Pysia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']DoBerek :-) Dobrywieczorek :p [quote name='AlKil']Witaj Pysiu! Widzę, że narty jak zaraza - roznoszą się wszędzie... Jeszcze przydałaby sie fotka Jasnowłosej Anielicy mknącej po stoku...:cool3: Tia :) Jeszcze ktoś musiałby mi taką fotkę zrobic ;) [quote name='Doginka']A ja prawdopodobnie jutro jadę na narty:multi: Nie pojechałaś - wiem... [quote name='Pegaza']Witam :p wpadłam powiedzieć dzień dobry:grins: Dobrywieczór :p [quote name='Doginka']No i nie pojechałam:angryy: Wiem ... [quote name='Iza i Avanti']Ceść Pysiu! Gdzie Ty??? Na bazarku :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ona nie mkła ...ona upajała się widokami :grins: [/FONT] [FONT=Arial]cze Pyśnięta :hand:[/FONT] Mkła jak diabli :diabloti: Cze :loveu: [quote name='Medorowa']Kaj Ty:hmmmm: Zdies ... [quote name='Doginka']Dalej się upaja, czy upija????:diabloti: Upaja :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:walczy o męski zwis :grins:[/FONT] Walczy aby był zwis....:evil_lol: [quote name='Pegaza']iiiii nie może byc tak długo Cię nie ma....:roll: co to wolne se zrobiła od dogo? zwisy jakie zwisy zaś nie w temacie jestem...:razz: Masz pecha :diabloti: [quote name='Doginka']A może o podnośnik????:diabloti: O podnośnik nie muszę bo sam się robi :evil_lol: Witajcie niewitane i witane :loveu: Jestem, tylko upajam się życiem :loveu: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Pysia napisał(a): Witajcie niewitane i witane :loveu: Jestem, tylko upajam się życiem :loveu: Upijając???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Doginka napisał(a):Upijając???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czytaj ze zrozumieniem :diabloti::evil_lol: Upajając :multi: A jutro jadę na Tor w Nieradzie na WOŚP :multi: Pomagać.... Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Pysia napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem :diabloti::evil_lol: Upajając :multi: A jutro jadę na Tor w Nieradzie na WOŚP :multi: Pomagać.... To będą foty:p:multi: Quote
Pysia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Doginka napisał(a):To będą foty:p:multi: Mielismy tam robic co innego ale organizator ciut przyspał ;) Tak biedny jest wystraszony, że jedziemy mu pomóc :) Wierzę, że mu się uda ale wsparcie choć psychiczne każdemu jest potrzebne :) Zwłaszcza uśmiechnięte i wierzace w powodzenie wsparcie ;) Quote
Pysia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 WOŚP z napędem na 4 koła :multi: Na Torze w Nieradzie w Strefie 51 ( koło Częstochowy ;) ). Było fantastycznie :multi: Sędziowałam konkurencje bandazowania palca:diabloti: Załogi podjeżdżały a ja mówiłam: " Pilot złamał palec. Należy go usztywnić i zabandazować. Czas 3 minuty i inwencja twórcza" :evil_lol: Nie mam siły fotek pozmniejszać. Podaję linka do nich :) Fotki robił ravk. Dziekuję :loveu: http://picasaweb.google.pl/EquanimityHusky/OffroadWOP Jeżeli ktoś ma ochote to moze zmniejszyc któreś i wstawic :eviltong: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial];)Foty widzialam ...paluchy zabandażowane tysz :grins:[/FONT] Quote
Pysia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)Foty widzialam ...paluchy zabandażowane tysz :grins:[/FONT] Hahahaha :evil_lol: Sędzia Pysia :diabloti: Bandażowali te palce tak, że płakałam ze śmiechu :evil_lol: Tutaj nawet wpadłam do auta z tego powodu :diabloti: A finalnie siedziałam na dachu samochodu rozanielona :loveu: Chłonę rozkosz życia :loveu: Quote
Medorowa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Pysia'] A finalnie siedziałam na dachu samochodu rozanielona :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l-8.jpg To tak wyglądasz po ...:diabloti: A jednak było warto:grin::grin::grin: Quote
Pysia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Medorowa']To tak wyglądasz po ...:diabloti: A jednak było warto:grin::grin::grin: Nie :diabloti: Po.... wygladam chyba tak http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1-4.jpg :evil_lol: Ale pewna nie jestem bo wtedy brak mi sił żeby iść do lustra :diabloti: Quote
AlKil Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witaj Szczęściaro!!! :multi: Twoja wnusia ukradła i pożarła mi wołowinkę...:angryy: Quote
Pysia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 AlKil napisał(a):Witaj Szczęściaro!!! :multi: Twoja wnusia ukradła i pożarła mi wołowinkę...:angryy: Witaj :multi: Jej matka kradnie na potęge, ale tak że nikt nie widzi. Ciotka kradnie napotęgę i obojętne jej jest czy ktos widzi czy nie. Więc czego oczekiwałas? :diabloti::evil_lol: Quote
AlKil Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pysia napisał(a):Witaj :multi: Jej matka kradnie na potęge, ale tak że nikt nie widzi. Ciotka kradnie napotęgę i obojętne jej jest czy ktos widzi czy nie. Więc czego oczekiwałas? :diabloti::evil_lol: Właśnie tego.... Donoszę po prostu o postępach w jej rozwoju. Tuję też mi już wykopała...:diabloti: Quote
Doginka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Pysia']...A finalnie siedziałam na dachu samochodu rozanielona :loveu: Chłonę rozkosz życia :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1-4.jpg A jak wiatr hula Ci we włosach:diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='AlKil']Właśnie tego.... Donoszę po prostu o postępach w jej rozwoju. Tuję też mi już wykopała...:diabloti: Widzę widzę :diabloti: Dziewczyna coraz bardziej cwana :evil_lol: [quote name='Doginka']A jak wiatr hula Ci we włosach:diabloti::diabloti: Hula bo akurat rozkoszowałam się jazdą na dachu auta :loveu: A że siedziałam tyłem to...:multi: Witajcie :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]Cze Demonko Sexu :grins:[/FONT] Quote
Pysia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cze Demonko Sexu :grins:[/FONT] :crazyeye: Buahahahahahahaha:evil_lol: Demonka to jeszcze nie byłam :diabloti: I dlaczego sexu? :oops: Quote
malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 buuahahahaha cześć Demonie sexu :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 malawaszka napisał(a):buuahahahaha cześć Demonie sexu :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wolałabym jednak być Boginią niż demonką :mad::evil_lol: Cześć :eviltong: Quote
Medorowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Pysia']Nie :diabloti: Po.... wygladam chyba tak http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1-4.jpg :evil_lol: Ale pewna nie jestem bo wtedy brak mi sił żeby iść do lustra :diabloti: Buhahahha, na suficie se powieś:diabloti: Demonico sexu hahahahhaha:grin: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Pysia']:crazyeye: Buahahahahahahaha:evil_lol: Demonka to jeszcze nie byłam :diabloti: I dlaczego sexu? :oops: [FONT=Arial]a kto wylicytował książeczkę :hmmmm:[/FONT] Quote
Pysia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahha, na suficie se powieś:diabloti: Demonico sexu hahahahhaha:grin: Hym.... Mam w łzience takie duże i chyba następny raz tam będzie :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a kto wylicytował książeczkę :hmmmm:[/FONT] Ja ale dla Weszki :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Pysia'] Ja ale dla Weszki :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:siem nie tłumacz ....siem nie stydaj ;)[/FONT] Quote
Pysia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:siem nie tłumacz ....siem nie stydaj ;)[/FONT] Nie stydam się - zaręczam Ci :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 buahahahah nie zasłaniaj się mną :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts