Pysia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 To ja wiem :D Ale Seti jest psem człowiekiem i nie interesują ją psy.... Uwielbiam patrzeć jak ktoś idzie z wrzeszczącym w niebogłosy psiakiem a moja Zmorka przechodzi obok nawet nie zwracając uwagi na niego. Arima , zobaczymy czy moja gorsza połowa pozwoli na jeszcze jednego niufa :lol: :wink: Muszę działać podstępnie :evilbat: Ale mam plan :wink: :lilangel: Quote
Pysia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Barnulka - mieszkam prawie w Gołonogu :) Przed Manhatanem :) Quote
arima Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Pysia napisał(a): Arima , zobaczymy czy moja gorsza połowa pozwoli na jeszcze jednego niufa :lol: :wink: Muszę działać podstępnie :evilbat: Ale mam plan :wink: :lilangel: Jak zobaczy te cudeńka to od razu sie zgodzi :D Quote
Pysia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Taaaaaaaa....Zwłaszcza jak mu spać nie dadzą, wyciagną wszystkie pieniądze z kieszeni, ciągle będą lały a ja nie będę miała ani chwili na odpoczynek nie mówiąc juz o sekundzie dla niego... :lol: Quote
arima Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 No z tym laniem to pewnie będą jaja :lol: -pamiętam jak Bonek sikał co pół godziny :roll: a był tylko jeden.... :-? Ale super pora jest-za miesiąc jeszcze cieplutko to dużo czasu w ogrodzie będą mogły być :D Gorzej jak to by była zima :wink: Quote
LAZY Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Cudowne!! Wspaniałe!!! Pysiu cyz bedziesz nam relacjonowac na biezaco jak idzie Seti poród? :oops: Quote
malawaszka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Pysia napisał(a):Uwielbiam patrzeć jak ktoś idzie z wrzeszczącym w niebogłosy psiakiem a moja Zmorka przechodzi obok nawet nie zwracając uwagi na niego :oops: jak Miło Edytko, że lubisz na mnie patrzeć :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Prawda ? Hektolitry moczu ;) Pamietam jak Zmorka pierwszy raz nasikała w domu.... :o Bardzo szybko i ostro wzięłam się do nauki czystości.... baaaaaaaaaaaaardzoooooooooooooo :-? Quote
arima Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 A ja sie tak o Bonka bałam,że jako pierwszy przechodził kwarantanne i trzy miechy mi sikał :roll: :roll: Quote
PIKA Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Będą nowe niufki, :angel: będa nowe niufki :angel: Quote
LAZY Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 PIKA napisał(a):Będą nowe niufki, :angel: będa nowe niufki :angel: JUZ???? :o Quote
LAZY Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 malawaszka napisał(a):noo za około tydzień To wiem! Ale myslałam, ze cos sie przyspeiszylo tak sie PIKA ucieszyła... :lol: Quote
PIKA Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 LAZY napisał(a):malawaszka napisał(a):noo za około tydzień To wiem! Ale myslałam, ze cos sie przyspeiszylo tak sie PIKA ucieszyła... :lol: Ucieszyła się bo będą :lol: tak ogólnie w przyszlości :lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 :lol: Jesteście wszyscy superowi :D Gdyby nie Wy to bym chyba oszalala oczekujac na ten cud.... Dziękuję Wam bardzo :D Quote
da-NUTKA Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Życzę powodzenia. Kiedyś, kiedyś.......... w dalekiej przyszłości obok mojej malutkiej Nuteczki, podhalana Bastera będzie niufka. I..... mam nadzieję, że nie będziesz mi miała mi tego za złe, będzie się nazywała PYSIA (strasznie podoba mi się Twój nick). Danka Quote
asher Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Pysia do niufki świetnie pasuje :D A niedaleko mnie mnieszka sobie niufek Pimpuś :lol: :D Quote
Camara Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Pysia napisał(a):Arima! Dla Twojego Cezara i dla reszty futer polecam Biotider czyli środek dla zwierząt futerkowych między innymi dla lisów. ....) Pysiu, pytałam w kilku lecznicach i sklepach wet. w Kraku i wielkie gały były jedyna odpowiedzią na hasło Biotider... czy jest może jakis sklep internetowy gdzie to można zakupić? Quote
niufa Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Camara napisał(a):Pysia napisał(a):Arima! Dla Twojego Cezara i dla reszty futer polecam Biotider czyli środek dla zwierząt futerkowych między innymi dla lisów. ....) Pysiu, pytałam w kilku lecznicach i sklepach wet. w Kraku i wielkie gały były jedyna odpowiedzią na hasło Biotider... czy jest może jakis sklep internetowy gdzie to można zakupić? Jeśli mogę odpowiem za Pysię. Preparat nazywa się Biotiderm (Pysia zjadła jedną literkę na końcu :wink: ) i jest to preparat z biotyną dla mięsożernych zwierząt futerkowych. Producent: BASF Polska z Kutna . Z informacji na opakowaniu: "Dla psów i kotów zalecany jest szczególnie w okresach linienia, W celach leczniczych należy kontynuować podawanie preparatu aż do uzyskania pozytywnego efektu..." Skład 1 kg. zawiera 0,2g Biotyna, Nosnik do 1000. Sa to opakowania po 1/2 kg. Preparat bardzo dobry i tani. Dostepne w lecznicy ktroa sprzedaje leki dla ferm (jest gl stosowany na fermach zwierzat :evilbat: futerkowych). Pzsia. Zmorka jest cuuuuuudna. Sama mam niufke i doskonale odczytuje te wiele mowiace spojrzenia. Jest super. Wiele caluskow dla przyszlej mamy. Niufa Quote
Pysia Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Dzięki niufa za poprawke i za słowa uznania :oops: Ja teraz z innej beczki. POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! NIUF SZUKA DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14 miesięczny piesek szuka nowego domu. Ma cudowny charakter. Jest wychowywany z małym dzieckiem, kotem, królikiem i innymi zwierzakami. Z wszystkimi świetnie się dogaduje. Ma bardzo piękny rodowód. Szukamy dla niego domu bo właściciele nie mogą sie juz nim zajmowac. Nie pytajcie dlaczego bo mnie krew zalewa. Dobrze że chociaż chcą go oddać za darmo... Quote
da-NUTKA Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Jasna ch................. :evil: Gdybym mogła, to już bym go brała. Jak to , że nie mogą się nim już zajmować??????????? Pewnie wyjeżdżają na wakacje :( Danka Quote
Pysia Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Gdyby to była suka to pewnie u mnie by wylądowała Rodzice piekni i z cudownymi charakterami. Ale pies...no cóż:( Nawet moja teściowa ma suczkę....Poprostu byłby problem z cieczkami i tyle :( Quote
Camara Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Pysia napisał(a):Gdyby to była suka to pewnie u mnie by wylądowała... :( Pysiu, gdyby to była suka to byś nie zdążyła! Ja już bym ją ładowała do samochodu (choćby to Gdańsk był :wink: ) Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 qrcze :( taki psiaczek fajowy - Setikowy - czemu nikt nie chce pieska :( ale bym chciała go, ale chyba na głowę sobie posadzę i pójdę z nim mieszkać na pogorię :-? Quote
PIKA Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Kurcze co się dzieje z tymi ludźmi :evil: :x Kupują sobie dużeho psa za kilka tysięcy złotych to by się wydawało. że sprawę mają przemyślaną... a po paru miesiącach? Albo w klatce zamykają i kocem zakrywają, zeby bodźców nie miał, :o :x albo stwierdzają, ze nie mogą się nim opiekowac :x Szlag mnie trafi zaraz :x :x [quote name='malawaszka'] pójdę z nim mieszkać na pogorię :-? a gdzie to? :o Quote
Recommended Posts