Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Pysia napisał(a):Wszędzie jest czysto :crazyeye: Chodniczki na schodach czyściutkie, dywaniki lśnią a podłoga.... na tej to chyba można jeść ;) Idę dalej. Kanapa ma czysty koc i do tego nie rozbebłany. Drzwi wejściowe są czyste, kosze na śmieci stoją w miejscach dostępnych i w całym domu pachnie cytrynką :loveu: Aż się rozmarzyłam :loveu::loveu: Quote
Erhan Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Coś nam tu dziś Pysia nieczęsto zagląda, chyba się znowu w czarownicę bawi i na mopie lata :evil_lol: :Rose: Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Erhan napisał(a):Coś nam tu dziś Pysia nieczęsto zagląda, chyba się znowu w czarownicę bawi i na mopie lata :evil_lol: myślisz, że w pracy też na mopie lata????? :errrr: Quote
Pysia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Erhan napisał(a):Może Ty w domciu trzymasz nie Niufki, tylko buldo(g)żery albo inne (w)glebo(w)gryzarki :razz::diabloti: Do głowy przychodzi mi jeszcze nieprawidłowa dietka Twoich Aniołków, może uzupełniają sobie niedobór makro i mikroelementów w organizmie, a i komponenty wysokobiałkowe też mogą wygrzebać :diabloti: - hej co żujesz? - miemsko. - a skąd masz? - wypełzło :diabloti: Nie :shake: Moje suki studiują dogłębnie architerkture i ogrodnictwo:diabloti: Co do posiłków, to dożywiają się poza domek kotami, jeżami a ostatnio zającami na łąkach :mad: Medorowa napisał(a):Aż się rozmarzyłam :loveu::loveu: Prawda że piękny idok? :evil_lol: Erhan napisał(a):Coś nam tu dziś Pysia nieczęsto zagląda, chyba się znowu w czarownicę bawi i na mopie lata :evil_lol: :Rose: Pysia najpierw zbawiała świat, potem odbierała części do Mruczusia a następnie udała się zarobić na te części :diabloti: W pracy komputery ma baaaaaaaaaaaaaaaardzo szybkie, więc zanim wlezie na dogo to ją po drodze szlag trafia :angryy: malawaszka napisał(a):myślisz, że w pracy też na mopie lata????? :errrr: Tak :) Latam z prędkością światła :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Pysia napisał(a): Prawda że piękny idok? :evil_lol: Czy idok piękny to nie wiem:niewiem::niewiem::hmmmm: ale widok na pewno:diabloti: Quote
Pysia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Czy idok piękny to nie wiem:niewiem::niewiem::hmmmm: ale widok na pewno:diabloti: Klawiatura mi zjadła "w" :crazyeye: Wiecie że ja nie lubię kotów? :cool1: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Pysia napisał(a):Klawiatura mi zjadła "w" :crazyeye: Wiecie że ja nie lubię kotów? :cool1: Nie, wiemy, że nie lubisz jeży:loveu: - a niby taka miłośniczka zwierząt:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Nie, wiemy, że nie lubisz jeży:loveu: - a niby taka miłośniczka zwierząt:diabloti::diabloti::diabloti: A kto mówił, że ja miłośniczka zwierząt :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja jestem miłośniczką psów - wyłącznie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Pysia napisał(a):A kto mówił, że ja miłośniczka zwierząt :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja jestem miłośniczką psów - wyłącznie :diabloti::diabloti::diabloti: Skoro tak, to co innego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To co z tymi kotami:razz::razz::razz::razz::diabloti: Quote
LAZY Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ekhm....Witaj Pysiu! Wszystko przeczytałam! Wiem o nowej miłosci do grzywków (ciekawe kto by rządził w tak zmodyfikowanym stadku:)). Mam nadzieje, ze Karol zdrowy! Pozdrawiam całą Waszą gromadkę! Quote
Pysia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Skoro tak, to co innego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To co z tymi kotami:razz::razz::razz::razz::diabloti: Co? A łeb mi dymi jak tu znaleźć domy dla 14 kotów :cool3: Do tego dorosłych :razz: LAZY napisał(a):Ekhm....Witaj Pysiu! Wszystko przeczytałam! Wiem o nowej miłosci do grzywków (ciekawe kto by rządził w tak zmodyfikowanym stadku:)). Mam nadzieje, ze Karol zdrowy! Pozdrawiam całą Waszą gromadkę! Grzywki nie są nową miłością :) Zawsze mi się podobały :loveu: A rządziłaby...Szelma na 100% :cool1: Chyba że grzywkowi życie byłoby niemiłe :roll: Karol tfu tfu zdrowy - dziękujemy :p Pozdrawiamy :loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cześć dogoporannie :grins: Grzywki ....jakby to rzec ...są :hmmmm: urokliwe :loveu::loveu::loveu: Quote
Erhan Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Alicja']( ... ) Grzywki ....jakby to rzec ...są :hmmmm: urokliwe :loveu::loveu::loveu: We wczesnej pierwszej młodości :razz: (bo teraz to jest późna druga albo wczesna trzecia) miałem ładną grzywkę, ale jakoś mi się w kierunku pleców mocno przesunęła :shake: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Walentynkowo :iloveyou::iloveyou::iloveyou:nie różowo ;-) Quote
Pysia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Erhan']Dzieńdoberek :Rose: Witaj Erhanku :multi: Dzięki za kwiaty :oops: [quote name='Alicja']Cześć dogoporannie :grins: Grzywki ....jakby to rzec ...są :hmmmm: urokliwe :loveu::loveu::loveu: Są i do tego całuśne jak ja :evil_lol: [quote name='Erhan']We wczesnej pierwszej młodości :razz: (bo teraz to jest późna druga albo wczesna trzecia) miałem ładną grzywkę, ale jakoś mi się w kierunku pleców mocno przesunęła :shake: :lol::lol::lol::lol::lol: Hym... Ja nieustannie jestem śliczna, mądra i ....pierwszej młodości :grins: Pokaż brak grzywki :diabloti: Kolega Mąż ( czyli tutaj TZ) maskuje się obcinając resztki na pół centymetra ;) Polecam :lol: [quote name='Iza i Avanti']Walentynkowo :iloveyou::iloveyou::iloveyou:nie różowo ;-) Walentynkowo Izuniu :loveu: Dzisiaj 14 luty czyli Walentynki. Jako, że kocham Was wszystkich nieustająco, to życzę Wam wiele miłości, zrozumienia i spokoju w życiu codziennym :loveu: A moim futrom aby potrafiły żyć ze sobą zgodnie i cieszyły się długo zdrowiem :loveu: Quote
Erhan Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pysia napisał(a): (...)Pokaż brak grzywki :diabloti: :Rose: Przecież widać zza bukieta:cool3: A jeszcze ćwierć wieku temu mogłem tak:ylsuper: :lol::lol::lol: Teraz tylko moje czarnuchy zapuszczją grzywki:lol: Uciekam z pracy - czas przewietrzyć futerka :painting: Świąteczne :loveu: od Wal(nię)entego ;) - Jeepniętego;) Quote
Pysia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Erhan napisał(a)::Rose: Przecież widać zza bukieta:cool3: A jeszcze ćwierć wieku temu mogłem tak:ylsuper: :lol::lol::lol: Teraz tylko moje czarnuchy zapuszczją grzywki:lol: Uciekam z pracy - czas przewietrzyć futerka :painting: Świąteczne :loveu: od Wal(nię)entego ;) - Jeepniętego;)Właśnie że NIC nie widać oprócz trzech włosków :evil_lol: A tak :ylsuper:mogę nadal :eviltong: Moim czarnuchom grzywki tnę bo im czupurki sterczą ;) Ja w pracy....Ble....XChociaż...Ja lubię pracować ;) Życzenia wyżej :loveu: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Pysia'] Popiłam :) Chyba raczej podłubałam w nosie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Pysia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Doginka napisał(a):Chyba raczej podłubałam w nosie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: No cóż :diabloti: Szelmusia ma dość długi jęzorek :evil_lol: U nas biało i słonecznie :) Mamy zime :multi: Baby biegają wkoło domu razem i próbują przestawić mury :mad: Jak mi się dom zawali to będziecie wiedzieć dlaczego :cool3: Quote
Erhan Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Pysia']No cóż :diabloti: Szelmusia ma dość długi jęzorek :evil_lol: (...) Znaczy się, plotkuje i donosi komu trzeba :evil_lol: [quote name='Pysia'] (...) U nas biało i słonecznie :) Mamy zime :multi: Baby biegają wkoło domu razem i próbują przestawić mury :mad: (...) :multi: U nas też biało, rano było słonecznie a teraz sypie :santagri:, zadnych Bab biegających ani latających na miotle lub łopacie do śniegu, nie zauważono i znowu zima zaskoczyła drogowców (jak ja, w takie dni jak dziś, kocham 4x4 FT):evil_lol: Quote
Pysia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Erhan napisał(a):Znaczy się, plotkuje i donosi komu trzeba :evil_lol: :multi: U nas też biało, rano było słonecznie a teraz sypie :santagri:, zadnych Bab biegających ani latających na miotle lub łopacie do śniegu, nie zauważono i znowu zima zaskoczyła drogowców (jak ja, w takie dni jak dziś, kocham 4x4 FT):evil_lol: Szelma donosi....ale gałęzie do domu :razz: Biedny jesteś, że nie masz atrakcyjnego widoku latających bab :diabloti: Zima u nas jakaś taka...Właściwie to rano zastanawiałam się, czy mi styropianem nie posypano podwórka ;) Taki drobniutki styropian leży pomiędzy trawami i na kostce :) Z tym to każde auto sobie poradzi i drogowcy mogą spać dalej :evil_lol: Znikoma ilość śniegu nie przeszkadza dziewczynom :multi: Mix niufa szuka domu :placz: Jest w schronisku w jednym boksie z rottkiem i innymi agresywnymi psami :-( Boi się nawet ruszyć :placz: Trzeba szybko znaleźć mu dom bo umrze z rozpaczy :-( Quote
Erhan Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Możesz coś bliżej zapodać, bo jakiś czas temu kolega myślał o kupnie szczeniaka Niufa i chyba do dziś nie kupił, więc może udałoby się go uszczęśliwić tym biedakiem ze schronu:diabloti: Różnie w życiu bywa, a miłość szczególnie ta od pierwszego wejrzenia może dopaść każdego i będzie ganiał za obiektem swoich uczuć:painting::cooldevi:. Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :crazyeye:u mnie nie ma ani okruszka śniegu - samo błoto:shake: Quote
Pysia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Erhan']Możesz coś bliżej zapodać, bo jakiś czas temu kolega myślał o kupnie szczeniaka Niufa i chyba do dziś nie kupił, więc może udałoby się go uszczęśliwić tym biedakiem ze schronu:diabloti: Różnie w życiu bywa, a miłość szczególnie ta od pierwszego wejrzenia może dopaść każdego i będzie ganiał za obiektem swoich uczuć:painting::cooldevi:. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105326&highlight=nowofunlanda link do jego wątku. Jeżeli on się koledze nie spodoba, to kilka niufów szuka domów :-( Może jakiegoś wybierze.... Powiedz tylko słowo a przekieruję go gdzie trzeba. [quote name='malawaszka']:crazyeye:u mnie nie ma ani okruszka śniegu - samo błoto:shake: U mnie normalnie ten śnieg znika w oczach :crazyeye: Trawę już calutką widać :roll: I tyle ze śniegowej radości :evil_lol: Quote
Recommended Posts