Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Wieści będa teraz przychodzic od czasu do czasu bo banda gówniarzy absorbuje nas bardzo :) Wcinają jak złoto a Zmorka jest najwspanialszą mamą pod słoncem :D Opiekuje się nimi wspaniale !!!!! Jestem przyznam sie zdziwiona bo wiem że niufki matkami są nieciekawymi...A tu taka niespodzianka miła :)

Posted

Pysia napisał(a):
Wieści będa teraz przychodzic od czasu do czasu bo banda gówniarzy absorbuje nas bardzo :)

Już? :o To co będzie za jakieś trzy tygodnie? :smhair2: :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wieści będa teraz przychodzic od czasu do czasu bo banda gówniarzy absorbuje nas bardzo :) Wcinają jak złoto a Zmorka jest najwspanialszą mamą pod słoncem :D Opiekuje się nimi wspaniale !!!!! Jestem przyznam sie zdziwiona bo wiem że niufki matkami są nieciekawymi...A tu taka niespodzianka miła :)
:bigcry:

Posted

Jak to rzadko będziecie pisac??? Buuuu...ja kcem często! Waszka skoro juz sie w łaski wkupiłaś to Twoja w tym głowa, zeby było tu pelno zdjęc czarnych malusszków i obszernych informacji z kazdego dnia!

Posted

[quote name='Pysia']Zmorka jest najwspanialszą mamą pod słoncem :D Opiekuje się nimi wspaniale !!!!! Jestem przyznam sie zdziwiona bo wiem że niufki matkami są nieciekawymi...A tu taka niespodzianka miła :)

Pysia, bo to nie jest zwykła niufka, to jest Zmorka :wink:

Dużo siły na nadchodzące tygodnie :lol:

Guest bernulka
Posted

[quote name='malawaszka']

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

paździoszki :angel:

Posted

to jak niekonczaca sie opowiesc to moze i Atrey??????? :oops: ..moja ulubiona bajka :oops: ...cudne sa..Pysia-700 gram to duzo u leonow :o ..nie wiem jak u niufkow :oops: ..a co do Africa-moze by tak przerobic?African Black obsession????????? :oops: