Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
to w takim razie zazdroszcze bo u mnie panowie ze strazy miejskiej nie sa tak wyrozumiali, a mandacik lezy do zaplaty :lol: , bo tez sobie smyczka machalam :lol:

Olcia :nono: Nie wolno bić karabińczykiem Panów z SM

Guest bernulka
Posted

JAk sie wyrobie to bede sie tam krecić w tym tygodniu ok. 19:30 ;)

paździoszki

Posted

Zobaczymy czy się spotkamy :D My poruszamy się w takim tempie teraz że trudno nas zauwazyć bo mamy prędkość świetlną. Pewnie to dlatego że zamiast chodzic to sie kukulikamy.... :lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zobaczymy czy się spotkamy :D My poruszamy się w takim tempie teraz że trudno nas zauwazyć bo mamy prędkość świetlną. Pewnie to dlatego że zamiast chodzic to sie kukulikamy.... :lol:

Pysia przepraszam ze co????? :o

Posted

Kukulikają się kulki .... :lol: Lub piłki ;) Jedna z nas jest okrągła i lepiej ją przeskoczyc niz obejsć - co prawda ten stan niedługo się ma zmienić ale potem będzie kilka kulek i jedna chuda Seti ;)

Posted

[quote name='Olcia']to ja w takim razie z niecierpliwoscia czekam na tysiace zdjec malych kuleczek :lol:

A co Ty taka mało wymagajaca??? Na MILIONY ZDJĘC!!! :evilbat:

Guest bernulka
Posted

Zobaczymy... Może już zobaczymy sie poodchowaniu pysiaków... Ziobaczymy;) Daleko do siebie nie mamy więc;) hehe ;) Lazy ty też mało wymagająca! TRYLIONY ZDJĘĆ!!

paździoszki

Posted

będa foteczki :) Najpierw małych szczurkow a potem juz nieduzo kuleczek bo wyjezdżamy do naszego domu na Jurę . Chyba że Malawaszka przyjedzie do mnie ;) To fot narobi i wstawi ;)

Posted

agabass !!!!
A co Ty myślisz że ja codziennie będę latac z aparatem po dworze ? Już nawet nie wypada fotografować kobiety w takim stanie ;) Poczekaj kilka dni :wink: Dostaniesz szczurków zdjęcia :wink:

Posted

Pysia napisał(a):
agabass !!!!
A co Ty myślisz że ja codziennie będę latac z aparatem po dworze ? Już nawet nie wypada fotografować kobiety w takim stanie ;) Poczekaj kilka dni :wink: Dostaniesz szczurków zdjęcia :wink:

ok poczekam, no i na te małe foty małych dogów hot bardzo bardzo też poczekam :lol:

Posted

Zmorki gonić nie będe :) Niech urodzi w piątek ;) Najlepiej jak zacznie popołudniu :lol: Rozmawiałam z nią o tym i chyba się ze mną zgadza :wink: