Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witanko poranne moknąca , marznąca i wyjąca Pysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja dziś tylko zmarzłam :shake:....teraz można se zmoknąć :angryy:wyć będę później :evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']:loveu::loveu:

Skonczyłaś czy wyjesz dalej:roll::roll:
Witaj :loveu:
Nie wyję :shake: Gardło mnie boli :evil_lol: A tak w ogóle to co Ty na kompie robiłaś o 3 w nocy :crazyeye:

[quote name='Alicja']Witanko poranne moknąca , marznąca i wyjąca Pysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja dziś tylko zmarzłam :shake:....teraz można se zmoknąć :angryy:wyć będę później :evil_lol:
Witanko :multi:
Nie zmarzłam, nie zmokłam i nie powyłam :evil_lol: Gitara była nastrojona nie w mojej tonacji :diabloti:
Muszę posprzątać w kafejce na dole bo masakra :cool1: A tak mi się nie chce :shake: Ble ;) Chyba mnie katar łaspie :crazyeye:

Posted

bonita napisał(a):
Witaj Pysiu, przyszłą Twoja córcia ukoffana :loveu:

Widziałam te bezwstydne całuśne fotki :evil_lol:

Witaj córciu ukoffana :loveu:
Fotki bezwstydne - owszem :diabloti:
Medorowa napisał(a):
Siedziałam:grins::grins:

Biedny komp....:evil_lol:

LAZY napisał(a):
Heloł (juz)trzeźwa Pysiu:):cool3:

I pozostanę w trzeźwości aż do śmierci :eviltong: Helołł :multi:

Chciałam wstawic fotki ale zaraz goście do mnie zajadą ;) I znowu nie mam czasu.....:crazyeye::evil_lol:

Posted

Wstawiam kilka swoich fot żebyscie nie zapomniały jaka jestem śliczna :diabloti:

Całusy :loveu:

Mordowanie psa :evil_lol:

I uśmiech specjalnie dla Was ;)

Posted

[quote name='Pysia']
Buahahahaha przecież wciąż Ci to powtarzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja nie sluchalam :oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:KCP:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie najmilejsze :loveu:

[quote name='Alicja']:evil_lol:a ja nie sluchalam :oops:

:evil_lol:KCP:loveu::loveu::loveu:
No to trzeba słuchać :diabloti::evil_lol::loveu:

[quote name='Medorowa']ale bosskie zdjęcie:loveu::loveu:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l61-2.jpg
Zdjęcie boskie bo JA jestem boska :diabloti::evil_lol::evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly:

[quote name='Alicja']Witanko :multi::multi::multi:Piękna :grins:
Witanko Skóro Zdjęta że Mnie :multi::multi::multi::evil_lol:

Wczoraj wieczorem chciałam poszaleć po dogo ....Pisałam posty i...serwer był busy :angryy::x Pisałam u Ali. Pauli, Vectry....Wrrrrrrrrrrrrr :angryy: W koncu wnerw mnie wziął i sobie poszłam :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie najmilejsze :loveu:

No to trzeba słuchać :diabloti::evil_lol::loveu:
teraz już będe ;)

Zdjęcie boskie bo JA jestem boska :diabloti::evil_lol::evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly:

Witanko Skóro Zdjęta że Mnie :multi::multi::multi::evil_lol:

Wczoraj wieczorem chciałam poszaleć po dogo ....Pisałam posty i...serwer był busy :angryy::x Pisałam u Ali. Pauli, Vectry....Wrrrrrrrrrrrrr :angryy: W koncu wnerw mnie wziął i sobie poszłam :cool1:

to zrobiłaś to samo co ja .....aż się panC. zdziwił co ja robię o tej porze w łóżku :crazyeye:w niedzielę kiedy on box ogląda ...:roll:

Posted

[quote name='Alicja']to zrobiłaś to samo co ja .....aż się panC. zdziwił co ja robię o tej porze w łóżku :crazyeye:w niedzielę kiedy on box ogląda ...:roll:
Pewnie był zadowolony :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Pysia
jak tam humorek?
fotki obejrzane: lizy francuskie:eviltong: i zawłaszczenie legowiska psa:evil_lol:
tzn Ty do nich się przenosisz a one do Ju ?:diabloti:
Dziewczynki moje po francusku liżą tylko TZta i Karola :evil_lol: Mają prawidłowa orientacje :diabloti:
A na legowisku jestem u Justynki ;) Nie pozwolono mi siedzieć w salonie :placz: Musiałam z Bahiyą - Upiorem w kuchni na posłanku :cool1::evil_lol:

Posted

Witam wszystkich:loveu:
Jestem tu z misją wstawieni NA PROŚBĘ PYSI:diabloti: zdjęć z sobotniej imprezki- z tzw PIJACZONEK:evil_lol:
a więć JU w szale uniesienia:evil_lol:

Posted

[quote name='bouvik']BUHAHAHAHAHAHHA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale zobacz Pyśka jak oni do siebie pasują:crazyeye::crazyeye: Nawet się podobnie ubrali:evil_lol:
Buahahahahaha a tu zobacz - już po sexie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chyba dobrze im było bo zadowoleni obaj :evil_lol: Buahahahahaha zaraz padę ttaj :evil_lol: