Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Oj Pysia :angel: za nie długo będą małe aniołeczki kluseczki :angel: Kurcze ciesze się jak dbsst normnalnie jakby moje były :o :lol: Zmorka trzymaj się :angel: :angel: :angel: :iloveyou:

paździoszki :angel:

Posted

Jest 8.12. Dalej nic. Latamy na dwór co chwilę, Zmorka nie odstepuje mnie na krok. Gdzie te książki w których piszą ze sukę trzeba zostawic w spokoju ? A czy ktoś się zlitował nad pańcią i napisał książkę dla suk rodzących żeby zostawiały swoje pańcie w spokoju !! :evilbat: Ona jest mamin cycek i muszę siedziec obok niej...Przyszłam do kompa i ona też...Leży i sapie mi pod nogami :lol:

Guest bernulka
Posted

Pysia biedna jesteś! Ale zaraz kluseczki będą więc... :angel: Ty nie śpisz cały czas? od 3?? JEZUUU :o Zmorka trzymaj się! Pysia :angel: ty też :evilbat: TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!! :angel:

paździoszki :angel:

Posted

po takiej przerwie chyba moge napisac bez konsekwencji zamykania topikow 8)

qrcze wstalam i odrazu lece zobaczyc czy to juz czy jesczze nie

Pysia Zmorka trzymajcie sie dzielne dziewczyny :D

Posted

Pysia ,jeszcze nic :o , o biedulko ty nie wyspana :-? A ciocia Malawaszka gdzie :o oddelegowana z oddziału spec.Dogo :wink:
Trzymam za was :kciuki: teraz to już pójdzie gładko :angel:

Posted

asher napisał(a):
buuuuu A PSIK! Blask Obsession nie znalazł uznania :( :lol:

Trzymam kciuki za szybki, łatwiutki poród :kciuki:
:drinking:

Kurcze ... nie pij więcej :lol:
Teraz odpoczywamy sobie :) Przerwa w ziajaniu :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kurcze ... nie pij więcej :lol:

Taaaa, łatwo powiedzieć :roll: Dzisiaj wieczorem mam w domu weselicho przyjaciól, to jak mam nie pić??? :drinking:

Posted

oo ranysiu - byli z elektrowni i naprawili prąd - Edytko trzymaj się :calus:

kurczę - myślałam, że już maluszki będą na świecie :drinking: :drinking: :drinking: Seti słonko przyyyjjj!!!! :drinking: :drinking: :drinking:

Guest bernulka
Posted

No wiecie, z opisu Pysi to wychodzą że ciężko pracuja w kopalini... :lol: - żart. A tak serio to jak się ma Seti? Pani Edytko mam nadzieje ze nam pani napisze jak się zacznie :angel: czekam :angel: czekamy :angel:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

A night with Black Obsession ;););)

paździoszki

Posted

no właśnie tyle wiem, że sapiemy i kopiemy a rodzić nie chcemy :lol: :drinking: :drinking: :drinking:

a dla osłody oczekiwania mam zaskórniaki z Seti :grins:

z wszędobylskimi niespoimi dzieciaczkami :angel:

Guest bernulka
Posted

Dlatego napisałam że Pysia chyba pracuje ciężko w kopalnii skorą sapią i kopią :lol: :wink: SETI TRZYMAJ SIĘ!! :drinking: :buzi: :angel:

paździoszki

Posted

Łojezu, łolaboga i wszyscy święci!!!! Ja sie dopiero teraz dowiedziałam, że Seti rodzi!!!! Edytka się nie odzywa to znaczy, że od sapania musiały już przejść do konkretów :-? Chyba umrę z tych nerw :crazyeye:

Guest bernulka
Posted

Podobno nadal tylko kopanie i sapanie... ;)

paździoszki

Posted

Jestescie wspaniałe :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:
Ja myślę ze ona wie co to maciezyństwo i jej się do niego wcale nie śpieszy :lol: To normalna faza wstepna która moze trwać dłuuuuuuuugo :-?
Malawaszka - humor mi poprawiłaś tymi zdjęciami :D Dzięki Ci :klacz: :calus:
Miło tu wchodzic w wolnej chwili i czytać posty :D