LAZY Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 No to piątkowe popołudnie mamy zarezerwowane! :lol: :angel: Quote
Pysia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 LAZY napisał(a):No to piątkowe popołudnie mamy zarezerwowane! :lol: :angel: Fajnie :) To znaczy że wybierasz się pomóc ? :evilbat: Ze Szczecina niedaleko.... :laola: Quote
LAZY Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Pysia napisał(a):LAZY napisał(a):No to piątkowe popołudnie mamy zarezerwowane! :lol: :angel: Fajnie :) To znaczy że wybierasz się pomóc ? :evilbat: Ze Szczecina niedaleko.... :laola: Nawet nie wiesz jakbym chciala...ale szczerze to byłabym cała w stresie... :o Będę Cię wspierac duchowo kochana! :wink: Quote
Pysia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Przyda sie i takie wspieranie :) Będzie mi milo pomysleć że ktoś mnie wspiera :drinking: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 no to w takim razie jak wroce w nidziele to spodziewam sie trylionow zdjec :D Quote
LAZY Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Ja to choliba kazy poród na dogomani rpzezywam...w domu sie tylko pytaja co ja sie tak dre:P Więc akurat na duchowe wsparcie z mojej strony to jak nabardziej mozesz liczyc. Ale ma to swoja cene... :D Duzo zdjęc maluszków! :wink: Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Pysia napisał(a):Przyda sie i takie wspieranie :) Będzie mi milo pomysleć że ktoś mnie wspiera :drinking: Nie będe świnia, zaczynam cię wspierac juz dzisiaj :drinking: :drinking: :drinking: Quote
LAZY Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 asher napisał(a):Pysia napisał(a):Przyda sie i takie wspieranie :) Będzie mi milo pomysleć że ktoś mnie wspiera :drinking: Nie będe świnia, zaczynam cię wspierac juz dzisiaj :drinking: :drinking: :drinking: Od takiego wspeirania to będzie nas głowa bolec...hihi...ale lepiej zebysmy my Pysię wspeirali niz zeby ona sama sie tak wspierała... :wink: Quote
Justi0022 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Pysia napisał(a):Zmorki gonić nie będe :) Niech urodzi w piątek ;) Najlepiej jak zacznie popołudniu :lol: Rozmawiałam z nią o tym i chyba się ze mną zgadza :wink: Normalnie cudne jesteście :iloveyou: Duchowo wspierać będziemy też :bigok: Quote
Pysia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Justi0022 napisał(a):Pysia napisał(a):Zmorki gonić nie będe :) Niech urodzi w piątek ;) Najlepiej jak zacznie popołudniu :lol: Rozmawiałam z nią o tym i chyba się ze mną zgadza :wink: Normalnie cudne jesteście :iloveyou: Duchowo wspierać będziemy też :bigok: No co ? Nie gadałaś nigdy z psem na jakis temat? Ja swoją prosiłam już o wiele rzeczy i zawsze się ze mna zgadzała ;) Jest lepsza niz facet :lol: Quote
daga10011 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 a w to Ci wierze,ze lepszy pies niz facet :D .Tez trzymam kciuki za zblizajacy sie cud :D Quote
Pysia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 daga10011 napisał(a):a w to Ci wierze,ze lepszy pies niz facet :D .Tez trzymam kciuki za zblizajacy sie cud :D A wiesz dlaczego pies lepszy ? Bo z facetem nigdy bym na ring nie wyszła nie mówiąc juz o bieganiu czy wystawianiu go :multi: Quote
Justi0022 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Pysia napisał(a):z facetem nigdy bym na ring nie wyszła nie mówiąc juz o bieganiu czy wystawianiu go :multi: Pysia :biggrina: Ze swoimi stworami jasne, że gadam :lol: I faktycznie, nie sprzeciwiają się specjalnie :lol: Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Pysia napisał(a):daga10011 napisał(a):a w to Ci wierze,ze lepszy pies niz facet :D .Tez trzymam kciuki za zblizajacy sie cud :D A wiesz dlaczego pies lepszy ? Bo z facetem nigdy bym na ring nie wyszła nie mówiąc juz o bieganiu czy wystawianiu go :multi: Wyjść i wystawić to w sumie by bylo można, ale czy aby na pewno taki jeden z drugim facet zrobiłby hodowlankę i otrzymał status reproduktora? :hmmmm: :niewiem: Quote
Pysia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Malawaszki nie ma a chcę ja na spacerek wieczorny namówić :( Porobiłybyśmy fotki.... :lol: Quote
Pysia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 asher napisał(a):Pysia napisał(a):daga10011 napisał(a):a w to Ci wierze,ze lepszy pies niz facet :D .Tez trzymam kciuki za zblizajacy sie cud :D A wiesz dlaczego pies lepszy ? Bo z facetem nigdy bym na ring nie wyszła nie mówiąc juz o bieganiu czy wystawianiu go :multi: Wyjść i wystawić to w sumie by bylo można, ale czy aby na pewno taki jeden z drugim facet zrobiłby hodowlankę i otrzymał status reproduktora? :hmmmm: :niewiem: Co niektórzy to pewnie zostaliby juz na wejsciu zdeskwalifikowani.... Quote
LAZY Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Malawaszka przychodz!!! Bo inaczej przez Ciebei fot nie bedzie! :evil: Quote
Justi0022 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Pysia napisał(a):asher napisał(a):Pysia napisał(a):daga10011 napisał(a):a w to Ci wierze,ze lepszy pies niz facet :D .Tez trzymam kciuki za zblizajacy sie cud :D A wiesz dlaczego pies lepszy ? Bo z facetem nigdy bym na ring nie wyszła nie mówiąc juz o bieganiu czy wystawianiu go :multi: Wyjść i wystawić to w sumie by bylo można, ale czy aby na pewno taki jeden z drugim facet zrobiłby hodowlankę i otrzymał status reproduktora? :hmmmm: :niewiem: Co niektórzy to pewnie zostaliby juz na wejsciu zdeskwalifikowani.... Na wejściu na wystawę .... Quote
Pysia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Niech ta waszka wstawia te zdjęcia :) Grubej ciężarówki ;) I powiem Wam ze sa też superowe z nią tylko. Jak nie wstawi to proszę kogokolwiek o maila swojego;) Wysle i sie wstawi :lol: Szkoda ze ja nie mam programu - byloby na bank wesoło ;) Waszka - żaruję ;) Quote
Pysia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 :lol: Żartuję znaczy :lol: :ylsuper: Kurcze i prosze o ładne komentarze :) Quote
malawaszka Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 No chooodź do kościółka :evilbat: :lol: oo boska Seti!!! Quote
Pysia Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Malawaszka...Ciężarówki z regóły nie sa boskie....A do kościółka nie pódę !! Będę miała dzieci z prawego łoża- spowiadać się nie muszę ;) Quote
malawaszka Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 widzieliście ładniejszą doopkę??? :D i pysiuniek?? :angel: i z równie śliczną koleżanką - małą zołzeczką :lol: sznupiące panienki :lol: Quote
daga10011 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 boskie foty..a Zmorka z dnia na dzien grubsza :D :P .Aktywna mamusia :D Widze,ze z Luneta juz sa za pan brat :lol: Quote
Recommended Posts