Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Obcinałam kochana i to bardzo często :) A ta fota to rozkraczona ciężarówka :lol:
Lazy :) A niech Ci odbije ;)
Trzymanie kciuków przyda się zwłaszcza mnie. Ciężarówkę ostatnio nic prócz jedzenia nie wzrusza :o Czasami wygina sie i patrzy na cycuszki swoje....Jakby dziwiła sie co jej pod brzuchem wyrosło. A moze ona martwi sie ze bez biustonosza jej sie odkształcą ?? :niewiem: Bo o rozstepy to chyba ją głowa nie boli bo i tak brzucha nigdy nie depiluje :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Obcinałam kochana i to bardzo często :) A ta fota to rozkraczona ciężarówka :lol:
:

Ale ta wielka głowa to przecież nie przez ciąże :lol:

Posted

hihihi Seti jest cudowna i na pewno będzie wspaniałą mamusią :angel: tak wspaniałego charakterem i wyglądem psa to ja nie znałam wcześniej :angel: i dziękuję Pysi, że mogłam poznać Seti i że Luna mogła ją poznać :D żaden inny pies nie ma na Lunę tak łagodzącego wpływu :P 8)

Posted

Malawaszka... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ...Normalnie mnie zawstydziłaś :oops: :oops: :oops: Pewnie ze uwazam Seti za najcudowniejszą ale ja jestem nieobiektywna :) Kocham ja przeciez :wink: Ja mogę jej raczej podziekować za to, że dzięki niej poznałam ludzi tak wspaniałych między innymi jak Malawaszka i inni tu obecni :D

Posted

Byłysmy dzisiaj na spacerku z Lunka, Bolusiem i Waszka :) Ta ostatnia dziwnie zachowywała sie pod wieczór...Jakoś machała rękami...skakała, trzepała głową i w ogóle robiła dziwne rzeczy...Az Lunka wystraszyła sie czy jej pańcia nie zwariowała :lol:

Posted

hahah zaraz tam machała rękami - to były delikatne machnięcia paluszkiem, jak na damę przystało :roflt: a spowodowane to dziwne achowanie było atakującymi zewsząd krwiożerczymi, ogromnymi chrabąszczami, które wplatują się we włosy i wygryzają dziury w głowie :lol:

Posted

Hmmmmmmm.... Te chrabąszcze przecież nie gryzą....
Ja na wszelki wypadek udałam że Malawaszki nie znam gdyby co :wink:
A jak fajnie podrygiwała :o :lol: :multi:

Posted

arima napisał(a):
A Lunka już kocha Zmorke??????? :P

nooo może nie kocha, ale po krótkim pyskowaniu na początku każdego spotkania jest OK! i nawet łazi za Seti i sprawdza czyczegoś ciekawszego nie znalazła :lol:

Guest bernulka
Posted

Ale super fotki!! Pani Edyto, gdzie pani mieszzka?

paździoszki