Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Spóźnione gratulacje dla całej rodzinki za taki męski :o miocik :angel:

Pysia a czemu im wiązałas pępowiny?

Pysia napisał(a):
Goraco im teraz biedakom:(

Podobno takie maluchy nie potrafią sobie jeszcze "regulowac temeratury" :(

Posted

Kluseczki grubiutkie. I rosną jak na drożdżach. Obserwuję juz różne charaktery: jeden jest taki ruchliwy i ciekawski- tego najbardziej wszyscy lubimy, drugi znowu spioch, trzeci to taki mały dominant, czwarty walczy ciągle z trzecim, piąty słodziak - jak się go połozy do góry brzuszkiem tak zasypia, a szósty.....no cóz- ten to będzie uciekinier :lol: Wszyscy miny robia obłędne wyciągając języczki. Jak się przy nich kładę to włazą na mnie i . Niania Gabi wywiozła od nas pamiątkę po jednym :evilbat: Wzięła go na ręce a on przyssał jej się do brody. Jak go odrywała to nie mógł się odessać :lol: A potem patrzymy a Gabi ma na środku brody malinkę :klacz: :roflt: :o Wijami już nie są tylko pijawkami i to z tego największego tropikalnego gatunku..... :baby: :saint1: I jeszcze opite :angel:

Posted

Olcia napisał(a):
to ja poprosze tego spiocha z ciocia Olą napewno sie wyspi :D

Nie, ja go wezmę, z Tobą się nie wyśpi, bo jak widziałam od 9 buszujesz na dogo, a ja dopiero wstałam :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):
to ja poprosze tego spiocha z ciocia Olą napewno sie wyspi :D

Nie, ja go wezmę, z Tobą się nie wyśpi, bo jak widziałam od 9 buszujesz na dogo, a ja dopiero wstałam :lol:

bo mi buraki zaczely na lozku szalec i czulam sie jak na morzu zaczynalo mi sie robic niedobrze od tego bujania i skakania to wstalam

Posted

hahaha, malinowe pijawki :lol: Teraz już są cudne, a jak trochę jeszcze podrosną to ja sobie nawet nie umiem wyobrazić co będzie się w tym topiku działo :D Wsdzystkie się roztopimy :iloveyou:

Posted

[quote name='anetta']:loveu:

a czemu nie maja wstazeczek? :fadein:

piąty słodziak - jak się go połozy do góry brzuszkiem tak zasypia

Ja chce tego :angel:
Nie mają wstążeczek bo są pozaznaczane lakierem do paznokci. Wstążeczki sa niebezpieczne: suka moze poddusic a i same mogą sobie zrobić krzywdę.
Ten co zasypia to jak juz nie śpi takim aniołkiem nie jest.... :angel: Drze sie w niebogłosy.... :evilbat: Ciągle muszę go kłaść do góry brzuchem....
Wysłałam Waszce zdjęcia i nic :(

Posted

Fotki wczorajsze :fadein:

Kochana Gabi z maluszkiem :angel:

na początku mieściły się w jednej :lol: 8)

jedzonko :fadein:

kochana Setulka :calus:

maluszki śpią gdzie popadnie byle było chłodniej :P

:angel:

i Gabi z synkiem i z Tommym