LAZY Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 asher napisał(a):Pysia napisał(a):Proszę sie nie smiac !! :wink: :lol: Ta swinka to ukochana zabawka Seti :) Teraz jak wychodzi na spacer to zabiera ja ze sobą :lol: Nieładnie, jaki z niej samolub! Zabiera swinię ze soba, żeby się dzieci przypadkiem nią nie bawiły :roll: :lol: Hahahahah.... Quote
arima Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Justi0022 napisał(a):arima napisał(a): Pysia to chyba wszystkie niufki lubią świńki :lol: :lol: Bonek dostał identyczną jak był malutki od Alfika i do dziś sie z nią nie rozstaje :D I co rano jak ją zobaczy to cieszy sie jakby ją dopiero dostal :D :D O tym samym pomyślałam, ale się nie chciałam wtrącać, bo Bonek nie mój i jego pasję świnkową znam z opowieści Alfikowej :wink: Coś musi być w tych świnkach :lol: Niufki kochają świnie!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jak sie będziecie teraz do jakiegoś niufka wybierać,to już wiecie co mu kupić w prezencie :D Quote
daga10011 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 leonki tez kochaja :lol: pamietam walke o swinke u Alfika-dali sie nieladnie zachowal i ukradl Alfikowa swinke :lol: .Po naszej swince same strzepy sie walaja :-? Quote
arima Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 a widzisz,niufy szanują świńki :lol: nasza jest jak nowa :D Quote
Pysia Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 arima napisał(a):a widzisz,niufy szanują świńki :lol: nasza jest jak nowa :D Nasza tez nienaruszona :) A Zmorka samolubna nie jest ;) Myśle ze piszcząca świnka przypomina jej malucha :lol: Quote
daga10011 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 no bo niufy sa spokojne,a leony nie :lol: zreszta-u was swinka na jednego przypadala-a u mnie na 3 walczace miedzy soba o ta swinke :lol: Quote
asher Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Pysia napisał(a):A Zmorka samolubna nie jest ;) Myśle ze piszcząca świnka przypomina jej malucha :lol: To znaczy, że gumową świnię kocha brdziej, niż rodzone dzieci :( Bo to ją, a nie je zabiera na spacer :( :lol: Quote
arima Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Pysia czy masz adres mailowy tej pani co niufa na raty chciała kupić???? Zobacz -tego mogłaby wziąść śmiało.Taki duży już nie jest taki drogi w odchowaniu :x http://schronisko.boo.pl/photo/kwarantanna/index.php?show=29 Quote
Pysia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ta pani chciała zabawkę dla chorego dziecka.....Nie widzę mozliwosci poniewaz pracujemy z chorymi dziecmi i wiem co to jest. Nie da sie opiekować dzieciakiem z problemami i niufem na dodatek nie mając pieniedzy. Co będzie jak maluch pójdzie do szpitala? Mama bedzie siedziec przy nim z niufem? Ludzie są poprostu niepowazni. Ona poprostu miała zachciankę i cudowny sposób na uzdrowienie dziecka.... Arima czy Ty nie śpisz ? Bo ja mam dyżur i nudno mi..... Quote
arima Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Nie śpie :x Nie wiedziałam,o tym dziecku :x Quote
Pysia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 A masz GG ? Mój to 4025178. Wysłałam Waszce zdjecia - może dzisiaj w dzień wstawi :) Chyba ze Ci wysłać - pobawisz sie . Tylko maila nie mam..... Quote
daga10011 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 mi mozesz wyslac-ja cierpie na bezsennosc :oops: Quote
daga10011 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 5 foteczek tylko-bo sie zagadalam no i moj program nie zmniejsza hurtowo zobaczcie jak sie blyszcza :P troskliwa mamcia slodki pychol klusek coraz wiekszy slodka mordeczka Quote
Alicja Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Słodziaki :angel: co fotka to większe :o Już nie mogę się doczekać aż otworzą ślepka :D Quote
Pysia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 haloooo tu malawaszka - zgadnijcie gdzie jestem :grins: :lol: :evilbat: Quote
Alicja Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Pysia napisał(a):haloooo tu malawaszka - zgadnijcie gdzie jestem :grins: :lol: :evilbat:no tak znowu męczysz dzieciaki Zmorki :lol: :lol: Quote
Daisunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Jaaakieeee słodkie Maluszkiiii :D łojjjj ;) zakochalam sie w nich ;) a malawaszka jest pewnie u Pysi (?) Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 hihih byłam i męczyłam maluchu, które juz wcal nie są takie maluchy :o Quote
dbsst Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ja nie moge najslodszy slodziak polknal slimaka Quote
Pysia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Wieczorem znowu wyslę nastepne :) Kochane moje Critersy :) Wycisną ze mnie ostatni kilogram ;) Znikam przez nie w oczach :fadein: Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 :-? musze częściej chodzić do Pysi to może i ja troszke znikne :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 malawaszka napisał(a)::-? musze częściej chodzić do Pysi to może i ja troszke znikne :hmmmm:oj bo aczną się kolejki do znikania ustawiać :wink: Quote
Pysia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Zniknać nie tak szybko :wink: Trzeba pobyć u mnie kilka dni....i nocy tez :lol: Niania Gabi coś o tym wie :D Quote
Gabcia26 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 :D :D :D a owszem, owszem ubyło mi 2kg :D :D Ale tak poważnie to jestem cholernie zadowolona z tego tygodniowego "urlopu". I co z tego że sypiałam po 2,3 godziny na dobe czasami dłużej,najważniejsze były pociechy i praca Pysi :D Pysia, ja tam jeszcze wróce :lol: :lol: Malawaszka...pozdrawiam gorąco i nie daj sie pijawkom :D :D Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Gabi :calus: ojjj żeby tak i ze mnie wyssały conieco :lol: to kiedy przyjeżdżasz?? :lol: wpadnę popilnować maluszków jak pójdziesz spać :lol: :wink: Quote
Recommended Posts