Pysia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Doginka napisał(a):A czemu jesteś zła??????:cool3: Nie pytaj... Erhan napisał(a):Patrz niżej :diabloti: Normalnie blondynka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przecież nią jestem :loveu::multi::loveu::multi::evil_lol: Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Już nie zapytam:eviltong: :cool3: Ale czemu jesteś zła?????:diabloti::razz: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Doginka przeczytaj post 20452 i będziesz wiedziała :lol: Quote
Erhan Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pysia napisał(a): Przecież nią jestem :loveu::multi::loveu::multi::evil_lol: Przecież wiem:multi::lol: Nie martw się tą drobną wpadką z aparatem;) Twoje sukcesy w branży technicznej:-o:loveu: też niektórzy znają i pamiętają :lol: ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Erhan napisał(a):Przecież wiem:multi::lol: Nie martw się tą drobną wpadką z aparatem;) Twoje sukcesy w branży technicznej:-o:loveu: też niektórzy znają i pamiętają :lol: ;) :evil_lol: Nie wydaj mnie, ale ja znam fabryki samochodów od środka :diabloti: I nie ze zwiedzania :evil_lol: Ale było wesoło i o to chodziło ;):multi: Jakiś dzisiaj leniwy dzień był popołudniu :) Przyszłam ze spacerku i padłam na kanape na dole. Zamknęłam oczy i już już prawie miałam fajny odlot ale nagle do moich uszów zaczął dochodzić dźwięk szczekajacego burka. Takie szybkie hauhau. Nie :shake: Moje niufy tak nie szczekają :shake: Ale ze dźwięk był dość głosny i bliski to raczyłam otworzyć oczy.... Obok mnie stała Zmorka i darła na mnie jape z zaciętością wręcz nie zmorkową :crazyeye: Na moje pytanie czemu się drze wydarła się jeszcze bardziej. Zapytałam czy ją porąbało a ona na to pytanie odpowiedziała mi ...szczypiąc mnie :crazyeye::mad::cool1::evil_lol: Dopiero za chwile zrozumiałam :roll: Zajęłam JEJ łóżko.....:diabloti: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 malawaszka napisał(a):Doginka przeczytaj post 20452 i będziesz wiedziała :lol: Ty niedobra mścicielko - co ja Ci zrobiłam, ze skazujesz mnie na takie męki szukania zaległych postow:mad::diabloti: Pysia napisał(a):...Jakiś dzisiaj leniwy dzień był popołudniu :) Przyszłam ze spacerku i padłam na kanape na dole. Zamknęłam oczy i już już prawie miałam fajny odlot ale nagle do moich uszów zaczął dochodzić dźwięk szczekajacego burka. Takie szybkie hauhau. Nie :shake: Moje niufy tak nie szczekają :shake: Ale ze dźwięk był dość głosny i bliski to raczyłam otworzyć oczy.... Obok mnie stała Zmorka i darła na mnie jape z zaciętością wręcz nie zmorkową :crazyeye: Na moje pytanie czemu się drze wydarła się jeszcze bardziej. Zapytałam czy ją porąbało a ona na to pytanie odpowiedziała mi ...szczypiąc mnie :crazyeye::mad::cool1::evil_lol: Dopiero za chwile zrozumiałam :roll: Zajęłam JEJ łóżko.....:diabloti: Coraz bardziej lubię czytać Twoje opowieści:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRANOC Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 hahaha Zmora się nauczyła drzeć japę?? :hmmmm: ciekawe od kogo :niewiem: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cześć Pysiu! Poczytalam Twoje opowieści.... Tą z kotem, z niufowym złodziejem, tą z łóżkiem... I siem popłakałam ze śmiechu...:cool2::megagrin::megagrin: I posikałam :oops: Quote
Erhan Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Pysia']Zajęłam JEJ łóżko.....:diabloti: Głodzi, z domu wyrzuca, groźby karalne głośno wypowiada i jeszcze do tego łóżko zajmuje - to podpada pod § o znęcaniu się nad źwirzem, trzeba chyba jakiś donos do proqratury albo innego toza spłodzić:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pysia napisał(a):Nie licz na to, że zbrzydłam :diabloti: Nadal jestem śliczna i mądra :evil_lol: Wczoraj porobiłam kika fot, ale nie miałam kiedy je zrzucić na kompa. Dzisiaj byliśmy w gościach u malutkiej Julci :loveu: To nowe dzieci w rodzinie :multi: Jest śliczna, różowiutka, pachnąca i taka delikatna :loveu::loveu::loveu: Nie mogłam się napatrzeć na te maluteńkie paluszki i nóżki :loveu: Porobiłam foty, mnie porobiono z zadowoloną Juleczka i....wstrętna ciotka Pysia zaczęła grzebać w aparacie :mad: Chciałam przestawić ustawienia, żeby na manualu z lampą robić i....:angryy::angryy::angryy: SKASOWAŁAM WSZYSTKIE FOTY :angryy::angryy::angryy: Jestem tak na siebie wściekła, że jakby,m miała kija to sama bym się lała :mad: Potem zrobiłam kilka zdjęć, ale mała była już zmęczona i śpiąca :placz: Poprosiłam Rafała żeby odzyskał utracone fotki, ale kiedy to się stanie i czy się stanie - to nie wiem :-( Mówcie do mnie miszczu......:angryy: "Miszczu" pożyczyć Ci kija:diabloti::diabloti: Quote
AlKil Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 O MÓJ MISZCZU!!! jestem pod wrażeniem Twojego ostatniego osiągnięcia...:crazyeye: Nauczysz mnie kasować foty??? Plizzzz.....:modla::modla::modla: Quote
Pysia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Doginka']Ty niedobra mścicielko - co ja Ci zrobiłam, ze skazujesz mnie na takie męki szukania zaległych postow:mad::diabloti: Coraz bardziej lubię czytać Twoje opowieści:evil_lol: DOBRANOC Ale ja nie jestem do końca przekonana o mojej miłosci do przeżywania " przygód" :diabloti: [quote name='malawaszka']hahaha Zmora się nauczyła drzeć japę?? :hmmmm: ciekawe od kogo :niewiem: :evil_lol: Od Twojej Lunety i Pepy :mad: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Poczytalam Twoje opowieści.... Tą z kotem, z niufowym złodziejem, tą z łóżkiem... I siem popłakałam ze śmiechu...:cool2::megagrin:I posikałam :oops: No jasne....Nieustannie ktoś się ze mnie śmieje :roll::evil_lol: [quote name='Erhan']Głodzi, z domu wyrzuca, groźby karalne głośno wypowiada i jeszcze do tego łóżko zajmuje - to podpada pod § o znęcaniu się nad źwirzem, trzeba chyba jakiś donos do proqratury albo innego toza spłodzić:mad::evil_lol: Ty mnie tu technikami płodzenia nie strasz :diabloti: [quote name='Medorowa']"Miszczu" pożyczyć Ci kija:diabloti::diabloti: Mam swój :angryy: [quote name='AlKil']O MÓJ MISZCZU!!! jestem pod wrażeniem Twojego ostatniego osiągnięcia...:crazyeye: Nauczysz mnie kasować foty??? Plizzzz.....:modla::modla::modla: Jam jest - TWÓJ MISZCZ :diabloti::loveu: Kasować fot Cię nie nauczę bo jakoś tak samo mi wyszło :diabloti: Zepsułam dzisiaj w pracy dwie drukarki :crazyeye: Jednej się już nie dało naprawić a drugą próbował informatyk ale nie dał rady. Ja ją zbluzgałam, pokombinowałam w kompie i....jakimś sposobem zaczęła działać :crazyeye: Informatyk złapał się za głowę, rzekł że to niemożliwe i poszedł. Do tej pory zastanawiam się o co mu chodziło :cool3::diabloti: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pysia napisał(a): Zepsułam dzisiaj w pracy dwie drukarki :crazyeye: Jednej się już nie dało naprawić a drugą próbował informatyk ale nie dał rady. Ja ją zbluzgałam, pokombinowałam w kompie i....jakimś sposobem zaczęła działać :crazyeye: Informatyk złapał się za głowę, rzekł że to niemożliwe i poszedł. Do tej pory zastanawiam się o co mu chodziło :cool3::diabloti: Bo Ty miszczunio jesteś w czarowaniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Piękne będziemy mieć Święta Bozego Narodzenia tego roku :diabloti: Białe :evil_lol: Ciekawe czy w sobote przyjedzie do mnie gwiazdka :diabloti: Zmoroszelmom śnieg nie przeszkadza w likwidacji moich wielkich tuji :mad: Chyba chcą mieć wgląd na plac sąsiadki bo podkopują mi drzewka stanowiące zywopłot :angryy: Quote
Doginka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ty się nie znasz, One poprostu odśnieżają posesję, żebyś sobie nog na śniegu nie połamała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Doginka napisał(a):Ty się nie znasz, One poprostu odśnieżają posesję, żebyś sobie nog na śniegu nie połamała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyli uważasz, że ja się czołgam na tych nogach pod 3-metrowymi tujami- tak? :cool1: Quote
Doginka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Pysia']Czyli uważasz, że ja się czołgam na tych nogach pod 3-metrowymi tujami- tak? :cool1: Hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 znowu sie przeziębiłam przez tą zimę:placz: Quote
asher Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Pysiu, może chcesz się wprawić w wypychaniu? :diabloti: Mam kandydata :mad::mad::mad: Quote
Pysia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Doginka']Hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Nie śmiej się dziadku...;) [quote name='malawaszka']znowu sie przeziębiłam przez tą zimę:placz: Wiesz co? Człowiek jest stworzony aby spać w nocy, pracować do południa i bawić się popołudniu ;) Zaburzenie tego rytmu grozi częstymi chorobami :diabloti: [quote name='asher']Pysiu, może chcesz się wprawić w wypychaniu? :diabloti: Mam kandydata :mad::mad::mad: Dawaj! Wypcham :diabloti: Nie czuję świąt. Jakby nie miały być :crazyeye: Kompletnie totalnie NIC :roll: Chyba potrzebuję wypoczynku... Quote
Pysia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 malawaszka napisał(a):błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mdleje: Zaczęłam Ci robić berecik na drutach :diabloti: Z moheru :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Pysia napisał(a):Zaczęłam Ci robić berecik na drutach :diabloti: Z moheru :evil_lol: sie pospiesz bo wiosna pędzi ku nom :diabloti: i koloru lila ma być :loveu: Quote
Recommended Posts