Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahaha najpierw przeczytałam Dzik i tak sięzastanawiam o co cho :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciągnie wilka do lasu do...dzików :diabloti: Dlatego takie skojarzenia :evil_lol:

sylwiaskalska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin: Brak mi słów hahahahaha

Mnie tez, ale uwierz, że też kilka razy widziałam wpisaną nazwę " DZip" zamiast Jeep ale "dzib "- nigdy :evil_lol:

anetta napisał(a):
Achaaa, faktycznie, Warszawa :lol::lol: Wcześniej na to nie zwróciłam uwagi :lol:
Ale, ale, czy tam jest Broniewskiego? :cool3:

Widocznie jest :diabloti:

Mam piękny karnisz drewniany w pokoju :multi: Nawet firanka się pierze, żeby powiesic czystą ;)

Wiecie co dzisiaj znalazłam w koopkach Szelmowych? Gumowe rękawice :crazyeye: Wiem chyba skad je wzięła ale szok, że się nie pochorowała od nich :roll: Na szczęście....

Posted

Pysiowata, zapodaj no jakieś fotki Twoich Zmoroszelmiastych:loveu::diabloti:, żebym miała co obejrzeć, bo za DZIBAMI nie przepadam:evil_lol:

A z Dzib - a się uhahałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobranoc

Posted

[quote name='Doginka']Pysiowata, zapodaj no jakieś fotki Twoich Zmoroszelmiastych:loveu::diabloti:, żebym miała co obejrzeć, bo za DZIBAMI nie przepadam:evil_lol:

A z Dzib - a się uhahałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dobranoc
Mam jakieś beznadziejne w aparacie. Po tych co zrobiłam terenówkom to nawet ich mi się nie chce zrzucać :roll: Wpadłabym pewnie w doła :shake:

Teraz będę walczyć z wiejskim netem i przelewami :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
osz w morde dobrze, ze o przelewach wspomniałaś :eek2::scared:

O dziwo szybko pozbyłam się kasy z konta :evil_lol: Przeważnie net wiejski nie pozwala mi na to :diabloti: Dba o moje zasoby finansowe....:cool1:

Posted

Tutaj Julcia śmieje się do Julka :loveu:

A tutaj trzyma go za palec ;)

Powycinałam Zmorce portki bo wygryzając się, porobiła sobie mega kołtuny :placz:

Posted

Byłam wczoraj u weta ze Zmorką. Jest powycinana na udach do łysa :placz: Jakby tamten wet podał jej zastrzyk łagodzacy swędzenie od razu - jak mu proponowałam- to teraz już byłoby po sprawie i miałabym śliczną niunie:cool1: A tak to nie dość, ze sunia cierpiała to jeszcze teraz nie wyglada wcale :cool3: Na dodatek brzydko pachnie bo od wylizywania się nieustannego ma powierzchowne zapalenie skóry. Niepotrzebne wydaki, leki i cierpienie psa przez niekompetencje jednej osoby :angryy: Zareagowałam od razu ale wet zbagatelizował ....
Pojutrze mam urodziny. Przekraczam pewnien próg a nadal jestem taka sama :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Zmoreczka z buzią w ciup :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Miny baba robi rozbrajające :evil_lol:

[quote name='Alicja']:diabloti::diabloti:oddaj Zmorka piłkę .....
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l140-1.jpg

trąbiszon
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l149.jpg
Przy dobrym humorze Szelmy Zmorka pozwala sobie na wiele ;)
Szelma jednak piłke odzyskała ;)

Mam taką wiosne :loveu:

Posted

czesc DZIBmaniaczko :diabloti::evil_lol::evil_lol:

niezłe foty latajacych małych wozów i lezących dużych wozów ;)
a dziewczyny no cóż ciagle czarne i wielkie ;)

Posted

Pysia napisał(a):
...Pojutrze mam urodziny. Przekraczam pewnien próg a nadal jestem taka sama :crazyeye::evil_lol:

W związku z tym, że jutro ok. 4:00 ruszam na podbój Berlina, a wrócę zapewne w godzinach takich, że już nie będziesz w stanie przyjmować życzeń, to pozwól że dziś:Rose::sweetCyb::tort::new-bday::BIG::drink1::laola::cunao:, a wypiję za Twoje zdrówko w niedzielę.
Znowu skończyć 20, to nie w kij dmuchał:loveu:;)

Posted

dbsst napisał(a):
czesc DZIBmaniaczko :diabloti::evil_lol::evil_lol:

niezłe foty latajacych małych wozów i lezących dużych wozów ;)
a dziewczyny no cóż ciagle czarne i wielkie ;)

Cześć Szpilotronico :diabloti::loveu::multi:

Erhan napisał(a):
W związku z tym, że jutro ok. 4:00 ruszam na podbój Berlina, a wrócę zapewne w godzinach takich, że już nie będziesz w stanie przyjmować życzeń, to pozwól że dziś:Rose::sweetCyb::tort::new-bday::BIG::drink1::laola::cunao:, a wypiję za Twoje zdrówko w niedzielę.
Znowu skończyć 20, to nie w kij dmuchał:loveu:;)

Przyjemnej podróży :p
Wredniaku....Ja nadal jestem ....hym....Chyba nie chciałabym mieć znowu 20 lat bo wtedy nie umiałam się tak cieszyc życiem i tak z niego korzystać ;)
Dzieki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: