arima Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Ja też nie potrafie zrozumieć :x :x A z niufem to już naprawde trzeba sie chyba naglowić żeby powód wymyślić czemu go musimy oddać :-? Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'] pójdę z nim mieszkać na pogorię :-? a gdzie to? :o to jezioro w moim mieście :roll: Quote
arima Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'] pójdę z nim mieszkać na pogorię :-? a gdzie to? :o to jezioro w moim mieście :roll: O to jemu sie napewno tam będzie podobać :lol: Bierz śmiało :lol: Quote
PIKA Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'] pójdę z nim mieszkać na pogorię :-? a gdzie to? :o to jezioro w moim mieście :roll: A to dla niufa wzmarzone miejsce :lol: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 no a myślicie że dlaczego tam bym poszła - właśnie dla niego :lol: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dziś też był wspólny psacerek :fadein: :D pańcia zapatrzona w coorcię 8) mmm ale pychaaa Quote
Camara Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 niufa napisał(a): Jeśli mogę odpowiem za Pysię. Preparat nazywa się Biotiderm... Dziękuję niufa :lol: znając producenta wiem czego szukać :P Quote
PIKA Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Aaaa ona pije z flaszki jak moja Saba :angel: :angel: Quote
Guest bernulka Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 JA też kce na spacerek w Gołonogu :lol: :lol: :lol: jeszcze z takimi pięknymi psiackami :iloveyou: Moja koleżanka ze szkoły też ma niufa tylko takiego śmiesznego - łaciatego :P Jaka Śliczna Pysiula! Zobacze ją kiedyś, prawda? :evilbat: Hercia jak była pycia to w "hodowli" był jeden niufek:) paździoszki Quote
Pysia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Jak chcesz na spacerek to dawaj ;) My spacerujemy wieczorkiem okolo 19.30 :) Tylko że teraz juz baaaaaaaaaaardzo wolniutko..... Następne zdjęcia to chyba już będą z maluchami ;) Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 jakie cuda , dlaczego ja nie mam wiekszego mieszkania :cry: Quote
PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):jakie cuda , dlaczego ja nie mam wiekszego mieszkania :cry: No wlasnie, czemu nie masz? :roll: Niufy tez czarne :lol: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Pika jak moje plany sie powioda to i niufek bedzie :lol: , od zawsze mi sie podobaly, no ale niestety warunki mieszkaniowe mnie na razie stopuja, chociaz skoro 2 sie mieszcza to moze i 3 tez by sie zmiescil, ale rany kto by to wykarmil :o Quote
PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):Pika jak moje plany sie powioda to i niufek bedzie :lol: , od zawsze mi sie podobaly, no ale niestety warunki mieszkaniowe mnie na razie stopuja, chociaz skoro 2 sie mieszcza to moze i 3 tez by sie zmiescil, ale rany kto by to wykarmil :o A tam warunki mieszkaniowe :lol: Ja zawsze daje przykład Ś.P. Rotti Ona na 27m2 miala dwa psy afgana i borzja + kot + akwarium :lol: Czyli wychodziło jakieś 6,75 m2 na osobe (nie licze rybek) :lol: Wybiegasz psy i masz spokój Z tym karmieniem gorzej :roll: a co ja mam powiedzieć, jak mi się marzą co najmniej dwa dogi (zólty i błekitny) i niufek? :oops: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 no dobra :D mieszkanie 56m -2 ruskie -kot -papuga -rybki akwarium 80l + ewentualny niufek +dwa wiadra na zarcie ktore zajmuja prawie cala kuchnie :lol: teraz idzie ok 35-40kg karmy + 6kg kot+ papuga jakies 1,5 kg, ryb nie licze, dodatkowo niufek pewnie kolejny worek + kolejne wiadro :lol: samochod miesci tylko mnie i ruskie+ ewentaulnie mala osobke :lol: ha jeszcze zostaje ok 5m na niufka lece po niufunia :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 E tam :) Z tego co widzę to spokojnie i z karmieniem i z mieszkaniem :D Moja Zmorka je malutko - normalnie 35 dkg karmy dziennie- a w domu miejsca zajmuje jeszcze mniej. Jest wyspacerowana więc jako przedstawiciel rasy śpiochów w domu przesypia cały czas z przerwami na przemieszczanie się bliżej własciciela( czym blizej tym lepiej a najlepiej na łóżku :wink: ). Z autem też nie problem :wink: Sprzedac ten i kupić wiekszy :) Teraz jest tyle aut na rynku że mozna to zrobić w jednej dobie ;) Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 juz wlasnie sobie wyobrazilam mine sasiadow jak wychodze na spacer z 3 smyczami i laczna waga ponad 100kg :D Quote
Pysia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 A po licho Ci smycz dla niufa ????!!!! Ja jej używam jako zabawkę dla siebie- fajnie się nią majta ;) Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Pysia napisał(a):A po licho Ci smycz dla niufa ????!!!! Ja jej używam jako zabawkę dla siebie- fajnie się nią majta ;) to w takim razie zazdroszcze bo u mnie panowie ze strazy miejskiej nie sa tak wyrozumiali, a mandacik lezy do zaplaty :lol: , bo tez sobie smyczka machalam :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia , a może za mocno majtałaś :lol: .Olcia kup niufka , a ja cię będę odwiedzać :angel: /do Pysi mam chyba bliżej :wink: / Quote
Pysia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 No cóż :) Jakoś wszyscy zamiast mi wlepiać mandaty to w rozmowy sympatyczne sie wdają ;) Zmorka naprawdę powoduje usmiechy na ustach ludzi i dodatnie zachowania ;) Quote
Pysia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Masz blizej :) Czemu mnie nie odwiedzasz ?? Chociaż teraz to ie jest dobry pomysł :( Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 no zaraz wyjdzie na to ze ja zolza jestem bo mandaty dostaje :D Ala a co juz moich ruskow nie kochasz ze nie przyjedziesz jak niufka nie bede miala?? Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):no zaraz wyjdzie na to ze ja zolza jestem bo mandaty dostaje :D Ala a co juz moich ruskow nie kochasz ze nie przyjedziesz jak niufka nie bede miala??oj kocham , kocham /ale zobaczymy czy one mnie kochają , jak się spotkamy :lol: /ale niufek byłby mięciutki szczenior :wink: Quote
Recommended Posts