Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Wszędzie jest czysto :crazyeye: Chodniczki na schodach czyściutkie, dywaniki lśnią a podłoga.... na tej to chyba można jeść ;) Idę dalej. Kanapa ma czysty koc i do tego nie rozbebłany. Drzwi wejściowe są czyste, kosze na śmieci stoją w miejscach dostępnych i w całym domu pachnie cytrynką :loveu:

Aż się rozmarzyłam :loveu::loveu:

Posted

Erhan napisał(a):
Może Ty w domciu trzymasz nie Niufki, tylko buldo(g)żery albo inne
(w)glebo(w)gryzarki :razz::diabloti:

Do głowy przychodzi mi jeszcze nieprawidłowa dietka Twoich Aniołków, może uzupełniają sobie niedobór makro i mikroelementów w organizmie, a i komponenty wysokobiałkowe też mogą wygrzebać :diabloti:

- hej co żujesz?
- miemsko.
- a skąd masz?
- wypełzło :diabloti:

Nie :shake: Moje suki studiują dogłębnie architerkture i ogrodnictwo:diabloti: Co do posiłków, to dożywiają się poza domek kotami, jeżami a ostatnio zającami na łąkach :mad:

Medorowa napisał(a):
Aż się rozmarzyłam :loveu::loveu:

Prawda że piękny idok? :evil_lol:

Erhan napisał(a):
Coś nam tu dziś Pysia nieczęsto zagląda, chyba się znowu w czarownicę bawi i na mopie lata :evil_lol:

:Rose:

Pysia najpierw zbawiała świat, potem odbierała części do Mruczusia a następnie udała się zarobić na te części :diabloti: W pracy komputery ma baaaaaaaaaaaaaaaardzo szybkie, więc zanim wlezie na dogo to ją po drodze szlag trafia :angryy:

malawaszka napisał(a):
myślisz, że w pracy też na mopie lata????? :errrr:

Tak :) Latam z prędkością światła :diabloti:

Posted

Medorowa napisał(a):
Czy idok piękny to nie wiem:niewiem::niewiem::hmmmm: ale widok na pewno:diabloti:

Klawiatura mi zjadła "w" :crazyeye:
Wiecie że ja nie lubię kotów? :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Klawiatura mi zjadła "w" :crazyeye:
Wiecie że ja nie lubię kotów? :cool1:

Nie, wiemy, że nie lubisz jeży:loveu: - a niby taka miłośniczka zwierząt:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Medorowa napisał(a):
Nie, wiemy, że nie lubisz jeży:loveu: - a niby taka miłośniczka zwierząt:diabloti::diabloti::diabloti:

A kto mówił, że ja miłośniczka zwierząt :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja jestem miłośniczką psów - wyłącznie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
A kto mówił, że ja miłośniczka zwierząt :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja jestem miłośniczką psów - wyłącznie :diabloti::diabloti::diabloti:

Skoro tak, to co innego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To co z tymi kotami:razz::razz::razz::razz::diabloti:

Posted

Ekhm....Witaj Pysiu! Wszystko przeczytałam! Wiem o nowej miłosci do grzywków (ciekawe kto by rządził w tak zmodyfikowanym stadku:)). Mam nadzieje, ze Karol zdrowy!
Pozdrawiam całą Waszą gromadkę!

Posted

Medorowa napisał(a):
Skoro tak, to co innego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To co z tymi kotami:razz::razz::razz::razz::diabloti:

Co? A łeb mi dymi jak tu znaleźć domy dla 14 kotów :cool3: Do tego dorosłych :razz:

LAZY napisał(a):
Ekhm....Witaj Pysiu! Wszystko przeczytałam! Wiem o nowej miłosci do grzywków (ciekawe kto by rządził w tak zmodyfikowanym stadku:)). Mam nadzieje, ze Karol zdrowy!
Pozdrawiam całą Waszą gromadkę!

Grzywki nie są nową miłością :) Zawsze mi się podobały :loveu: A rządziłaby...Szelma na 100% :cool1: Chyba że grzywkowi życie byłoby niemiłe :roll:
Karol tfu tfu zdrowy - dziękujemy :p
Pozdrawiamy :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']( ... )
Grzywki ....jakby to rzec ...są :hmmmm: urokliwe :loveu::loveu::loveu:

We wczesnej pierwszej młodości :razz: (bo teraz to jest późna druga albo wczesna trzecia) miałem ładną grzywkę, ale jakoś mi się w kierunku pleców mocno przesunęła :shake:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Erhan']Dzieńdoberek :Rose:
Witaj Erhanku :multi: Dzięki za kwiaty :oops:

[quote name='Alicja']Cześć dogoporannie :grins:

Grzywki ....jakby to rzec ...są :hmmmm: urokliwe :loveu::loveu::loveu:

Są i do tego całuśne jak ja :evil_lol:

[quote name='Erhan']We wczesnej pierwszej młodości :razz: (bo teraz to jest późna druga albo wczesna trzecia) miałem ładną grzywkę, ale jakoś mi się w kierunku pleców mocno przesunęła :shake:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Hym... Ja nieustannie jestem śliczna, mądra i ....pierwszej młodości :grins:
Pokaż brak grzywki :diabloti: Kolega Mąż ( czyli tutaj TZ) maskuje się obcinając resztki na pół centymetra ;) Polecam :lol:

[quote name='Iza i Avanti']Walentynkowo :iloveyou::iloveyou::iloveyou:nie różowo ;-)
Walentynkowo Izuniu :loveu:

Dzisiaj 14 luty czyli Walentynki. Jako, że kocham Was wszystkich nieustająco, to życzę Wam wiele miłości, zrozumienia i spokoju w życiu codziennym :loveu: A moim futrom aby potrafiły żyć ze sobą zgodnie i cieszyły się długo zdrowiem :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
(...)Pokaż brak grzywki :diabloti:

Przecież widać zza bukieta:cool3:

A jeszcze ćwierć wieku temu mogłem tak:ylsuper:

:lol::lol::lol:

Teraz tylko moje czarnuchy zapuszczją grzywki:lol:

Uciekam z pracy - czas przewietrzyć futerka :painting:

Świąteczne :loveu: od Wal(nię)entego ;) - Jeepniętego;)

Posted

Erhan napisał(a):

Przecież widać zza bukieta:cool3:

A jeszcze ćwierć wieku temu mogłem tak:ylsuper:

:lol::lol::lol:

Teraz tylko moje czarnuchy zapuszczją grzywki:lol:

Uciekam z pracy - czas przewietrzyć futerka :painting:

Świąteczne :loveu: od Wal(nię)entego ;) - Jeepniętego;)
Właśnie że NIC nie widać oprócz trzech włosków :evil_lol: A tak :ylsuper:mogę nadal :eviltong:
Moim czarnuchom grzywki tnę bo im czupurki sterczą ;)
Ja w pracy....Ble....XChociaż...Ja lubię pracować ;)
Życzenia wyżej :loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
Chyba raczej podłubałam w nosie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

No cóż :diabloti: Szelmusia ma dość długi jęzorek :evil_lol:
U nas biało i słonecznie :) Mamy zime :multi: Baby biegają wkoło domu razem i próbują przestawić mury :mad: Jak mi się dom zawali to będziecie wiedzieć dlaczego :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']No cóż :diabloti: Szelmusia ma dość długi jęzorek :evil_lol: (...)
Znaczy się, plotkuje i donosi komu trzeba :evil_lol:

[quote name='Pysia'] (...) U nas biało i słonecznie :) Mamy zime :multi: Baby biegają wkoło domu razem i próbują przestawić mury :mad: (...)

:multi: U nas też biało, rano było słonecznie a teraz sypie :santagri:, zadnych Bab biegających ani latających na miotle lub łopacie do śniegu, nie zauważono i znowu zima zaskoczyła drogowców (jak ja, w takie dni jak dziś, kocham 4x4 FT):evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Znaczy się, plotkuje i donosi komu trzeba :evil_lol:

:multi: U nas też biało, rano było słonecznie a teraz sypie :santagri:, zadnych Bab biegających ani latających na miotle lub łopacie do śniegu, nie zauważono i znowu zima zaskoczyła drogowców (jak ja, w takie dni jak dziś, kocham 4x4 FT):evil_lol:

Szelma donosi....ale gałęzie do domu :razz:
Biedny jesteś, że nie masz atrakcyjnego widoku latających bab :diabloti:
Zima u nas jakaś taka...Właściwie to rano zastanawiałam się, czy mi styropianem nie posypano podwórka ;) Taki drobniutki styropian leży pomiędzy trawami i na kostce :) Z tym to każde auto sobie poradzi i drogowcy mogą spać dalej :evil_lol: Znikoma ilość śniegu nie przeszkadza dziewczynom :multi:

Mix niufa szuka domu :placz: Jest w schronisku w jednym boksie z rottkiem i innymi agresywnymi psami :-( Boi się nawet ruszyć :placz: Trzeba szybko znaleźć mu dom bo umrze z rozpaczy :-(

Posted

Możesz coś bliżej zapodać, bo jakiś czas temu kolega myślał o kupnie szczeniaka Niufa i chyba do dziś nie kupił, więc może udałoby się go uszczęśliwić tym biedakiem ze schronu:diabloti:

Różnie w życiu bywa, a miłość szczególnie ta od pierwszego wejrzenia może dopaść każdego i będzie ganiał za obiektem swoich uczuć:painting::cooldevi:.

Posted

[quote name='Erhan']Możesz coś bliżej zapodać, bo jakiś czas temu kolega myślał o kupnie szczeniaka Niufa i chyba do dziś nie kupił, więc może udałoby się go uszczęśliwić tym biedakiem ze schronu:diabloti:

Różnie w życiu bywa, a miłość szczególnie ta od pierwszego wejrzenia może dopaść każdego i będzie ganiał za obiektem swoich uczuć:painting::cooldevi:.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105326&highlight=nowofunlanda link do jego wątku. Jeżeli on się koledze nie spodoba, to kilka niufów szuka domów :-( Może jakiegoś wybierze.... Powiedz tylko słowo a przekieruję go gdzie trzeba.
[quote name='malawaszka']:crazyeye:u mnie nie ma ani okruszka śniegu - samo błoto:shake:
U mnie normalnie ten śnieg znika w oczach :crazyeye: Trawę już calutką widać :roll: I tyle ze śniegowej radości :evil_lol: