dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 :iloveyou: jaki ziewajacy krecik :D jacy oni juz wielgachni powiedz im zeby tak szybko nie rosli ;) Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='dbsst'] :iloveyou: jaki ziewajacy krecik :D jacy oni juz wielgachni powiedz im zeby tak szybko nie rosli ;) Debe jak dla mnie to on krzyczy zeby go do cyca odlozyc :lol: Quote
asher Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='malawaszka']na początku mieściły się w jednej :lol: 8) :o A co to jest? Jakieś specjalne miski na szczeniaki? :lol: [quote name='Pysia']Drze sie w niebogłosy.... Ciągle muszę go kłaść do góry brzuchem.... hahaha, urodzony leń :lol: :lol: :lol: A jak się miewa Seti? Quote
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 żeby rosnąć trzeba duuuzo jesc :angel: żeby rosnąć trzeba duuuzo spac :D żeby rosnąć mamusia musie się nami duuuzo opiekowac :P Quote
PIKA Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Rany jakie kreciki :angel: Nie do pomyslenia, że ja tez takiego w domu niedawno mialam, a teraz ponad 4-ro tygodniowy kawaler już widzi i słyszy :D Pysia napisał(a): ] Nie mają wstążeczek bo są pozaznaczane lakierem do paznokci. :o Lakierem? :o Przeciez lakier to czysta chemia wchłaniająca się przez skóre :o Pysia, nie odpowiedziałas mi czemu wiązałas pępowinki? :oops: Quote
Camara Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='malawaszka'] kochana Setulka :calus: ojoj :( jaka bidulka umordowana :kiss_2: Quote
Pysia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 PIKA napisał(a):Rany jakie kreciki :angel: Nie do pomyslenia, że ja tez takiego w domu niedawno mialam, a teraz ponad 4-ro tygodniowy kawaler już widzi i słyszy :D Pysia napisał(a): ] Nie mają wstążeczek bo są pozaznaczane lakierem do paznokci. :o Lakierem? :o Przeciez lakier to czysta chemia wchłaniająca się przez skóre :o Pysia, nie odpowiedziałas mi czemu wiązałas pępowinki? :oops: A co ? Nie wiąże sie ?? W ilu hodowlach byłam to wiązali :wink: Wiąże sie aby krewka nie leciała i szybciej pępowimka wysychała i odpadała nie slimacząc się. Quote
Pysia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Kurcze - zapomniałam o lakierze napisać :lol: Moze to i chemia ale niufki maja puchate futerko i maluje sie koniuszki włosków. Lepsze to niż śmierć przez uduszenie a jest to rasa mająca tendencje do łapania za wszystko co wystaje ( patrz ratownictwo ) :lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='Olcia']Debe jak dla mnie to on krzyczy zeby go do cyca odlozyc :lol: oj tam do cycka tylko jedno Ci w glowie ;) jaki piekny motylus jaka sliczna ma trabeczke (pewnie niektorzy powiedza ale ten cyuc nie dobry ;) :lol: ) hehehehe jakie sprytne sposoby ale czy malowanie chlopcow nie wplynie na pozniejsze ich poczucie meskosci 8) :lol: Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 to zwijanie w rurke to musi miec po mamusi albo po tatusiu, bo to genetyczne :lol: np.czlowiek ktory nie umie zwinac jezora w rurke nie nauczy sie a ja umiem hahahahahah a pewnie tak zrobil bo od cyca go zabrali :lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):to zwijanie w rurke to musi miec po mamusi albo po tatusiu, bo to genetyczne :lol: np.czlowiek ktory nie umie zwinac jezora w rurke nie nauczy sie a ja umiem hahahahahah a pewnie tak zrobil bo od cyca go zabrali :lol: psia kosteczka a ja nie umiem jezyka zwijac ;( hehehe i znowu cycochy w temacie ;) i kto zaczyna te cycaste temaciki sie grzecznie pytam ;) :lol: :fadein: Quote
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 hihih no musi być cycaty temat w galerii matki karmiącej nie?? także jest wszystko OK!! 8) Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 no Waszka racje masz :lol: cycate gora :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):ja nie :D hmmm :hmmmm: to dziwne bo mnie sie wydawalo ze TY Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):ja nie :D hmmm :hmmmm: to dziwne bo mnie sie wydawalo ze TY to przez ten upal Ci sie tak zdawalo, ale to tylko zwidy kochana Debe masz :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):ja nie :D hmmm :hmmmm: to dziwne bo mnie sie wydawalo ze TY to przez ten upal Ci sie tak zdawalo, ale to tylko zwidy kochana Debe masz :lol: :lol: :lol: :lol: hm mowisz to ja moze pojde ochlonac pod jakims lodowatym prysznicem :evilbat: :D Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):ja nie :D hmmm :hmmmm: to dziwne bo mnie sie wydawalo ze TY to przez ten upal Ci sie tak zdawalo, ale to tylko zwidy kochana Debe masz :lol: :lol: :lol: :lol: hm mowisz to ja moze pojde ochlonac pod jakims lodowatym prysznicem :evilbat: :D ja bylam pomoglo , bo tez jakies dziwne rzeczy zaczynalam widziec :lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):ja nie :D hmmm :hmmmm: to dziwne bo mnie sie wydawalo ze TY to przez ten upal Ci sie tak zdawalo, ale to tylko zwidy kochana Debe masz :lol: :lol: :lol: :lol: hm mowisz to ja moze pojde ochlonac pod jakims lodowatym prysznicem :evilbat: :D ja bylam pomoglo , bo tez jakies dziwne rzeczy zaczynalam widziec :lol: hihihi a coz to widzisz takiego dziwnego tak bardzo mnie to interesuje :D Quote
PIKA Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Pysia napisał(a): PIKA napisał(a): Pysia, nie odpowiedziałas mi czemu wiązałas pępowinki? :oops: A co ? Nie wiąże sie ?? W ilu hodowlach byłam to wiązali :wink: Wiąże sie aby krewka nie leciała i szybciej pępowimka wysychała i odpadała nie slimacząc się. A mnie hodowczyni i do tego wetka, która odebrala w zyciu milion porodów , nie kazała wiązać :oops: Powiedziala, że jeżeli suka sama nie przegryzie pępowiny to nalezy ja przerwać i lekko po przerwaniu zacisnąc na końcach (nie ciąć) wtedy krew nie leci, jjezeli by leciala to dopiero zawiązać . Bo jesli suka sama przegryza to automatycznie zaciska naczynka krwionośne i to nie krwawi. I faktycznie u mnie nie krwawilo i wszystko ładnie się zagoiło. W ciagu pierwszego tygodnia nie moglam znaleźć miejsca po pepowince Biedne suki rodzą same, :( bez asysty człowieka, nikt nie wiąże pępowin i nic zlego się nie dzieje :wink: A co do lakieru to dzięki za wyjaśnienie :D Nie wiedziałam, ze male niufki tak się wszystkiego czepiają :lol: Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 lepiej nie pytaj, tylko skojarz sobie ze tydzien wyposzczona jestem :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):lepiej nie pytaj, tylko skojarz sobie ze tydzien wyposzczona jestem :lol: :lol: łoooooooooooo to wspolczuje szczerze 8) Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):lepiej nie pytaj, tylko skojarz sobie ze tydzien wyposzczona jestem :lol: :lol: łoooooooooooo to wspolczuje szczerze 8) od jutra nadorbie, ale jak za to bedzie smakowalo :multi: :oops: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):lepiej nie pytaj, tylko skojarz sobie ze tydzien wyposzczona jestem :lol: :lol: łoooooooooooo to wspolczuje szczerze 8) od jutra nadorbie, ale jak za to bedzie smakowalo :multi: :oops: badz silna nie uschnij do jutra Quote
Recommended Posts