Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

:o :o :o ale szowinistyczny miot sie trafił...hihih...
Ja wiem czemu, ja wiem! Zmorka wyczuła, ze cchesz jej koelzanke dokoptowac...wiec postarała sie o wyłącznosc Ciebei dla siebie i nie ma kolezanki :lol:

Gratulacje!! I pisz jak sie czuje dzielna mama, co i jak...wszystko pisz i zdjęcia dawajcie!

Posted

a ja tak sobie wydumałam, że Zmorka jakimś cudem wiedziała, że gdyby powiła córę... to ja bym się mogła złamać... i niufeczkę sprowadzić do domu :roll: a tak nie mam dylemata :lol:

Posted

Camara napisał(a):
a ja tak sobie wydumałam, że Zmorka jakimś cudem wiedziała, że gdyby powiła córę... to ja bym się mogła złamać... i niufeczkę sprowadzić do domu :roll: a tak nie mam dylemata :lol:

hehehehehe

Guest bernulka
Posted

PYSIU!!! GRATULACJE!!! :BIG: JAk się ciesze!!! :BIG: Też chcę zobaczyć glizdki :evilbat: :oops: :cry: Waszka ale ci zazdroszczEE!!! :angel: My kkcccceeemmmyy fotki :BIG: Ale 6 chlopców, super!!! I nie będzie Alicji w Krainie Czarów... A co u Zmoreczki jeszcze?? :angel:

paździoszki

Posted

Pysiu, nic się nie odzywasz????????????? Odsypiasz zarwaną nockę? :roll:

Napisz coś o Zmorce i dzieciaczkach, jakiego chociaż są koloru? Czy tylko czarne? Zdrowe?
Danka

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko czarne :fadein:

Zdrówko maluszków :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
ale ty tajemnicza jesteś :wink:

zdrówko chłopaków ich dzielnej mamci i babci :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG:

Posted

malawaszka napisał(a):
Zdrówko maluszków :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

rety - jak Ci się udało dorwac do kompa :o
zdrówko Oliwki :lilangel: :lilangel: :lilangel:
zdrówko drużyny Zmorkowej :drinking:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo ja nic więcej nie wiem, tylko Pysia wcześniej mówiła, że inne się nie mogą urodzić :lol:
oj a ja myślałam ze już masz fotki :lol:
a co u Pysi :roll:

Posted

aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):

rety - jak Ci się udało dorwac do kompa :o
zdrówko Oliwki :lilangel: :lilangel: :lilangel:
zdrówko drużyny Zmorkowej :drinking:

hihihi co idę do kuchni coś przynieść to mam po drodze na dogo :lol:

Posted

Ja tak na szybko. Jestem wycienczona. Zmorka ma się swietnie. Gorzej ze mna :-? Maluchy sa okropne. Cały czas sie wija, ruszaja , szaleją....Mam wrazenie ze wyssią Zmorkę do szczętu :o Zapomnijcie o braniu ich na rece!! Za nic sie tego robactwa utrzymać nie da. To są karaluchy, wije i glisty i to z tych ruchliwych gatunków. :lol: :HUT012: Jak mi juz całkiem zalezą za skóre to podtuczymy i zjemy :wink: Zdjęcia byle jakie wyslę bo wije są nie do opanowania na zdjecie. :lol:

Posted

:eek2: :eek2: To jets jedyny miot 6 karaluchow!!! :o Trza to do Ksiegi Guinessa wpisac :D

Gratuluje Zmorko i Pysiu :BIG: Cos niesamowiteo :flasings:
Kurcze, ale zeby az 6 chlopow.... :o :stupid: :shake: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czekamu na zdjecia tych wijacych sie pijawek :angel: