Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pysia napisał(a):Do usług :B-fly::B-fly::B-fly: Zaraz idę pomarznąć, pomoknąć i powyć :diabloti: :loveu::loveu: Skonczyłaś czy wyjesz dalej:roll::roll: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witanko poranne moknąca , marznąca i wyjąca Pysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dziś tylko zmarzłam :shake:....teraz można se zmoknąć :angryy:wyć będę później :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Medorowa']:loveu::loveu: Skonczyłaś czy wyjesz dalej:roll::roll: Witaj :loveu: Nie wyję :shake: Gardło mnie boli :evil_lol: A tak w ogóle to co Ty na kompie robiłaś o 3 w nocy :crazyeye: [quote name='Alicja']Witanko poranne moknąca , marznąca i wyjąca Pysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dziś tylko zmarzłam :shake:....teraz można se zmoknąć :angryy:wyć będę później :evil_lol: Witanko :multi: Nie zmarzłam, nie zmokłam i nie powyłam :evil_lol: Gitara była nastrojona nie w mojej tonacji :diabloti: Muszę posprzątać w kafejce na dole bo masakra :cool1: A tak mi się nie chce :shake: Ble ;) Chyba mnie katar łaspie :crazyeye: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witaj Pysiu, przyszłą Twoja córcia ukoffana :loveu: Widziałam te bezwstydne całuśne fotki :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pysia napisał(a):Witaj :loveu: Nie wyję :shake: Gardło mnie boli :evil_lol: A tak w ogóle to co Ty na kompie robiłaś o 3 w nocy :crazyeye: Siedziałam:grins::grins: Quote
Pysia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 bonita napisał(a):Witaj Pysiu, przyszłą Twoja córcia ukoffana :loveu: Widziałam te bezwstydne całuśne fotki :evil_lol: Witaj córciu ukoffana :loveu: Fotki bezwstydne - owszem :diabloti: Medorowa napisał(a):Siedziałam:grins::grins: Biedny komp....:evil_lol: LAZY napisał(a):Heloł (juz)trzeźwa Pysiu:):cool3: I pozostanę w trzeźwości aż do śmierci :eviltong: Helołł :multi: Chciałam wstawic fotki ale zaraz goście do mnie zajadą ;) I znowu nie mam czasu.....:crazyeye::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wstawiam kilka swoich fot żebyscie nie zapomniały jaka jestem śliczna :diabloti: Całusy :loveu: Mordowanie psa :evil_lol: I uśmiech specjalnie dla Was ;) Quote
Paula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witaj śliczna babciu :multi: :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l66.jpg :grin: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :po mamciu ...już wiem po kim taka ladna jestem :grins: Quote
Pysia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Paula_']Witaj śliczna babciu :multi: :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l66.jpg :grin: Witaj wnusiu :loveu::multi: Upiór mnie morduje albo ja Upiora :diabloti: [quote name='Alicja']:po mamciu ...już wiem po kim taka ladna jestem :grins: Buahahahaha przecież wciąż Ci to powtarzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Pysia'] Buahahahaha przecież wciąż Ci to powtarzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja nie sluchalam :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:KCP:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ale bosskie zdjęcie:loveu::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l61-2.jpg Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko :multi::multi::multi:Piękna :grins: Quote
Pysia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witajcie najmilejsze :loveu: [quote name='Alicja']:evil_lol:a ja nie sluchalam :oops: :evil_lol:KCP:loveu::loveu::loveu: No to trzeba słuchać :diabloti::evil_lol::loveu: [quote name='Medorowa']ale bosskie zdjęcie:loveu::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l61-2.jpg Zdjęcie boskie bo JA jestem boska :diabloti::evil_lol::evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly: [quote name='Alicja']Witanko :multi::multi::multi:Piękna :grins: Witanko Skóro Zdjęta że Mnie :multi::multi::multi::evil_lol: Wczoraj wieczorem chciałam poszaleć po dogo ....Pisałam posty i...serwer był busy :angryy::x Pisałam u Ali. Pauli, Vectry....Wrrrrrrrrrrrrr :angryy: W koncu wnerw mnie wziął i sobie poszłam :cool1: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Pysia']Witajcie najmilejsze :loveu: No to trzeba słuchać :diabloti::evil_lol::loveu: teraz już będe ;) Zdjęcie boskie bo JA jestem boska :diabloti::evil_lol::evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly: Witanko Skóro Zdjęta że Mnie :multi::multi::multi::evil_lol: Wczoraj wieczorem chciałam poszaleć po dogo ....Pisałam posty i...serwer był busy :angryy::x Pisałam u Ali. Pauli, Vectry....Wrrrrrrrrrrrrr :angryy: W koncu wnerw mnie wziął i sobie poszłam :cool1: to zrobiłaś to samo co ja .....aż się panC. zdziwił co ja robię o tej porze w łóżku :crazyeye:w niedzielę kiedy on box ogląda ...:roll: Quote
Pysia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Alicja']to zrobiłaś to samo co ja .....aż się panC. zdziwił co ja robię o tej porze w łóżku :crazyeye:w niedzielę kiedy on box ogląda ...:roll: Pewnie był zadowolony :diabloti::evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cze Pysia jak tam humorek? fotki obejrzane: lizy francuskie:eviltong: i zawłaszczenie legowiska psa:evil_lol: tzn Ty do nich się przenosisz a one do Ju ?:diabloti: Quote
Pysia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Pysia jak tam humorek? fotki obejrzane: lizy francuskie:eviltong: i zawłaszczenie legowiska psa:evil_lol: tzn Ty do nich się przenosisz a one do Ju ?:diabloti: Dziewczynki moje po francusku liżą tylko TZta i Karola :evil_lol: Mają prawidłowa orientacje :diabloti: A na legowisku jestem u Justynki ;) Nie pozwolono mi siedzieć w salonie :placz: Musiałam z Bahiyą - Upiorem w kuchni na posłanku :cool1::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pysia napisał(a): Zdjęcie boskie bo JA jestem boska :diabloti::evil_lol::evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly: Wiedziałam, że mam coś po Tobie:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Medorowa napisał(a):Wiedziałam, że mam coś po Tobie:loveu::loveu: Następna :diabloti: Buahahahahahahaa:evil_lol: Quote
bouvik Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam wszystkich:loveu: Jestem tu z misją wstawieni NA PROŚBĘ PYSI:diabloti: zdjęć z sobotniej imprezki- z tzw PIJACZONEK:evil_lol: a więć JU w szale uniesienia:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Buahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to ja wrednie też coiś wstawię :diabloti: Zakochani :diabloti: Quote
bouvik Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 BUHAHAHAHAHAHHA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale zobacz Pyśka jak oni do siebie pasują:crazyeye::crazyeye: Nawet się podobnie ubrali:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='bouvik']BUHAHAHAHAHAHHA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale zobacz Pyśka jak oni do siebie pasują:crazyeye::crazyeye: Nawet się podobnie ubrali:evil_lol: Buahahahahaha a tu zobacz - już po sexie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba dobrze im było bo zadowoleni obaj :evil_lol: Buahahahahaha zaraz padę ttaj :evil_lol: Quote
Recommended Posts