Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Pysia napisał(a):
Proszę sie nie smiac !! :wink: :lol: Ta swinka to ukochana zabawka Seti :) Teraz jak wychodzi na spacer to zabiera ja ze sobą :lol:

Nieładnie, jaki z niej samolub! Zabiera swinię ze soba, żeby się dzieci przypadkiem nią nie bawiły :roll: :lol:

Hahahahah....

Posted

Justi0022 napisał(a):
arima napisał(a):

Pysia to chyba wszystkie niufki lubią świńki :lol: :lol: Bonek dostał identyczną jak był malutki od Alfika i do dziś sie z nią nie rozstaje :D I co rano jak ją zobaczy to cieszy sie jakby ją dopiero dostal :D :D

O tym samym pomyślałam, ale się nie chciałam wtrącać, bo Bonek nie mój i jego pasję świnkową znam z opowieści Alfikowej :wink: Coś musi być w tych świnkach :lol:

Niufki kochają świnie!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jak sie będziecie teraz do jakiegoś niufka wybierać,to już wiecie co mu kupić w prezencie :D

Posted

arima napisał(a):
a widzisz,niufy szanują świńki :lol: nasza jest jak nowa :D

Nasza tez nienaruszona :)
A Zmorka samolubna nie jest ;) Myśle ze piszcząca świnka przypomina jej malucha :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A Zmorka samolubna nie jest ;) Myśle ze piszcząca świnka przypomina jej malucha :lol:

To znaczy, że gumową świnię kocha brdziej, niż rodzone dzieci :( Bo to ją, a nie je zabiera na spacer :( :lol:

Posted

Ta pani chciała zabawkę dla chorego dziecka.....Nie widzę mozliwosci poniewaz pracujemy z chorymi dziecmi i wiem co to jest. Nie da sie opiekować dzieciakiem z problemami i niufem na dodatek nie mając pieniedzy. Co będzie jak maluch pójdzie do szpitala? Mama bedzie siedziec przy nim z niufem? Ludzie są poprostu niepowazni. Ona poprostu miała zachciankę i cudowny sposób na uzdrowienie dziecka....
Arima czy Ty nie śpisz ? Bo ja mam dyżur i nudno mi.....

Posted

A masz GG ? Mój to 4025178.
Wysłałam Waszce zdjecia - może dzisiaj w dzień wstawi :) Chyba ze Ci wysłać - pobawisz sie . Tylko maila nie mam.....

Posted

:D :D :D a owszem, owszem ubyło mi 2kg :D :D
Ale tak poważnie to jestem cholernie zadowolona z tego tygodniowego "urlopu". I co z tego że sypiałam po 2,3 godziny na dobe czasami dłużej,najważniejsze były pociechy i praca Pysi :D
Pysia, ja tam jeszcze wróce :lol: :lol:
Malawaszka...pozdrawiam gorąco i nie daj sie pijawkom :D :D