malawaszka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Zdjęcia Zołzy były na topicu o pokazie ratown. wodnego w Dąbrowie :D Quote
daga10011 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 alez one rosna szybko :P ..a najednej fotce brat jest duzo wiekszy od drugiego :o -tak jest naprawde czy to tylko fota?????????? Quote
LAZY Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Piękne....Ehh...a ta wstrętna totalna psychopatka je odwiedza tak bezkarnie i jeszcze sie chwali :evil: :oops: Quote
malawaszka Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 jemy to i szybko rośniemy :angel: a mnie się śniło, że już ważą po 3 kg :oops: :lol: Quote
daga10011 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 jakie zarloki :lol: 3 kilo bardzo niedlugo beda wazyc :wink: :lol: Quote
Pysia Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Goraco im teraz biedakom:( Niech sie troszkę ochlodzi bo wszyscy padniemy na udar cieplny... :-? Quote
daga10011 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 no mogloby spasc tak do 24 stopni :roll: moje tez cierpia-to takie futrzaki musza podwojnie cierpiec :-? Quote
Pysia Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Ale niebo mówi ze juz niedługo ...Błyska sie w oddali bardzo . Ja tez sie rozpuszczam... Quote
PIKA Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Spóźnione gratulacje dla całej rodzinki za taki męski :o miocik :angel: Pysia a czemu im wiązałas pępowiny? Pysia napisał(a):Goraco im teraz biedakom:( Podobno takie maluchy nie potrafią sobie jeszcze "regulowac temeratury" :( Quote
Olcia Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 aaaaaaaaa jakie superasnie kluski z nich juz sa :lol: Quote
Pysia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Kluseczki grubiutkie. I rosną jak na drożdżach. Obserwuję juz różne charaktery: jeden jest taki ruchliwy i ciekawski- tego najbardziej wszyscy lubimy, drugi znowu spioch, trzeci to taki mały dominant, czwarty walczy ciągle z trzecim, piąty słodziak - jak się go połozy do góry brzuszkiem tak zasypia, a szósty.....no cóz- ten to będzie uciekinier :lol: Wszyscy miny robia obłędne wyciągając języczki. Jak się przy nich kładę to włazą na mnie i . Niania Gabi wywiozła od nas pamiątkę po jednym :evilbat: Wzięła go na ręce a on przyssał jej się do brody. Jak go odrywała to nie mógł się odessać :lol: A potem patrzymy a Gabi ma na środku brody malinkę :klacz: :roflt: :o Wijami już nie są tylko pijawkami i to z tego największego tropikalnego gatunku..... :baby: :saint1: I jeszcze opite :angel: Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 to ja poprosze tego spiocha z ciocia Olą napewno sie wyspi :D Quote
PIKA Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):to ja poprosze tego spiocha z ciocia Olą napewno sie wyspi :D Nie, ja go wezmę, z Tobą się nie wyśpi, bo jak widziałam od 9 buszujesz na dogo, a ja dopiero wstałam :lol: Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):to ja poprosze tego spiocha z ciocia Olą napewno sie wyspi :D Nie, ja go wezmę, z Tobą się nie wyśpi, bo jak widziałam od 9 buszujesz na dogo, a ja dopiero wstałam :lol: bo mi buraki zaczely na lozku szalec i czulam sie jak na morzu zaczynalo mi sie robic niedobrze od tego bujania i skakania to wstalam Quote
PIKA Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia masz niewychowane psy :-? Moja spi, dopóki ja nie wstane 8) Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='PIKA']Olcia masz niewychowane psy :-? Moja spi, dopóki ja nie wstane 8) ta one mnie obudzily a same dalej poszly spac :evil: Quote
asher Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 hahaha, malinowe pijawki :lol: Teraz już są cudne, a jak trochę jeszcze podrosną to ja sobie nawet nie umiem wyobrazić co będzie się w tym topiku działo :D Wsdzystkie się roztopimy :iloveyou: Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 okarze sie ze Pysia bedzie miala nalot dogomaniakow w domu :D Quote
anetta Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 :loveu: a czemu nie maja wstazeczek? :fadein: piąty słodziak - jak się go połozy do góry brzuszkiem tak zasypia Ja chce tego :angel: Quote
Pysia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='anetta']:loveu: a czemu nie maja wstazeczek? :fadein: piąty słodziak - jak się go połozy do góry brzuszkiem tak zasypia Ja chce tego :angel: Nie mają wstążeczek bo są pozaznaczane lakierem do paznokci. Wstążeczki sa niebezpieczne: suka moze poddusic a i same mogą sobie zrobić krzywdę. Ten co zasypia to jak juz nie śpi takim aniołkiem nie jest.... :angel: Drze sie w niebogłosy.... :evilbat: Ciągle muszę go kłaść do góry brzuchem.... Wysłałam Waszce zdjęcia i nic :( Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 WASZKA czarownico nie badz sknera podziel sie zdjeciami, ty ty niedobra jedna szybko zdjecia wstawiaj Quote
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 no już już - nie było mnie baby jedne - wczoraj cały dzień mnie nie było a teraz była burza i wyłączyłam kompa bo bałam sie ze mi go rozwali :-? Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 tlumaczy sie tylko winny wstawaj zdjecia ale juz :lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Fotki wczorajsze :fadein: Kochana Gabi z maluszkiem :angel: na początku mieściły się w jednej :lol: 8) jedzonko :fadein: kochana Setulka :calus: maluszki śpią gdzie popadnie byle było chłodniej :P :angel: i Gabi z synkiem i z Tommym Quote
Recommended Posts