Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pysia']Popatrz w lustro to się dowiesz :diabloti: :loveu: :shake: :crazyeye: A o tej ślicznej dziewuszczce mówisz:loveu::loveu::loveu::loveu: Śniłaś o mnie:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Ty tak tymi kończynami machasz:diabloti::diabloti: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.109.jpg Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='madzia i medor']A o tej ślicznej dziewuszczce mówisz:loveu::loveu::loveu::loveu: Śniłaś o mnie:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Ty tak tymi kończynami machasz:diabloti::diabloti: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.109.jpg Chyba śniłam bo mnie bardzo głowa boli :cool1: Dlaczego macham? Bo na tym otelu siedzi się bezczynnie a przecież zawsze trzeba coś robić :diabloti: Zaraz zabieram się za sprzątanie domu dokładne. Zapuściłam chałupe z powodu upałów :shake: Aż mi wstyd teraz :oops: Dzisiaj chłodniej więc czas zabrać się do pracy ....Ech.... Quote
aga1215 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pysia']A tą sunie domowo zwią....Pysia :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.123.jpg Witaj Edyta!:multi: Ciągle Ci zazdraszczam. I nie przestanę:shake: ......... basenu :loveu: Jesteś chrzestna Pysi:loveu: ????????? Dzisiaj DG muli okrutnie:mad: a zdjęcia otwarły sie dopiero w edycji :hmmmm: Może wieczorkiem będzie lepiej - miłego dnia Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Edyta!:multi: Ciągle Ci zazdraszczam. I nie przestanę:shake: ......... basenu :loveu: Jesteś chrzestna Pysi:loveu: ????????? Dzisiaj DG muli okrutnie:mad: a zdjęcia otwarły sie dopiero w edycji :hmmmm: Może wieczorkiem będzie lepiej - miłego dnia Nie zazdraszczaj bo się jeszcze zawali :mad: Nie jestem chrzestną :roll: Dzieci ją tak nazwały :p Dogo chodzi mi nawet znośnie:multi: Na razie..... Miłego dnia :loveu: Quote
bonita Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hej Pysiu :) Przyszłąm się pochwalic, ze w poniedziałek jadę nad morze i będę się pluskała w słonej wodzie:cool3::diabloti: Kupiłam sobie foczkę ( dmuchaną:p)żeby mnie unosiła na falach:loveu::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 bonita napisał(a):Hej Pysiu :) Przyszłąm się pochwalic, ze w poniedziałek jadę nad morze i będę się pluskała w słonej wodzie:cool3::diabloti: Kupiłam sobie foczkę ( dmuchaną:p)żeby mnie unosiła na falach:loveu::evil_lol: Ale masz super :multi: My nigdzie nigdy nie wyjedziemy :shake: Jak był jeden pies to z nim można było bez problemów ale z dwoma -:shake: A nikomu nie zostawię żadnej :shake: Ja bym chciała delfinka dmuchanego :loveu: Albo rekina :loveu: Widziałam takie w sklepie ale TZ mi nie kupił :mad: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pysia napisał(a):Chyba śniłam bo mnie bardzo głowa boli :cool1: Dlaczego macham? Bo na tym otelu siedzi się bezczynnie a przecież zawsze trzeba coś robić :diabloti: Zaraz zabieram się za sprzątanie domu dokładne. Zapuściłam chałupe z powodu upałów :shake: Aż mi wstyd teraz :oops: Dzisiaj chłodniej więc czas zabrać się do pracy ....Ech.... Achaaaa... :diabloti: bonita napisał(a):Hej Pysiu :) Przyszłąm się pochwalic, ze w poniedziałek jadę nad morze i będę się pluskała w słonej wodzie:cool3::diabloti: Kupiłam sobie foczkę ( dmuchaną:p)żeby mnie unosiła na falach:loveu::evil_lol: Buhahaha, mama, ale Ci zazdroszczę, tej foczki rzecz jasna:evil_lol: Pysia napisał(a): Ja bym chciała delfinka dmuchanego :loveu: Albo rekina :loveu: Widziałam takie w sklepie ale TZ mi nie kupił :mad: :evil_lol: Zmień TZta:roll::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 cześć Pysiu - czy Ju szykuje dzisiaj grilla???? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Achaaaa... :diabloti: Buhahaha, mama, ale Ci zazdroszczę, tej foczki rzecz jasna:evil_lol: Zmień TZta:roll::evil_lol: Nie zmienię :shake: Musiałabym podzielić basen na dwie części przy podziale majątkowym a wtedy byłby ciut za mały :evil_lol: malawaszka napisał(a):cześć Pysiu - czy Ju szykuje dzisiaj grilla???? :diabloti::diabloti::diabloti: TAK :diabloti: Własnie na grilu robii się boczek, karczek i kiełbaska :diabloti: :eviltong: A mnie boli gardło :cool1: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pysia napisał(a): TAK :diabloti: Własnie na grilu robii się boczek, karczek i kiełbaska :diabloti: :eviltong: ulllaaalaaaa no to się działo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :loveu::loveu::loveu:cudna psiowata Pysia:loveu::loveu::loveu: wróciłam do Rybolka;) witaj Pysiu z bolącym gardłem;) Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='malawaszka']ulllaaalaaaa no to się działo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:cudna psiowata Pysia:loveu::loveu::loveu: wróciłam do Rybolka;) witaj Pysiu z bolącym gardłem;) Och Alu witaj w mych skromnych progach :loveu: Jestem szczęśliwa ze znowu jestes :multi: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pysia'] Och Alu witaj w mych skromnych progach :loveu: Jestem szczęśliwa ze znowu jestes :multi::loveu:miło mi niezmiernie :loveu::loveu::loveu:...wrócilam , ale czasem zniknę;) Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:miło mi niezmiernie :loveu::loveu::loveu:...wrócilam , ale czasem zniknę;) Tia...Ino nie do mnie :mad: Koniec fot :shake: Znowu bunt. Viktor idzie na urlop :cool1: On mnie nie kocha więc ja go też :mad: Oglądałam u Weszki jej fotki :lying: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pysia']Tia...Ino nie do mnie :mad: Koniec fot :shake: Znowu bunt. Viktor idzie na urlop :cool1: On mnie nie kocha więc ja go też :mad: Oglądałam u Weszki jej fotki :lying: ;)nie buntuj się tylko zaprzyjaźnij z Wiktorem:razz: Pyśku ....i do Cię kiedyś zawędruję znów .....;) Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pegaza']Dobry:p Ciebie gardło mnie głowa buuu Mnie dzisiaj bolało gardło, głowa i wsie mięśnie i kości :cool1: [quote name='Vectra']szemasz nimfo Pysiu ;) Szemam kiepsko bo mnie coś łapie :angryy: [quote name='Alicjarydzewska'];)nie buntuj się tylko zaprzyjaźnij z Wiktorem:razz: Pyśku ....i do Cię kiedyś zawędruję znów .....;) Przyjaźń nasza chyba się nie uskuteczni bo on mnie nie lubi a ja nie mam dla niego czasu :evil_lol: Foty z zapasów ;) Trzecie wejście Szelmy do wody :) Tylko z tego ma foty bo pierwsze dwa razy ratowałam ją przed utopieniem ja więc nie miał kto focić :evil_lol: TZ się bał ze ona go utopi :diabloti: Dopiero jak mnie nie utopiła dwa razy to z nią wlazł :cool1: Pomocna dłoń na karku Naprowadzenie na właściwe miejsce :) I wychodzimy :p \ Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jeszcze schodek I już prawie Otrzepywanko :) Mokra Szelma :evil_lol: Quote
beria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Aaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Jaki masz cudowny basen :multi: Od poniedziałku chwycę za łopatę, to może za kilka lat też taki będę miała :roll: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 beria napisał(a):Aaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Jaki masz cudowny basen :multi: Od poniedziałku chwycę za łopatę, to może za kilka lat też taki będę miała :roll: Czy DeeDee Cię ugryzła bo słyszę wyraźne oznaki bólu? ;) No...Jeżeli Ty będziesz kopać to rzeczywiście potrwa to kilka lat :evil_lol: Quote
beria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pysia napisał(a):Czy DeeDee Cię ugryzła bo słyszę wyraźne oznaki bólu? ;) No...Jeżeli Ty będziesz kopać to rzeczywiście potrwa to kilka lat :evil_lol: Dee boleśnie kąsa w nogi z zaskoczenia :diabloti: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='beria']Dee boleśnie kąsa w nogi z zaskoczenia :diabloti: Wiesz co? Ty chociaż mi nie wypomnisz ze ten upiór jest ode mnie :evil_lol: Zobacz jaką ciemnote mi wciskają :crazyeye: Ten upiór ponoć z mojej rodziny :crazyeye: Nigdy w to nie uwierzę :shake: Quote
beria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 A czego się po pomiocie Zmorki spodziewałaś ??? :eviltong: Było na psa inaczej wołać :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 beria napisał(a):A czego się po pomiocie Zmorki spodziewałaś ??? :eviltong: Było na psa inaczej wołać :evil_lol: I Ty też przeciwko mnie? :placz: Nikt mnie nie kocha :placz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts