jest mi z tym doskonale;) Kocham takie uzaleznienia ... Nastepne zdjęcia Leżymy w kupie ;) Teraz zapasy Wygrałem ;) Wcinamy Narazie to tyle:) Nie mam programu do zmniejszania ;) Chyba ze Malawaszka przypomni sobie o mnie :evilbat: Quote
Olcia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Pysia napisał(a): Narazie to tyle:) Nie mam programu do zmniejszania ;) Chyba ze Malawaszka przypomni sobie o mnie :evilbat: Pysia nie kombinuj, daj adres @ zaraz Ci wysle programik :lol: Quote
Recommended Posts