Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Tak a propos - niufy sa z tych śliniących się, czy nie? Bo znam i takiego i takiego (ten śliniący się pół Sabiny mi kiedyś ofaflunił :roll: ). A charakter oba mają rewelacyjny :D

Posted

:wallbash: :placz: ja to chyba jakaś masochistka jestem :placz: obiecałam sobie, że nie będę tu wchodzić i .... nie mogę przestać tu co chwila wracać i paść oczy widokiem Zmorki :loveu:... aj błagam wyrzućcie mnie stąd :modla:

Posted

Camara napisał(a):
:wallbash: :placz: ja to chyba jakaś masochistka jestem :placz: obiecałam sobie, że nie będę tu wchodzić i .... nie mogę przestać tu co chwila wracać i paść oczy widokiem Zmorki :loveu:... aj błagam wyrzućcie mnie stąd :modla:

Zamiast rozpaczać, ufarbuj swoje misie polarne na czarno 8)

Posted

Te zdjęcia nie chciały nam wyjsć jak należy. Było ostre słonce a psiaki jak na złość ustawiały sie nieodpowiednio. Potem jak zaszlo to znowu ciemno....Tragedia. Ale Bolus normalnie ciągle był przy Zmorce :lol:
A gluty....no cóż :) Mam faflastego psa ( nieduzo ale jednak) więc i gluty są :wink: Jak jest zimno to niewidoczne ale jak gorąco to jak widać :lol: Na dodatek jak ciasteczka są u kogoś w kieszeni...Rozumiecie :wink: Ślinka sama napływa. A to przecież kobieta w ciaży. Czasami wydaje mi się ze zaraz zacznie się kulać ....

Posted

Hihihi :) Ja mieszkam 5 dni w tygodniu w M-3 :) I cieszę sie ze mam niufa bo ani nie szczeka, nie szaleje po mieszkaniu i nie jest go wszędzie pełno :) Trzeba tylko od czasu do czasu przeparkować ;)

Posted

asher napisał(a):
arima napisał(a):
nawet piątka takich potworków sie w M3 mieści :wink: :lol:

A ludzie koczują na klatce schodowej :lol:
no musiałabym Kubę i TZta eksmitować na korytarz :lol: :lol: Ozzy na balkon,bo lubi :wink:

Posted

asher napisał(a):
arima napisał(a):
nawet piątka takich potworków sie w M3 mieści :wink: :lol:

A ludzie koczują na klatce schodowej :lol:

Etam,nieszczą sie wszyscy :D

Posted

Pewnie ze mogliby sie zmieścić :) Ja mam spore M3 :wink: Tylko że musiałabym sobie załatwić rozdwojenie mojej osoby bo i tak ciągle wydaje mi się ze za mało czasu poswięcam jednemu psu a jak byłoby ich wiecej.... :o

Guest bernulka
Posted

Pani Edyto a pani mieszka na Gołonogu? Bo coś mi znajome okolice się wydają :evilbat:

paździoszki